Bet po mazu, diena po dienos viskas stojo i savo vietas. Man buvo labai sunku ir del to, kad esu didele pedante, visom prasmem, as pripratus prie tam tikros tvarkos ir turiu jos laikytis, kas bebutu

Dar noriu pasakyti, ta jus ir pacios matyt zinot, kad daug priklauso nuo vaiko. Jei vaikutis neramus, blogai miega, tada buna sunkiau tvarkytis, gaminti, ilsetis. Man pasiseke - sunelis gero budo, ramuolis, nors ir jam buna sunkesnes dienos: kai dygsta dantukai, kai serga ir pan. Dar padeda jei vaikas priprates prie tam tikro grafiko, su maziuku zinoma to nepavyks padaryti, bet vyresni vaikiukai, jau valgo ir miega kiekviena diena panasiu metu.
Galiu mazdaug aprasyti savo diena, gal kam pades suorganizuot panasiai savo

8 val. - keliuosi. Vaikas dazniausiai dar miega iki 10 val.
Susitvarkau pati. Einu i parduotuve (vyras iseina 8.30). Geriu kava, pusryciauju, skaitineju, ziuriu TV. Uzstatau skalbimo masina, isplaunu indus, praplaunu grindis. (gal atrodo kad daug nuveikiu, bet siem darbeliam tikrai pakanka 2 val.)
9.30-10 val. - keliasi sunus. Mes prausiames, apsirengiam, pusryciaujam. Valgyt paruosiu truputuka anksciau.
11 - 13 val. zaidziam. As tuo paciu nuveikiu ir kitus darbus, nes sunus moka pabut vienas. Aptvarkau miegamaji, nuvalau dulkes, jei reikia keiciu patalyne, vedinu.
13 val. pietaujam. Jei geras oras pietu miegelio keliaujam i lauka, jei blogas, vaika mygdau balkone arba lovytej. Per ta laika, jei reikia, nes ta darau ne kiekviena diena, sutvarkau virtuve, saliona arba vonia. Ir mokausi, jei lieka laiko.
15 - 16 val. gaminam pietus. Sunelis buna su manim virtuvej arba zaidzia svetainej. As pietauju. Mokausi, skaitineju SM, ziuriu TV.
Nuo 17 val. iki 20 val. mes valgom, galim eit pas mano tevus arba pas drauge, zaidziam, dar einam miegucio kokiai valandai.
20.30 val. maudomes, vakareniaujam ir sunelis eina miegoti.
Nuo 21 val. laisvas laikas

23 -24 val einu miegot, sunus keliasi valgyt 6-7 ryto.
Taip atrodo mano eiline diena. Aisku suprantat, kad ja labai pakoregoja vaiko ligos, poliklinikos, oras (kai buvo silta visa laika beveik praleisdavom lauke), mano mokslai, sventes, isvykos (pas draugus, i parduotuves, i grozio salonus ir pan