Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mes taip pat uz savo pinigelius keleme vestuves.ir delto as labai esu patenkinta thumbup.gif bet nieko bloga nematau jei tevai kelia ar bent didesnia dalimi prisideda aisku jei jie turi tam galimybes.
Atsakyti
as irgi manau, kad kiekvienos seimos reikalas, kas moka uz vestuves. ax.gif Nes, tarkim, mes patys viska darem, bet zinojom, kad tevai tikrai po vestuviu duos ne po kelis simtus litu. Tai gavosi, kad vien is tevu daugiau nei puse baliaus pasidenge... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 11 07, 23:11)
As, kaip jau patyrusi ir vestuves, ir skyrybas, galiu pasakyti taip: po brangios pasakos ateina sunkios moralines pagirios, kai kazkas vis tiek "uzmeta", kad "ojoj, kiek mums tavo vestuves kainavo..."  doh.gif

O tevu moraline parama ir konsultacijos ne visada yra labai geras dalykas: juk dazniausiai skiriasi poziuriai i tai, ka norima matyti per vestuves, etc. O juk "kas pinigus moka, tas ir muzika uzsako" wink.gif

va va va cool.gif uz musu vestuves nusprende moketi tevai, mazdaug mes galim buta remontuotis ar kazka panasaus daryti, o jie jau vestuves kels...taciau dabar pastebiu ta "kas moka, tas ir muzika uzsako" jau pradedu gailetis, ne del savo tevu, jie nuostabus zmones, o del jo tevu, kurie isiskyre ir dabar jauciasi konkurencija, kuri mums tikrai nenuadinga g.gif jau net apie paskola masciau vestuvems imti, bet tuomet mano tevai isizeis...oi, galetu greiciau tos vestuves...jau pradedu depresuoti........
Atsakyti
Mums tai irgi tėvai iškėlė vestuves, nes mes turėjome tik apie pora tūkst.Lt, buvo labai viskas draugiškai (mano tėvai irgi išsiskyrę)bet probleminių klausimėlių nebuvo schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
O mes tikriausiai patys kelsime, taip nesinori imti is tevu pinigu, bet butu saunu jei jie iskeltu vestuves, o mes sau povestuvine kelione nusipirktume. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 11 08, 14:49)
va va va cool.gif uz musu vestuves nusprende moketi tevai, mazdaug mes galim buta remontuotis ar kazka panasaus daryti, o jie jau vestuves kels...taciau dabar pastebiu ta "kas moka, tas ir muzika uzsako" jau pradedu gailetis, ne del savo tevu, jie nuostabus zmones, o del jo tevu, kurie isiskyre ir dabar jauciasi konkurencija, kuri mums tikrai nenuadinga g.gif  jau net apie paskola masciau vestuvems imti, bet tuomet mano tevai isizeis...oi, galetu greiciau tos vestuves...jau pradedu depresuoti........

mes irgi pamasteme, kad jei darys tevai vestuves, jie viska ir organizuos. ir nesvarbu, kad butu klause musu noru, bet kai darai pats, tai 100proc zinai, kad bus taip kaip TU noresi. Aisku, jei zenijasi studentai ar siaip jei nelabai su pinigais, tai visis atvejai ok. Bet jei gali pats, tai as uz tai... o is tevu vis tiek gauni didele dali pinigeliu po TO... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 11 08, 17:19)
mes irgi pamasteme, kad jei darys tevai vestuves, jie viska ir organizuos. ir nesvarbu, kad butu klause musu noru, bet kai darai pats, tai 100proc zinai, kad bus taip kaip TU noresi. Aisku, jei zenijasi studentai ar siaip jei nelabai su pinigais, tai visis atvejai ok. Bet jei gali pats, tai as uz tai... o is tevu vis tiek gauni didele dali pinigeliu po TO... wub.gif

Bet nevisada taip būna, kad tėvai keldami vestuves reguliuoja rolleyes.gif juk tėvai irgi nori, kad jų vaikams būtų smagu tą diena, todėl visi tariasi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2005 11 08, 17:23)
Bet nevisada taip būna, kad tėvai keldami vestuves reguliuoja rolleyes.gif juk tėvai irgi nori, kad jų vaikams būtų smagu tą diena, todėl visi tariasi kartu rolleyes.gif

tai as ir sakau, kad butu atsizvelge ir i musu norus, bet kai pats darai, tai vis tiek esi tikresnis, kad pasidarysi DAr labiau kaip nori... wub.gif
Atsakyti
pas mus vestuviu islaidos buvo padalintos i tris dalis: viena mes, kita jaunikio tetis, o trecia mano artimieji. visiems gavosi ne taip skaudziai smile.gif
Atsakyti
Mes patys sau susiorganizavome ir 100 proc. apsimokėjome vestuvines išlaidas. Ir tai buvo ivairių niuansų iš mano tėvų pusės, tipo kam jums tokias vestuves daryti, kitur galite išleisti šiuos pinigus ir pan. Tai vestuviu planavimo laikotarpiu patyrėme nemažai įtampos, tačiau kuomet viskas baigėsi, visi buvo labai patenkinti gražiomis vestuvėmis ir po to negirdėjau sakant, kad pinigus išmetėme į balą smile.gif
Atsakyti
O pas mus taip yra kad, mano vaikinuko tevai negali niekuom padeti,bet to as ir pati neimciau, nes pas juos didele seimyna ir patys vos isilaiko. Mano tevai galetu, bet as labai prisibijau kad, ateityje nebutu priekaistu: po to sakys mes jums vestuves iskelem, o jus mums taip........... niu mano mama tokio charakterio. Mes kol sutaupysim tai ir gėda bus ir zenitis doh.gif doh.gif doh.gif. Tai susituoksim padarysim kokia vakariene ir toliau gyvensim smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
va va kad nebutu poto tu priekaistu ir mes patys mokejome, aisku mano tevai man suknele padovanojo ir taip buvo daug mums padeja.. bet jie patys ta labai norejo, nors mes pries buvome.
Atsakyti