Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na pas mus tai daugiau abieju pusiu tevai , bet ir mes patys prisidedam , jie pasake kad cia bus dovana na nori tegu moka pinigelius , mes kazkaip visi drauge kiek mes kiek teveliai abieju ir viskas bus nuostabu 4u.gif
Atsakyti
už vestuves mokėjo tėvai.Mano tėvu manymų, daryti vestuves vaikams yra tradicija, kurios reikia laikytis ax.gif Bet viskas buvo kaip es norėjome smile.gif
Atsakyti
Mes taj uz vestuves mokam patys,nes dirbam uzsieny ir gali sau tai leisti smile.gif o teveliai ta proga dovanoja povestuvine kelione ir zemes namui pasistayti thumbup.gif kadangi jie nemoka,taj ir nesikisa,tik sake jei reiks pagalbos,prasykit smile.gif
Atsakyti
už vestuves mokam mes patys, viską iki paskutinio cento, kaulyti iš tėvų kažko negalėčiau ir nenorėčiau, nors jie siūlėsi padengti kažkiek. Esam du suaugę žmonęs ir nors uždirbam neperdaugiausiai, susitaupėm ir iškelsim sau ir savo artimiausiems žmonėms šventę 4u.gif
Atsakyti
Už vestuves mokėsim iki paskutinio cento patys...todėl vis liekam nesuprasti tų, kuriems vestuves padarė kiti doh.gif Et...
Atsakyti
Už vestuves susimokėjom patys. Iš tėvų paprašėm tik aukso žiedams, nes turi prisikaupę blush2.gif Viską darėmės, kaip patys norėjom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 28 gruodžio 2007 - 11:27
Mes tai irgi stengsimes viska patys susimoket smile.gif aisku jei biudzetas leis smile.gif o is tevu tai kazkaip nzn nieko neprasysim, bet pvz mano mama jau yra uzsikepus maistui pinigus leist nes tipo kiaules pjaut ir bla bla bla smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif vestuvės bus keliamos iš mūsų pačių pinigų,kadangi nemažai laiko praleidžiam dirbdami užsienyje,tai kažkaip ir susitaupė tie pinigėliai ax.gif o tiek mano,tiek jaunikio tėveliai duos dovanų pinigais ir pasakė,kad kur norim,ten juops dėkim(ar būsto remontui,ar povestuviniai kelionei ar dar kam biggrin.gif )
Atsakyti
Mes mokejom patys,todel dabar jauciames labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Kadangi mūsų vestuves paskubino leliukas, tai patys tikrai neturėjome pakankamai pinigėlių joms išsikelti. Su būsimu vyru senokai pamąstydavom, kad norime tuoktis, bet abu studentai... Iš kur tie pinigėliai? O čia staiga nėštumas. Tada tėveliams pranešėme apie ateisiančius gandrus ir apie būsimas vestuves - tiksliau susirašymą, nes vestuvių kelti nebuvo už ką. Galiausiai mano tėveliai nusprendė, kad vestuves kelti reikia, nes aš vienintelė jų dukra ir visada svajojau apie šventę. Viską organizuoti leido mums, svečius kvietėme taip pat mes. Vienintelį dalyką, kurį patikėjau mamai - maisto ir salės parinkimas, nes šioje vietoje, manau, ji geriau nusimano nei aš. O drabužiai, automobiliai, gėlės, fotografai, filmuotojai, muzikantai ir t.t. - buvo mūsų rasti ir labai džiaugiuosi, kad tėveliai nesikišo ir pasitikėjo, beje, vėliau paminėjo, kad puikiai pasirinkome.
Atsakyti
Patys susimokėjom. Nesinorėjo iš tėvų kaulinti savo šventei. Darėm, kad ir kuklesnes vestuves, bet tokias, kokių norėjom wub.gif
Atsakyti
o musu vestuves finansuos abieju teveliai. Jie uzsispyre mums vestuves iskelti. aisku kazkiek ir patys prisidesim 4u.gif tik mane biski nervinti pradeda,kad mama labai stengiasi pirsti savo norus... blink.gif bandau aiskint jai,kad cia musu diena,kad norim patys viska sugalvot. Ji vis pritaria, bet kai tik del kaiko paskambinu,susigincyjam,nes jai vis kaikas neitinka.. net nebesinores greit mums jau zenytis jauciu ,nes jei ir toliau taip kisis,tai geriau jau laukt kada susitaupysim nemaza sumele ir patys iskelsim svente... arba jei isvarys is kantrybes,nueisim susirasysim ir pasibaiks... unsure.gif thumbup.gif
Atsakyti