Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ganga @ 2005 11 16, 19:59)
O pas mus taip yra kad, mano vaikinuko tevai negali niekuom padeti,bet to as ir pati neimciau, nes pas juos didele seimyna ir patys vos isilaiko. Mano tevai galetu, bet as labai prisibijau kad, ateityje nebutu priekaistu: po to sakys mes jums vestuves iskelem, o jus mums taip........... niu mano mama tokio charakterio. Mes kol sutaupysim tai ir gėda bus ir zenitis doh.gif  doh.gif  doh.gif. Tai susituoksim padarysim kokia vakariene ir toliau gyvensim smile.gif  smile.gif  smile.gif

labai pagirtinas poziuris i vestuves ir ju kelima drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma79 @ 2005 11 11, 14:10)
Mes patys sau susiorganizavome ir 100 proc. apsimokėjome vestuvines išlaidas.  Ir tai buvo ivairių niuansų iš mano tėvų pusės,  tipo  kam jums tokias vestuves daryti, kitur galite išleisti šiuos pinigus ir pan. Tai vestuviu planavimo laikotarpiu patyrėme nemažai įtampos, tačiau kuomet viskas baigėsi, visi buvo labai patenkinti gražiomis vestuvėmis ir po to negirdėjau sakant, kad pinigus išmetėme į balą smile.gif

aga, mus ir, kai neseniai buvau gryzus i lietuva visi bande atkalbet tokiu vestuviu nedaryt, pinigu savo neleisti... zinau, kad jaunikio tevai tai negali prisidet, ir nesisiulo... mano mama tai vis uzmeta "duosim mes, seneliai", bet mes uz savo pasidarysim... nera ko cia tevu grezti... ir tiesa sakant man savo maziau gaila, nei tevu...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 18, 22:16)
aga, mus ir, kai neseniai buvau gryzus i lietuva visi bande atkalbet tokiu vestuviu nedaryt, pinigu savo neleisti... zinau, kad jaunikio tevai tai negali prisidet, ir nesisiulo... mano mama tai vis uzmeta "duosim mes, seneliai", bet mes uz savo pasidarysim... nera ko cia tevu grezti... ir tiesa sakant man savo maziau gaila, nei tevu...

Na kaip, čia lygir nelabai skaitau tėvų gręžimu, juk niekas tėvų prirėmęs nesako, kad duokit pinigų, mes ženyjamės g.gif tėvai patys nori padėti ir tiek.
Mes irgi norėjome patys susimokėti(dalį mokėjome), bet tėvai abiejų nesutiko, sakė, kad vistiek tuos pinigus mums atiduos. Na, aišku, visose šeimose skirtingai, viskas.
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2005 11 22, 15:15)
Na kaip, čia lygir nelabai skaitau tėvų gręžimu, juk niekas tėvų prirėmęs nesako, kad duokit pinigų, mes ženyjamės g.gif tėvai patys nori padėti ir tiek.
Mes irgi norėjome patys susimokėti(dalį mokėjome), bet tėvai abiejų nesutiko, sakė, kad vistiek tuos pinigus mums atiduos. Na, aišku, visose šeimose skirtingai, viskas.

tai mano mama irgi nenori leisti mums patiems moket, bet kazkaip nemalonu man, mes gal netgi daugiau turim tu pinigu nei jie, kazkaip net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 22, 20:49)
tai mano mama irgi nenori leisti mums patiems moket, bet kazkaip nemalonu man, mes gal netgi daugiau turim tu pinigu nei jie, kazkaip net nezinau...

Na manau, kad galite ir patys mokėti, jeigu jus turite daugiau pinigeliu smile.gif , o jei mama nores jums padovanos dovanele ir bus viskas o.k. smile.gif
Atsakyti
Po truputėlį artėja laikas, kai dukros gali pranešti kad ruošiasi tekėti doh.gif Dalį santaupų vis galvojome skirti jų vestuvėms. Bet vis dažniau išgirstu nuomonių, kad patys jaunieji tuo turi rūpintis, jei jau nusprendė tuoktis g.gif
Kokia būtų jūsų nuomonė apie tai 4u.gif
Atsakyti
Iš pradžių maniau kad mokėti turėtų jaunieji, paskui pagalvojau kad tėvai mokėjo už kitų seserų vestuves tai tada ir už mano turėtu mokėti, dabar kai jau organizuojam vestuves manau kad galutinę sumą dalinsim į tris dalis smile.gif
Atsakyti
kodėl manai, kad kažkaip "turėtų" būti? Apskritai juk, taisyklės gyvenime - labai reliatyvus dalykas. Kaip kas moka, taip tas šoka, - kitaip tariant, kaip kam išeina, taip ir daro. Pavyzdžiui, mes mokam patys. Nė pas vieną tėvai negali padėti. Galėtų, - aišku, padėtų. Tad jei gali - pasiūlyk apmokėti dalį (trečdalį, pusę ar kiek) vestuvių šventės. Kita vertus, mano tėvai, pavyzdžiui, nesutiko nieko nedovanoti, nors prašiau ilgai. O kadangi norėtume vokelių, nes po vestuvių išvažiuosim į kelionę, tai, sakau, jei labai norit, įdėkit kiek galit. Taip ir sutarėm. Kažkaip paprasčiau, manrods, reiktų žiūrėt, nėra čia pasaulio pabaiga, kas už ką mokės tongue.gif
Atsakyti
Tai aš ir sakau kad mokėsim visi trys: mano tėvai jaunojo tėvai ir mes patys jaunieji
Atsakyti
mes pradzioje taip pat buvom nusprende moketi patys, taciau per tevu supazindinimo vakariene, jie patys nusprende moketi uz vestuves, susiskirste, o mums liepe geriau savo pinigus pataupyti saviems reikalams ..., tai mes uz savus i kelione vaziuosim, be to, visokias smulkmenas, kaip papuosimus ir pakvietimus, perku as ir savu pinigu ax.gif
Atsakyti
o mes tai patys susitaupėm, todėl kad mano mama neišgalėjo paremti, o iš vyro globėjų prašyti nei šis nei tas...sutaupyti per pusmetį nuo pasipiršimo buvo lengviau vien dėlto, kad mano vyras jau buvo pasitaupęs penketą tūkstantukų extra atvejui.
Atsakyti
Mes savo vestuvems susitaupem ir patys viska apmokejome, svente buvo thumbup.gif ir tevams nereikejo del nieko sukti sau galvos, visi tiesiog atejo pasidalinti su mumis musu laime!!! biggrin.gif
Atsakyti