Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
patys apsimokejom, dovanu gavom vien tik vokelius ir jie atpirko trecdali biudzeto rolleyes.gif
Atsakyti
teveliai mums viska apmokejo 4u.gif
Atsakyti
viska patys apsimokejom 4u.gif
Atsakyti
Susimokejom patys is savo algu.......
Atsakyti
labuka esu cia nenaujoke tik tiesiog pamirsau slaptazodi ir teko persiregistruot blush2.gif noriu ir as pasisakyti sia tema,manau kad uz vestuves turetu moketi patys jaunieji ,nes gali organizuotis taip kaip sirdele geidzia,nes zinau tokiu atveju jei tevai organizuoja tai jie ir svecius savo susikviecia,man taip nepatiktu,va pati istekejau rugsejo 1d ir buvau pati laimingiausia nuotaka ,patys organizavom ir mokejom uz viska,tai gavosi super ir nereikejo sukviest visos gimines kuria pazystu ir ne.kaip as sakau jei tokios vestuves tai tekeciau kekviena savaitgali
Atsakyti
QUOTE(daliuke @ 2004 10 28, 16:37)
Tai labai saunus tavo teveliai ir is tu, kurie atsizvelgia i jaunuju norus  clap_1.gif ..
Na bet as turejau omeny ta blogaji varianta, kai tevai daro vestuves, ir sukviecia i jas didesne puse savo sveciu, kuriu kai kuriu jaunieji net nebuna mate..  sad.gif O tai, deja, gan daznai pasitaiko ir nelabai gali papriestaraut, kai ne patys moka.. dry.gif

mes dar tik ruosiames kleti vestuves ir piniginius reikalus spresim visi kartu t.y abieju teveliai dali duos, o mes pasirupinsime apranga, sukuosenomis, ziedais ir oan, ir tik mes kviesime ka noresime! as tai nematau nieko blogo jei moka tevai, juk ju vaikas teka/veda! biggrin.gif
Atsakyti
mes viska mokesime patys ir nereikes nuo niekeno noru priklkausyti.nors maniskio mama dar ir tai sugeba savo nuomone prikisti,tai dabar isvis nieko nesakau del vestuviu.nes ,kad ir ka bepasakyciau,tai visada gaunu atsakyma - tai gal nereikia? oi pavydi mums grazios sventes,pati nori isteket, o jos nieks neima thumbup.gif bet uztat mano teveliai - superiniai,vietoj to,kad sakytu ,kad nereikia del visko palaiko,ir dar tetis visur skambina ir nori man rasti vis geresniu variantu.ot siuolaikiski zmones thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes patys apsimokejom... nors ir teveliai musu labai ikiriai norejo padet mums... bet mes atsisakem, ir pasakem kad jei neturi kur det pinigu tegu dovanoja =))))) bet vestuviu diena,o ne pries tai smile.gif
Atsakyti
as uz tai, kad jaunieji patys moketu. Bent as taip noriu. Bet iskyla klausimas. Esam studentai, vyras dirba, as 0,5 etato, tad pajamos neperdidziausios. Vistiek nusprendem kelt vestuves is savu - dar turim 11 menesiu, jau esam kazkiek pataupe abu ir jau 2,5 metu busim taupe butent tam (kiekvienas po 2 lt per diena). Is pradziu taupykle buvo sugalvota atostogoms, bet dabar nusprendem, kad pats tas pridet prie vestuviu biudzeto!
Tevai siulosi padet, bet jau zinau, kad veliau sakys MES ISKELEM VESTUVES< MES MOKEJOM UZ FOTOGRAFA... ai nu kam to reikia. Tai galvojam pasiimt paskola, jei neuzteks savu, o is dovaneliu bent dali grazinsim. Kelione dovanos seneliai arba tevai, o is sveciu prasysim vokeliu...
Atsakyti
Seip uz beveik viska mokejome patys tik limuzina mokejo pirsliene,ir muzikantams susirinkome kai uz stalo sedintys zmones perka sau norincia daina bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums vestuves kainavo 35000 lt. as rupinausi, kad svente butu ideali, o jis mokejo pinigelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2007 10 22, 15:23)
Ir mes patys apsimokejom... nors ir teveliai musu labai ikiriai norejo padet mums... bet mes atsisakem, ir pasakem kad jei neturi kur det pinigu tegu dovanoja =))))) bet vestuviu diena,o ne pries tai smile.gif

drinks_cheers.gif mes irgi sakem, kad duotu kaip dovana, o ne kitaip. Patys mokejom ir iki vestuviu nieko is tevu neemem, per vestuves gavom tongue.gif
Atsakyti