Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pacific @ 2006 03 04, 18:45)
mano buvo stai tokia

o aš manau, kad kieno vestuvės, tas už jas ir susimokėti turėtų smile.gif tuokiasi du brandūs žmonės ir, jei jie nori šventės sau ir kitiems, privalėtų tuos pinigėlius užsidirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 05 kovo 2006 - 13:19
Kiek zmoniu tiek nuomoniu.Musu vestuves kele mano teveliai ir vyro tevai nematau cia nieko blogo.Siaip pagal tradicijas vestuves kelai jaunosios teveliai,bat cia priklauso nuo daug ko nuo finansines padeties nuo poros noro.Jeigu pvz jaunikis afigelines nuo bapkiu o jaunosios tevai neturi tiek pinigu tai kelia jaunasis ir atvirkstine situacija.Kaip kam iseina.
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 05, 14:28)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu.Musu vestuves kele mano teveliai ir vyro tevai nematau cia nieko blogo.Siaip pagal tradicijas vestuves kelai jaunosios teveliai,bat cia priklauso nuo daug ko nuo finansines padeties nuo poros noro.Jeigu pvz jaunikis afigelines nuo bapkiu o jaunosios tevai neturi tiek pinigu tai kelia jaunasis ir atvirkstine situacija.Kaip kam iseina.

tradicijų seniai niekas nepaiso smile.gif pirmąjį sūnų į kunigus išleist irgi tradicija buvo biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Apie kuniga sauniai pasakyta biggrin.gif Kokia kvaila tradicija - kelia jaunosios tevai. Tai dar gal jaunosios tevai ir kraiti turi duoti... biggrin.gif O jaunasis tai tik dziaugsis nemokama seimininke isitaises. Visiskai nesuprantu tos tradicijos (kaip ir daugelio kitu). Cia jaunasis dar primoketi tevams turi, kad jam dukra atiduoda... biggrin.gif
Atsakyti
Mes su vyru(būsimu) jau gyvenam kartu tai mūsų biudžetas bendras ir vestuves sau kelsim iš šeimyninio biudžeto. Tik saldžiu stalu rūpinasi mano sesuo- piršlienė.
Atsakyti
Mes patys turėjom santaupų vestuvėm. Ir palnavom už jas patys viską susimokėti. Ir norėjom taip. Ir abiejų tėvų turtinės galimybės skiriasi, tai kad išvengti papildomų nesklandumų - abiem tėvam sakėm, kad nesirūpintų.
Tačiau manau, kad tėvam visuomet liksim vaikais, kuriais jie rūpinasi ne iš pareigos, o dėl to kad myli. wub.gif
Po didelių diskusijų (ir piktų, ir gražių) su mano mama - nusileidau ir leidau jiems apmokėti maistą ir gėrimus. O patys mokėjom visa kita- nuomas, drabužius, šukuosenas, gėles ir t.t. Jeigu palygintume santykį - tėvai mums padengė truputį mažiau, nei trečdalį išlaidų.
Atsakyti
na pas mus gaunasi taip: mano tevai moka uz foto ir muzika, brangiasiojo teveliai pasisiule sukrapstyt uz sventimo vieta, maista ir gerimus, transporta, mes patys rengiames, puosiames, geles uzsisakinejam, povestuvine kelione organizuojames ir visokias kitas smulkmenas
Atsakyti
na,bent jau pas mus tai uz didziaja dali islaidu sumokejo vyro tetis,bet cia tik del to,kad pats primygtinai siulesi ir nekele reikalavimu (ka kviesti ir t.t.),siaip buvome pasiryze zu viska moketis patys,bet kadangi taip isejo,tai ir gerai,nes daugiau liko medaus menesiui tongue.gif bet kazkodel manau,kad tas islaidas uosvis dar "primins" g.gif va,del to geriausiai ir moketis patiems - kad isvengt gincu ir priekaistu atiety
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 03 24, 16:37)
na,bent jau pas mus tai uz didziaja dali islaidu sumokejo vyro tetis,bet cia tik del to,kad pats primygtinai siulesi ir nekele reikalavimu (ka kviesti ir t.t.),siaip buvome pasiryze zu viska moketis patys,bet kadangi taip isejo,tai ir gerai,nes daugiau liko medaus menesiui  tongue.gif bet kazkodel manau,kad tas islaidas uosvis dar "primins"  g.gif  va,del to geriausiai ir moketis patiems - kad isvengt gincu ir priekaistu atiety

Sutinku visiskai su tavimi, kad geriausiai uz vestuves moketi patiems. Taciau musu vestuves taip pat apmokejo tevai. O buvo taip, nes abu baigem studijas praeitais metais ir savu santaupu dar kaip ir nebuo, o zenytis norejos 4u.gif Bet pas mus buvo siek tiek kitaip nei iprasta, nes pries vestuves abieji tevai dave po vienoda suma pinigu ir mazdaug dave laisve: ka norit su jais ta ir darot smile.gif Nu tai mes ir padarem: vestuves ir dar kai ka nusipirkom, bet viska darem savo nuoziura. O bus priekaistu kada nors ar ne , tai sunku pasakyti g.gif Na uz savo tevus tai esu garantuota, kad tikrai nepriekaistaus bet uz uosvius tai nezinau...
Atsakyti
Mes tai sutarem taip: uz suknele, vyrui kostiuma, puokstes ir masina mokames patys biggrin.gif , o visa kita apmoka ir mano ir brangiausiojo tevai. Is pradziu galvojom moketi uz viska patys, bet veliau mieli prisleliai patare leist moket tevam, nes is tikruju kaip ir ju pareiga iskelt vestuves...Tai net ir nezinau, mes ir sutikom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai nežinau, kaip čia padarius, nes mano tėvai pasisiūlė sumokėti už baliaus vietą, na ir šiaip už smulkmenas, o kai pranešėm jaunikio tėvams, tai jie šiaip kaip supratau nelabai žada kažkuom prisidėti, o manau, kad abiejų tėvai turėtų prisidėti, bet gi nepriversi ir nemaldausi, tai ir nežinau kaip čia bus, tai įtariu, kad didžiausią dalį turėsim patys krapštyti doh.gif kai pagalvoju, plaukai šiaušiasi blink.gif
Atsakyti
Mes patys išsikėlėm vestuves. Jau kurį laiką planavom, bet vis pinigėlių trūko verysad.gif , o pernai kaip tik nusišypsojo laimė loterijoje:ax:, tai kad galėjom jau sau laisvai paišlaidaut . Ir tėvai atėjo tik į balių, jiems nereikėjo dėl nieko sukt galvos, na nebent ką jiems patiems apsirengt biggrin.gif
Atsakyti