Šiaip vaikai išleidžiami į gyvenimą, kai jiems sueina 18-a. Jei neina dirbt, o mokosi, tėvai juos dar remia, kol to reikia.
Tiesa, būna žmonių, kurie mokosi visus 5-6 metus, nors šiaip galėtų ir eiti dirbti, užsidirbti pinigų, išsikelti sau vestuves. Jiems patogu naudojasi tėvų pinigais ir sąžinė jų negraužia.. Būna tokių žmonių (nors aš vėlgi negalėčiau taip gyventi).Gal tokie ir iš tikrųjų dar neišleisti į gyvenimą, nežinau..
Bet, mano nuomone (čia tik mano nuomonė), virš 21 metų esantis žmogus, turintis savų pinigų, stovintis ant kojų, tikrai jau turėtų nustoti gyventi iš tėvų kišenės..
(Čia pamąstymai į šoną)
O vestuvės - didelė šventė ir jauniesiems, ir tėvams, bet kaip jūs man besakytumėt, pinigai perduoti kaip dovana, ir pinigai, kuriuos tėvai sumoka kavinei, už gėrimus ir kitus dalykus, skiriasi.. Man kažkodėl net būtų skirtumas, jei tėvai
padovanotų mums prieš vestuves po tris tūkstančius ir mes iš jų iškeltume vestuves, jeigu savų neturėtume, o ne kad jie už viską mokėtų..
O šiaip nuomonė nei kategoriška, nei sarkastiška. Tiesiog daugumai jums priimtina, kad vestuves keltų tėvai, o man ir dar kai kurioms tai nepriimtina.. Tai tiesiog kitokia nuomonė, niekas jos neperša, tiesiog diskutuojam, kam taip asmeniškai priimti? aš tada irgi galėčiau įsižeist, kad jūs manęs nesuprantat..