MES SU BUSIMU VYRU PATYS MOKEJOMES. buvome pataupe
na zinoma tevai duos per vestuves vokelius, kur bus pinigeliu - tad musus islaidos trecdaliu pamazes

mes patys kelemes sau vestuves, aisku teveliai irgi labai padejo, aciu jiem

Patys apsimokėjom vestuves
o tai dar labiau paskatino kylantys konfliktai
o kai apsimokėjom patys, niekas nebegali prikišti, kas AŠ IŠKĖLIAU JUMS VESTUVES

vestuves kelsim tik už savo pinigus.. o tėvai, žinoma, galės padovanoti tiek, kiek galės
tikrai neprašysim jokios konkrečios sumos - abu esam jau pakankamai suaugę žmonės ir patys turim sugebėti savimi pasirūpinti

O as is viso noriu slaptu vestuviu. Noriu ta diena matyti tik sau brangiausia pasaulyje zmogu ir nenoriu mastyti, ar gerai as dabar atrodau kitu akyse. nezinau, kuo toliau, tuo labiau mastau, kad tai butu idealiausias variantas ir nuostabiausia svente. bet, zinoma, ne metrikacineje, o baznycioje, su zvakemis, gelemis ir kunigu. taip pat dar be ko neisivaizduoju savo vestuviu - tai fotografijos.
o tada atpultu visi kiti rupesciai - ka kviesti, kur svesti. o ypac, kiek kainuos.
gal kas esat taip padariusios, meraites?
bijau tik vieno, kad tada visi gali uzpykti
jau dabar grasina
o tada atpultu visi kiti rupesciai - ka kviesti, kur svesti. o ypac, kiek kainuos.
gal kas esat taip padariusios, meraites?
bijau tik vieno, kad tada visi gali uzpykti

Didziaja dali patys, tevai rupinosi maistu sveciams, tai galima sakyti dalinomes islaidas su tevais.
Mes taip pat patys mokėjom. O kadangi dovanų prašėm "vokeliuose" - tai pusė vestuvėms išleistos sumos sugrįžo.
Mes uz vestuves mokejomes patys. Taciau padejo ir tevai
Aciu jiems. Dar gavom daug vokeliu, tai kazkiek atsipirko...

Na uz vestuves mokesimes patys, bet va mano tevai niekaip neatstoja ir siulosi bent uz ka nors sumoketi...tai leidom jiems uz fotografa sumoket...Su busimo vyro tevais isvis nebendraujam, tai is ju nieko ir nesitikim ir net nenoretumem gaut. Na bet i vestuves vistiek juos kviesim, tikiuosi jo mama nesugadins man sventes