Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 31, 13:26)
mum už vestuvių balių ir gėrimus per pusę apmokėjo abiejų tėvai, asmeniškai mums kainavo vyro apsirengimas, nuotraukos. mane aprengė mano tėvai, o bažnyčioj sumokėjo liudininkai.

Čia visai ne į temą, bet kai perskaičiau istoriją ašara nuriedėjo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 01 31, 11:48)
Čia visai ne į temą, bet kai perskaičiau istoriją ašara nuriedėjo 4u.gif  wub.gif

apie kokia istorija cia kalbi?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 31, 19:06)
apie kokia istorija cia kalbi?

Manau, kad apie Editukas09 paraše esančią nuorodą į istoriją "Gimti anksčiau ne taip baisu"
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2006 02 01, 10:29)
Manau, kad apie Editukas09 paraše esančią nuorodą į istoriją "Gimti anksčiau ne taip baisu"

Tikrai taip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as vis galvoju, kaip paskayti, kas mokejo uz musus vestuves, tikriausiai daugiau patys, nes vyro tevai mokejo uz alkoholi, o mano mama uz muzikanta, tai manaudidesne dalim mokejom patys tongue.gif tai ir balsavau, kad patys tongue.gif
Atsakyti
Mes už viską mokėjome patys thumbup.gif , nes prieš vestuves keturis metus jau gyvenome kartu ir šią šventę nusprendėme pagaliau pasidaryti sau wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru patys susiruosem ir patys susimokejom sau uz svente!!!!!!!!!!!!!!
Kadangi tuokiames svetimoj saly, viskuo rupinomes mes abu, galejom patys sau tai leisti. Taciau nesu tuos nuomones kad Teveliai negali padeti biggrin.gif Jai yra galimybe tai kodelgi ne? Juk jie islydi savus vaikus,manau jiem tai yra malonu![COLOR=blue]
Atsakyti
Mano tėvai apmokėjo pasiruošimo vestuvėms sąskaitas ir pačią šventę, o jo tėvai nupirko povestuvinę kelionę. Patiems beliko susitaupyt kelionės išlaidoms.
Atsakyti
Mes tai patys viska apmokejom, tik tievai vaises apmokejo.
Atsakyti
QUOTE(Saga_ @ 2006 03 03, 12:38)
Mes tai patys viska apmokejom, tik tievai vaises apmokejo.

antrininke turiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 03 03, 12:39)
antrininke turiu  blink.gif

pasidomėk administracijoj ar pas moderatorę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 03 03, 12:39)
antrininke turiu  blink.gif

nevisai tu SAGA o ji SAGA_, taigi legaliai galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepodukofke: 04 kovo 2006 - 17:55