Mano tėvai tai jau seniai pasakė, kad ant vestuvių pinigų neduos, nes neturi iš ko (paprasčiausiai tai jiems atrodo bereikalingas pinigų švaistymas), manojo tėvai davė mums "vestuvėms' skirtus pinigus (realiai manasis juos buvo užsidirbęs, tik mama saugojo ir laikė vestuvėm, neva kaip dovaną
) ir už tuos pinigus mes įsikūrėm kitame mieste kartu gyventi, susipirkom baldukus ir t.t. Tad vestuvių mes ir nedarysim. Kai sutaupysim pinigų žiedams, tada susituoksim zakse tyliai, o po to važiuosim pas vienus ir kitus tėvus. Šiaip liūdna, ypač kai mano tėvai taip pasako. Stebiu kaip draugės teka, tėvai jų džiaugiasi, o maniškiai... Jei siūlytų pinigų vestuvėms, mes jų ir neimtumėm, bet vat liūdna, kad iškart pareiškia: "mes tikimės, kad tu negalvoji, kad mes jum vestuves turim iškelti" .Tai aš ir sakau:"ne, ne, ką jūs", o iš tikrųjų skauda širdies gilumoj.

QUOTE(wovere @ 2005 05 16, 14:16)
Mano tėvai tai jau seniai pasakė, kad ant vestuvių pinigų neduos, nes neturi iš ko (paprasčiausiai tai jiems atrodo bereikalingas pinigų švaistymas), manojo tėvai davė mums "vestuvėms' skirtus pinigus (realiai manasis juos buvo užsidirbęs, tik mama saugojo ir laikė vestuvėm, neva kaip dovaną
) ir už tuos pinigus mes įsikūrėm kitame mieste kartu gyventi, susipirkom baldukus ir t.t. Tad vestuvių mes ir nedarysim. Kai sutaupysim pinigų žiedams, tada susituoksim zakse tyliai, o po to važiuosim pas vienus ir kitus tėvus. Šiaip liūdna, ypač kai mano tėvai taip pasako. Stebiu kaip draugės teka, tėvai jų džiaugiasi, o maniškiai... Jei siūlytų pinigų vestuvėms, mes jų ir neimtumėm, bet vat liūdna, kad iškart pareiškia: "mes tikimės, kad tu negalvoji, kad mes jum vestuves turim iškelti" .Tai aš ir sakau:"ne, ne, ką jūs", o iš tikrųjų skauda širdies gilumoj.

Tiesiog pabandykite pažiūrėti iš kitos pusės: JŪSŲ (tavo ir tavo antrosios pusės)TARPUSAVIO MEILĖ YRA PATS BRANGIAUSIAS IR NEĮKAINOJAMAS DALYKAS IR UŽ JOKIUS PINIGUS JI NENUPERKAMA.

mes irgi galima sakyti apmokem savo vestuves patys, nes mano busimas vyras buvo kategoriskai pries, bet kokius finansinius prisidejimus is tevu puses.bet mano tevelis buvo kategoriskai pries ir sake, kad vis tiek norim-nenorim prisides, nors simboliskai, pagal galimybes.teko nusileisti

Savo vestuves pakėlėm patys,dėl daugelio priežasčių. pirma tai kad mano mama prie vestuvių negalėjo prisidėti nei lito
,todėl nenorėjom stipriai nuskausmint vyro tėvų ir pasirinkom tokį kelią
.Saskaitos beje didžiulės buvo musų. Antra mes visi gyvename skirtinguose miestuose(turiu omeny tėvus),įdomu kaip jie butų tai padare kai tarp musų 150km. Žodžiu pasidarėm kaip norėjom ir kvietėm ką norėjom
Tik buvo pašalinių reiškinių,buvom tokie pavargę,kad šventė buvo mums kankynė,nors viską samdėm,net piršlius bet nuovargio nepavyko išvengti. Ką padarysi? Tik pagodžia tai,kad iki šiol visi dalyviai mini,kad tai buvo pačios geriausios vestuvės iš dalyvautų
. Kurgi ne už tokius pinigus

Mes tikimės patys už vestuves mokėtis, nes viską norisi padaryti savaip - tai mūsų šventė. O kaip bus ištikrųjų - pamatysime...
Vestuvės dar negreitai - bet pinigėlius jau taupome
Vestuvės dar negreitai - bet pinigėlius jau taupome

QUOTE(Naktibalda @ 2005 05 19, 13:31)
Savo vestuves pakėlėm patys,dėl daugelio priežasčių. pirma tai kad mano mama prie vestuvių negalėjo prisidėti nei lito
,todėl nenorėjom stipriai nuskausmint vyro tėvų ir pasirinkom tokį kelią
.Saskaitos beje didžiulės buvo musų. Antra mes visi gyvename skirtinguose miestuose(turiu omeny tėvus),įdomu kaip jie butų tai padare kai tarp musų 150km. Žodžiu pasidarėm kaip norėjom ir kvietėm ką norėjom
Tik buvo pašalinių reiškinių,buvom tokie pavargę,kad šventė buvo mums kankynė,nors viską samdėm,net piršlius bet nuovargio nepavyko išvengti. Ką padarysi? Tik pagodžia tai,kad iki šiol visi dalyviai mini,kad tai buvo pačios geriausios vestuvės iš dalyvautų
. Kurgi ne už tokius pinigus 

nu vat tkiu dalyku tai nesuprantu...
kam ten kelti kazkokias puotas jei paskui tenka vergti, oi kiek daug isleidom
o dar juokingiau kaip vestuvems prisikolinama ir paskui atidavinejama skolas kelis metus...
manau vestuves turi buti keliamos pagal galimybes o ne pagal norus!
dziugu jei tevai gali padeti...na o prasyti is tevu...nemanau kad grazu....o dar pykti ant ju, kad neiskelia vestuviu tikrai manau nevertetu...
QUOTE(katyteee @ 2005 11 07, 19:17)
nu vat tkiu dalyku tai nesuprantu...
o dar juokingiau kaip vestuvems prisikolinama ir paskui atidavinejama skolas kelis metus...
dziugu jei tevai gali padeti...na o prasyti is tevu...nemanau kad grazu....o dar pykti ant ju, kad neiskelia vestuviu tikrai manau nevertetu...
O as suprantu...Vestuves juk viena karta gyvenime (visos to tikimes - turbut) Tai kodel nesurengti sau pasakos? nors ir brangios - bet vienos vieninteles tokios...
Nera tevu pareiga apmoketi vestuves - bet is ju puses butu labai grazu dasideti kazkuo, bet jau konsultacija, pagalba organizuojant, moraliniu palaikymu...
QUOTE(airv @ 2005 11 07, 22:57)
O as suprantu...Vestuves juk viena karta gyvenime (visos to tikimes - turbut) Tai kodel nesurengti sau pasakos? nors ir brangios - bet vienos vieninteles tokios...
Nera tevu pareiga apmoketi vestuves - bet is ju puses butu labai grazu dasideti kazkuo, bet jau konsultacija, pagalba organizuojant, moraliniu palaikymu...
As, kaip jau patyrusi ir vestuves, ir skyrybas, galiu pasakyti taip: po brangios pasakos ateina sunkios moralines pagirios, kai kazkas vis tiek "uzmeta", kad "ojoj, kiek mums tavo vestuves kainavo..."

O tevu moraline parama ir konsultacijos ne visada yra labai geras dalykas: juk dazniausiai skiriasi poziuriai i tai, ka norima matyti per vestuves, etc. O juk "kas pinigus moka, tas ir muzika uzsako"

Pas mane,tai mano dziaugsmas viska apmokes.Sake juk gyvenime viena kart,tai ruosiu,kad sirdis dziaugtusi.
As manau,kad tevai nemazai vargo kol uzaugino mus,tai jie turi ilsetis ir dziaugtis,o ne ieskot is kur pinigu gaut vestuvem.

mes viska organizavom ir mokejom patys (mano tevai tik uz mano sukne mokejo). Bet paskui is tevu per vestuves po 2000 gavom...