(as sakiau, kad daugiau nebepasirodysiu, kad diskusijos neastrint.. O siaip keista, kad mano nuomone tokias arsias diskusijas sekele
...)

...)
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 29, 12:23) |
Nenorejau sukelti barniu sia tema uzvesdama, bet sitame vestuviu skyriuje matau kad kitaip neimanoma. |
ale tikrai, as irgi skaitau ir akys tik vartosi

ko tiek putotis? kiekvienam savo! biski nusiraminkit, mergiotes

QUOTE (Vilmukas @ 2004 10 29, 15:16) |
ale tikrai, as irgi skaitau ir akys tik vartosi ![]() ko tiek putotis? kiekvienam savo! biski nusiraminkit, mergiotes ![]() ![]() ![]() |

O as 100% palaikau daliuke - mes tol nekelem vestuviu, kol PATYS joms neuzdirbom, kol PATYS neisigijom buto...ir kelem taip kaip norim - be jokiu tradiciniu lietuvisku-kosmarisku, o kaip norejom, nors vyro tevai buvo jau paruose ir pinigus, ir visa kaimo svente - bet ji buu tipiskai lietuviska - ne sau, ne vaikams, o pries kitus pasipuikuot.
Viskas priklauso nuo auklejimo ir poziurio i tevus...daug kas priklauso ir nuo tevu - nu bet man atrodo is ju imti jau bunant suaugusiems ir patiems uzdirbant - negrazu...
Nu zinoma visai kas kita, jei vestuves 18-likiniu, is reikalo
, ale tada kaip tik sleptis reiktu
Viskas priklauso nuo auklejimo ir poziurio i tevus...daug kas priklauso ir nuo tevu - nu bet man atrodo is ju imti jau bunant suaugusiems ir patiems uzdirbant - negrazu...
Nu zinoma visai kas kita, jei vestuves 18-likiniu, is reikalo

QUOTE (hereja @ 2004 10 28, 20:29) |
Ups...prabalsavau "kiti"..kazkaip uzmeciau aki ir pagalvojau, kad ten "kita" parasyta. Esme ta, kad tinkamo varianto neradau,- arba tevai, arba jaunieji... o va tokio, kur visi kartu dejo pinigelius, tai nera ![]() Mes daug maz pasidalinom viska i 3 dalis - mano tevai, uosviai ir mes. Tiesa, mano tevams teko didziausioji dalis, nes viska organizuoti, rupintis viskuom yra tikrai ne lengva. Be to - pats islydejimas vyko is mano tevu namu, tai kiek ruosos namie buvo ![]() ![]() Tik va - man labai geda, nes taip ir nepadekojau savo tevams uz toki rupesti, uz svente ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (leduke @ 2004 10 29, 17:56) | ||
![]() ![]() |

o as tai nedekojau del to, kad man butu buve graudu, ir buciau apsizliumus, nes as jautri esu.......

kas turejo pinigu, tas ir mokejo. paprasta kaip du kart du. kaip kam isejo, taip tas ir dare. nekibkim viena kitai i atlapus, geriau pasidziaugims, kokios vienos saunuoles, nes pacios sau vestuves iskele, o kitos turi tokius nuostabius tevus, kurie joms tas vestuves iskele. ar ne svarbiausia tai, kad ta diena buvo pati nuostabiausia musu gyvenime? gerai, kad vienos galis sau ja pasidovanoti, gerai, kad kitos turi tokius tevus, kurie gali ta svente padovanoti. nebukime kategoriskos. neskaiciuokime svetimu pinigu. apklausa yra apklausa, padiskutuoti irgi galiam, bet jau nesipykime. draugiskos visos esame.
aš galvoju, kad vestuves turi keltis patys jaunieji, jau praėjo tie laikai kai jaunoji vyra pamatydavo nuoga tik vestuvių naktį. jaunosios pusė įdėdavo karitį ir iškeldavo vestuves ir nutekėdavo jaunamartė pas jaunikį į namus.
mes kelsimės iš savų pinigų, turim 10 000 lt ir planuojam linksmas, neprabangias vestuves išsikelti 40 žmonių, nors uošviai labai norėtu kelti vestuves patys ir kviesti visą giminę, bet mes, o tiksliau aš, pasakėm kad kelsimės iš savų pinigų ir taškas, nes uošviai ir taip jau daug yra davę, užteks.
mes kelsimės iš savų pinigų, turim 10 000 lt ir planuojam linksmas, neprabangias vestuves išsikelti 40 žmonių, nors uošviai labai norėtu kelti vestuves patys ir kviesti visą giminę, bet mes, o tiksliau aš, pasakėm kad kelsimės iš savų pinigų ir taškas, nes uošviai ir taip jau daug yra davę, užteks.
Mūsų vestuvės buvo apmokėtos bendrom pastangom.
Viskuo rūpinomes mes su vyru: fotografas, transportas, gėlės, salė... važinėjom, taremes. Už valgį mokėjo jo ir mano tėvai, už visą kitą (rūbai, gėlės, mašina, fotografas, operatorius...) mokėjom mes. Manau, kad tėveliai jei gali ir nori, tai tegu ir padeda, jiems gi irgi malonu savo vaikais rūpintis
Viskuo rūpinomes mes su vyru: fotografas, transportas, gėlės, salė... važinėjom, taremes. Už valgį mokėjo jo ir mano tėvai, už visą kitą (rūbai, gėlės, mašina, fotografas, operatorius...) mokėjom mes. Manau, kad tėveliai jei gali ir nori, tai tegu ir padeda, jiems gi irgi malonu savo vaikais rūpintis

šiaip manau kad baliaus labiau rekia artimiesiems nei patiems janavedžiams taigi manyčiau kad tėvai turėtu vestuvių išlaidas apmokėti.
aišku jei tik yra galimybės,juk jaunai šeimai ir taip yra reikalingi piningai.išvis manau kad jau geriau ka nors gero sau įsigyti(gera mašina,kelione..t.t.) nei trys dienas visu girdyti.