Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O Daliuke ko gero visai ant musu supyko, kad nebepasirodo g.gif
Atsakyti
(as sakiau, kad daugiau nebepasirodysiu, kad diskusijos neastrint.. O siaip keista, kad mano nuomone tokias arsias diskusijas sekele smile.gif
...)
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 29, 12:23)
Nenorejau sukelti barniu sia tema uzvesdama, bet sitame vestuviu skyriuje matau kad kitaip neimanoma.

ale tikrai, as irgi skaitau ir akys tik vartosi blink.gif
ko tiek putotis? kiekvienam savo! biski nusiraminkit, mergiotes smile.gif o gal jums kazkam pikta, kad visdelto teko savo jegom susimoketi uz viska, ar kad tevai sumokejo uz viska, tai negerai jauciates? nieko nesuprantu....bet sitaip putotis - tikrai nematau ko! dar karta sakau - KIEKVIENAM SAVO! MAN NUO TO NEI SILTA, ENI SALTA smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Vilmukas @ 2004 10 29, 15:16)
ale tikrai, as irgi skaitau ir akys tik vartosi blink.gif
ko tiek putotis? kiekvienam savo! biski nusiraminkit, mergiotes smile.gif o gal jums kazkam pikta, kad visdelto teko savo jegom susimoketi uz viska, ar kad tevai sumokejo uz viska, tai negerai jauciates? nieko nesuprantu....bet sitaip putotis - tikrai nematau ko! dar karta sakau - KIEKVIENAM SAVO! MAN NUO TO NEI SILTA, ENI SALTA smile.gif tongue.gif

thumbup.gif wub.gif lithuania.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
O as 100% palaikau daliuke - mes tol nekelem vestuviu, kol PATYS joms neuzdirbom, kol PATYS neisigijom buto...ir kelem taip kaip norim - be jokiu tradiciniu lietuvisku-kosmarisku, o kaip norejom, nors vyro tevai buvo jau paruose ir pinigus, ir visa kaimo svente - bet ji buu tipiskai lietuviska - ne sau, ne vaikams, o pries kitus pasipuikuot.

Viskas priklauso nuo auklejimo ir poziurio i tevus...daug kas priklauso ir nuo tevu - nu bet man atrodo is ju imti jau bunant suaugusiems ir patiems uzdirbant - negrazu...
Nu zinoma visai kas kita, jei vestuves 18-likiniu, is reikalo wink.gif , ale tada kaip tik sleptis reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 10 28, 20:29)
Ups...prabalsavau "kiti"..kazkaip uzmeciau aki ir pagalvojau, kad ten "kita" parasyta. Esme ta, kad tinkamo varianto neradau,- arba tevai, arba jaunieji... o va tokio, kur visi kartu dejo pinigelius, tai nera rolleyes.gif
Mes daug maz pasidalinom viska i 3 dalis - mano tevai, uosviai ir mes. Tiesa, mano tevams teko didziausioji dalis, nes viska organizuoti, rupintis viskuom yra tikrai ne lengva. Be to - pats islydejimas vyko is mano tevu namu, tai kiek ruosos namie buvo blink.gif ...o jo joj... lakste mama su teciu smile.gif
Tik va - man labai geda, nes taip ir nepadekojau savo tevams uz toki rupesti, uz svente unsure.gif blush-anim-cl.gif ... Nezinau, kaip istaisyti klaida... Galvoju, gal per musu vestuviu metines tevams kokia staigmena padaryti ir tuomet padekoti? g.gif Juk geriau veliau nei niekada... Ka patartumet? huh.gif

laugh.gif na man net rasyt nereikejo viska hereja aprase laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 10 29, 17:56)
QUOTE (hereja @ 2004 10 28, 20:29)
Ups...prabalsavau "kiti"..kazkaip uzmeciau aki ir pagalvojau, kad ten "kita" parasyta. Esme ta, kad tinkamo varianto neradau,- arba tevai, arba jaunieji... o va tokio, kur visi kartu dejo pinigelius, tai nera  rolleyes.gif
Mes daug maz pasidalinom viska i 3 dalis - mano tevai, uosviai ir mes. Tiesa, mano tevams teko didziausioji dalis, nes viska organizuoti, rupintis viskuom yra tikrai ne lengva. Be to - pats islydejimas vyko is mano tevu namu, tai kiek ruosos namie buvo blink.gif ...o jo joj... lakste mama su teciu smile.gif
Tik va - man labai geda, nes taip ir nepadekojau savo tevams uz toki rupesti, uz svente unsure.gif blush-anim-cl.gif ... Nezinau, kaip istaisyti klaida... Galvoju, gal per musu vestuviu metines tevams kokia staigmena padaryti ir tuomet padekoti? g.gif Juk geriau veliau nei niekada... Ka patartumet? huh.gif

laugh.gif na man net rasyt nereikejo viska hereja aprase laugh.gif

thumbup.gif geras thumbup.gif nu kad mes su hereja dvynes tai zinojom, ale kad ir leduke?? tai mes tada reiskia trynes thumbup.gif

o as tai nedekojau del to, kad man butu buve graudu, ir buciau apsizliumus, nes as jautri esu....... sad.gif
Atsakyti
kas turejo pinigu, tas ir mokejo. paprasta kaip du kart du. kaip kam isejo, taip tas ir dare. nekibkim viena kitai i atlapus, geriau pasidziaugims, kokios vienos saunuoles, nes pacios sau vestuves iskele, o kitos turi tokius nuostabius tevus, kurie joms tas vestuves iskele. ar ne svarbiausia tai, kad ta diena buvo pati nuostabiausia musu gyvenime? gerai, kad vienos galis sau ja pasidovanoti, gerai, kad kitos turi tokius tevus, kurie gali ta svente padovanoti. nebukime kategoriskos. neskaiciuokime svetimu pinigu. apklausa yra apklausa, padiskutuoti irgi galiam, bet jau nesipykime. draugiskos visos esame.

Atsakyti
aš galvoju, kad vestuves turi keltis patys jaunieji, jau praėjo tie laikai kai jaunoji vyra pamatydavo nuoga tik vestuvių naktį. jaunosios pusė įdėdavo karitį ir iškeldavo vestuves ir nutekėdavo jaunamartė pas jaunikį į namus.
mes kelsimės iš savų pinigų, turim 10 000 lt ir planuojam linksmas, neprabangias vestuves išsikelti 40 žmonių, nors uošviai labai norėtu kelti vestuves patys ir kviesti visą giminę, bet mes, o tiksliau aš, pasakėm kad kelsimės iš savų pinigų ir taškas, nes uošviai ir taip jau daug yra davę, užteks.
Atsakyti
Mūsų vestuvės buvo apmokėtos bendrom pastangom.
Viskuo rūpinomes mes su vyru: fotografas, transportas, gėlės, salė... važinėjom, taremes. Už valgį mokėjo jo ir mano tėvai, už visą kitą (rūbai, gėlės, mašina, fotografas, operatorius...) mokėjom mes. Manau, kad tėveliai jei gali ir nori, tai tegu ir padeda, jiems gi irgi malonu savo vaikais rūpintis wink.gif
Atsakyti
šiaip manau kad baliaus labiau rekia artimiesiems nei patiems janavedžiams taigi manyčiau kad tėvai turėtu vestuvių išlaidas apmokėti. g.gif aišku jei tik yra galimybės,juk jaunai šeimai ir taip yra reikalingi piningai.išvis manau kad jau geriau ka nors gero sau įsigyti(gera mašina,kelione..t.t.) nei trys dienas visu girdyti. tongue.gif
Atsakyti
as manau kad jaunieji patys turi savo svente surengt,o ne ateit viena diena pas tevus ir nepasakyt :"mama,teti,mes norim susituokti,ruoskit pinigelius".is kur tevai pinigus tures?jei jau sumastet gyvent kartu tai ir pradekit savo finansais rupintis.
Atsakyti