Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes vestuves kėlėmės patys, bet mums niekas ir nesiūlė jų iškelti. Jeigu tėvai patys pasiūlo, tai gal ir nieko. Bet kartais būna tokia situacija, kad ateina, pasako, kad nusprendėm tuoktis ir duoda suprasti, kad krapštykit pinigines. O juk manau, kad jei priėmėt tokį sprendimą, tai jau turit būti finansiškai nepriklausomi. Ir esu už tai, kad geriau tėvai padarytų dovaną, o jos dydis priklausytų jau nuo jų galimybių.
Atsakyti
me kaip tik pradejom kartu gyventi neturejom glimybiu kelti vestuves tai ir nesituokem, nes zinojom, kad geriau viska patiems moketi, nes mano mamam neturejo galimybiu mus padeti, o vyru tevu nenorejom prasyti, nes butu apie tai kalbeje visa gyvenima. tai mes beveik viska patys mokejom, tik tevai vyro pasisiule sumoket uz gerimus, o mano mam mokejo uz muzikanta, ir tai vyro mama prikaisiojo, kad mano mama "lengvai issisuko, tai yra lab ai pigiai, nes tekina dukra" tai tada man buvo taip skaudu, kad siaubas, juk jie yra dviese dirba, o mano mama viena, tevelis mires, ir dar ji driso taip sakyti, ir tai buvo kelios dienos pries vestuves.
Atsakyti
Vestuves apmokejom patys,nes anytele supyko kad tuokiames,kad patys viska orgnizuojam,kad svečiais kviečiam ka norim ir kiek norim. schmoll.gif Oi kiek visko buvo.Pasiemem paskola irpasidarem savo švente.Pries pat vestuves dave truputi pinigeliu ir visiem pasakoja kaip ji mum vestuves iškėlė biggrin.gif Sunkus atvejis-kuprotą karstas išties wacko.gif
Atsakyti
mes savo vestuves kelsim patys, kad ir kiek jos mums kainuotu mirksiukas.gif bet as gerai zianu savo mama ir nors sakau kad viskuo patys pasirupinsim, ji vistiek savo: as sumokesiu uz tavo suknele ir vestuvems truputi duosiu doh.gif doh.gif o jei ir nepriimsim pagalbos vestuvems, tai zinau kad tada vokelyje-dovanoje vistiek ides tiek kiek paskyrus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mums dave ir vieno ir kito tevai. o kiek truko patys dasidejom. Tiksliau kai pranesem tevams apie vestuves, pasakem, kad is ju dovanas priimam iis anksto pinifais. Tiesa sakant sumos skyresi 4 kartus, bet nei vieni nei kitti nezinojo kiek kas dave. o mes abiems labai dekingi. Taip yra ir iki siolei, niekad neskaudinam tu kurie turi maziau, jie mum atiduoda maximuma koki gali atiduoti, o mes jiems.
Atsakyti
o mes su vyru taupem taupem ir vis tiek taip gavosi, kad didziaja dali mano mama apmokejo. dar bandem priestaraut, bet ji pasake, kad tai yra jos reikalas isleisti savo dukteri. na, ir nebesigincyjom blush2.gif vyro mama i vokeli storokai idejo. man kazkaip nei sis, nei tas is pradziu buvo, kad mano mama didziaja dali islaidu sumokejo. bet save raminu ta mintim, kad mes tikrai neprasem schmoll.gif tai buvo jos negincytinas noras smile.gif
Atsakyti
Mes jau pradejom planuoti vestuves, tai vakar buvom nuvyke pas uosvius. Bandem dar aiskinti, kad norim patys moketi, bet sake "nu nejuokinkit", tipo nerealus variantas (nes mes ziauriai islaidus, nemokam taupyti blush2.gif ). Be to pridejo, taigi musu vaikai esat, tai sito klausimo daugiau nebeanazilavom. Zodziu, mokes abieju tevai per puse jauciu. Na o mes prisidesim visokiom smulkmenom, kur tevams pasirodys pinigu ismetimas i bala: pakvietimu darymas (jei ne patys, o uzsakinesim), dar ten kokiu smulkensiu dalykeliu atsiras. Manau supratot 4u.gif
Atsakyti
Bet as tai buciau uz tai, kad pasiimti paskola, pasidaryti vestuves pagal save, o tada kiek gautum pinigais per vestuves, tiek atiduotum bankui ir ne kazkas butu like tos skolos.
Nes vakar taip nefaina buvo, kai turi rodyti samata, aiskinti kodel fotografas taip brangiai ir matai is zvligsnio, kad jie vistiek ruosiasi toj vietoj braukti suma vos ne per puse, nes "negali buti" kad tiek kainuoja fotografu paslaugos...hrrr...kaip man pikta vakar buvo...su savo tevais nors pasigincyciau...nors ir su uosviais gincyjuos pakankamai rolleyes.gif itariu, kad jie kartais pagalvoja "geriau jau kokia paprastesne butu susirades, galetumem vadovauti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 17, 18:16)
Bet as tai buciau uz tai, kad pasiimti paskola, pasidaryti vestuves pagal save, o tada kiek gautum pinigais per vestuves, tiek atiduotum bankui ir ne kazkas butu like tos skolos.
Nes vakar taip nefaina buvo, kai turi rodyti samata, aiskinti kodel fotografas taip brangiai ir matai is zvligsnio, kad jie vistiek ruosiasi toj vietoj braukti suma vos ne per puse, nes "negali buti" kad tiek kainuoja fotografu paslaugos...hrrr...kaip man pikta vakar buvo...su savo tevais nors pasigincyciau...nors ir su uosviais gincyjuos pakankamai  rolleyes.gif itariu, kad jie kartais pagalvoja "geriau jau kokia paprastesne butu susirades, galetumem vadovauti"  biggrin.gif

Sutinku su tavim Tunacka drinks_cheers.gif pačiai juk norisi, kad ta šventė, kad ta diena būtų pati nuostabiausia, todėl negaili niekam ax.gif
Mes apsitarėm su tėvais, kad organizuojamės viską patys, kad imam paskolą iš banko, ir po porą tūkst. duos jie. Nes vistiek jie nori prisidėti bet kokiu atveju ax.gif
Atsakyti
mes viską patys apmokėjom
Atsakyti
Mums tai truputi duos tėvai, likusius pinigėlius patys uždirbsime 4u.gif
Atsakyti
mum už vestuvių balių ir gėrimus per pusę apmokėjo abiejų tėvai, asmeniškai mums kainavo vyro apsirengimas, nuotraukos. mane aprengė mano tėvai, o bažnyčioj sumokėjo liudininkai.
Atsakyti