Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
į mūsų lovą pradėjo prašytis nuo 6 mėn., kai pradėjo dantys kaltis. viską tada bandėm: ir perkėlinėti užmigusią, ir kartu miegoti, bet rezultatas dažniausiai būdavo tas pats - miegojom kartu, nes keltis naktį minimum 6 kartus aš nebepajėgiau. o dabar viskas susitvarkė - miega savo lovelėj, tik retais atvejais paryčiais įsiprašo pas mus. bet šiaip savo lovelės nemėgsta ir joje pietų nemiega. man kartais atrodo, kad ją neigiamai veikia lovytės "grotelės", turbūt reiks greitu laiku naujos lovos g.gif ...
Atsakyti
mes su dukryte miegam beveik nuo jos gimimo kartu,nes buvo patogiausia.maitinau krutimi tai budavo geriausia kai salia miega,kai nakti rekejo maitinti tai tik istrauki krutine, ir eit niekur nereik.taiop ir miegam iki dabar kartu,nakti kartais prabunda verkt pradeda tai is kart nuramini,labai smagu kartu miegoti apsikabinam viena kita ir miegam. biggrin.gif 7
Atsakyti
Mano princesė miega kartu su mumis nuo 10 mėn., o jos lovelėje miega jos lėlė Ester biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis tai miegodavo su mumis nuo kokių 8 mėn., bet kai suėjo 11 mėn., nusprendėme, kad jau užteks mirksiukas.gif tai jau visi trys mėnesiai kaip miega savo lovytėje thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
dieną miega lovytėj, naktį- lovoj blush2.gif , nes vis dar valgo mp blush2.gif
Atsakyti
mano mazutis irgi dar valgo mp blush2.gif tai ir miega kartu...dideleje lovoje biggrin.gif
Atsakyti
miega savo lovoj nuo pat gimimo tik kai tetcio nakti neturi miegam kartu
Atsakyti
musu mažoji miega savo lovytėje, bet jeigu jai blogai miegasi visada prašosi pas mus, ir dažniausiai paryčiais ji atsiduria musu lovytėje, na bet ne taip ir dažnai, nes jeigu ji puikiai miega tai labai gerai ir savo lovytėje išmiega ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo guldau dukrele i jos lovyte ir jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo niekaip neįkiši į savo lovelę - miega su tėvais, tarp tėvų ir dar skersa biggrin.gif Jau būtų laikas kažkaip krapštytis iš ten, ale kaip? g.gif
Atsakyti
o maniskis iki 1m miegodavo su mumis, kol maitinau. O kai pabaigiau kuo puikiausiai miega nakty savo lovytej.
Atsakyti
diena savo lovoj ir vakare kai uzmiega pora valandu,po to persikrausto pas mus MP,taip ir lieka iki ryto doh.gif
Atsakyti