Mes susimokejom uz viska patys

Mes taip pat patys ketinam susitaupyt kadangi da visi metai iki vestuviu, beto kai pats moki darai pagal save, o jei ne tai reik prisitaikyt

mums taip pat iki vestuviu yra pakankamai laiko, tad bandom patys taupytis. tik tikimes, jei pritruksim, kad MB tevai pades, nes maniesiems kelione iki musu kainuos jau nemazus pinigus. civiline santuoka registruosim uzsieny, o po kiek laiko darysim baznytine Lietuvoje, o tada jau galbut mano teveliai siek tiek pades.
Mes uz viska patys susimokejom... tiksliau as susimokejau uz savo drabuzius, batelius ir papuosalus, o visa kita mano vyras sumokejo! Atsisake priimti mano pinigus... Dar man lyg ir atrodo, kad mano vyro brolis sumokejo uz musu ziedus, na cia kaip dovana mums... ( parasiau, kad man taip atrodo, nes maniskis man pasake nesirupinti vestuviu islaidom, kadangi jos buvo nelabai jau prasmatnios, tai ir nesirupinau...)

Mes patys uz viska mokesim, manau vestuviu patys norim tai ir turetume patys uz jas ir susimoketi, o neuzkrauti visu piniginiu rupesciu tevams ar dar kam nors. Manau truputeli ir geda butu imti is tevu pinigelius vestuvem, juk tuoktis nusprendzia du suauge, savarankiski zmones, sugebantys patys save islaikyti
Mes irgi mokesim patys uz vestuves, nes tevai negali, o ir tuoktis nusprendem tada kai patys galejom susimoketi.
Mano busimas vyras
,mano tevai labai nori prisidet(vestuves uz poros sav),bet MB nesutinka
Kitavertus gal ir gerai,nes butu raguliuojama ka kviest,ko ne

Na ,o pas mus tai uz vestuves moku as
.Na taip isejo,ne uz viska,bet didziaja dali moku as.MB pasirupino transportu,ziedais,savo apranga ir isvaizda,tevams neleidom prisidet,tai patikekit koks sokas buvo,kaip taip ,kad vaikai patis sau vestuves daro?????tai tevams pasakem jai pritruksim pinigu,na visko pasitaiko???tai tada gales prisidet,o siaip musu tevai antra diena organizuoja,susimete pinigeliu per puse,nes mes savo svente darom tik viena diena,o liks kas kiek zmoniu nakvot,tad gales jeis pasirupint

o musu estuves finansuos abieju tevai i mes patys. Kadangi norime dideliu ir graziu vestuviu ir kad visiems partiktu ir visiems butu sauni svente, budzetas gausis nemazas, tai vieni patys neissimoketume. O tevai labai nori prisideti, jie niekas ne neprase, bet jie patys tarpusavy pasiskirste kas uz ka mokes
As manau, kad saunu kai patys jaunieji gali susimoketi. Bet tevams vaiku vestuves irgi labai svarbus zingsnis, todel, bentjau maniskiai, tai labai dziaugiasi galedami prisideti tiek finansiskai tiek is organizavimo puses. Zinoma reguliavimu neisvengsiu, bet tai yra nuosirdus patarimai, o ne koks santazas.

As manau, kad saunu kai patys jaunieji gali susimoketi. Bet tevams vaiku vestuves irgi labai svarbus zingsnis, todel, bentjau maniskiai, tai labai dziaugiasi galedami prisideti tiek finansiskai tiek is organizavimo puses. Zinoma reguliavimu neisvengsiu, bet tai yra nuosirdus patarimai, o ne koks santazas.
Vestuves pakele mano vyro tevai, nes mano artimieji labai daug prisidejo isigyjant busta
Mama sumokejo uz seimininkes, masinos ir stalo papuosima, visa kita - mes patys.