Kartu miegojo beveik iki 2,5 metuku

QUOTE(vyšniux @ 2006 12 18, 18:27)
Labai idomu pasidare suzinoti kiek teveliu miega su savo mazaisiais ir kiek mazuju savo saldzius sapnelius sapnuoja savosia lovytese
.Manau ir Jums bus idomu isvysti apklausos rezultatus 
Papildyta:
Uppsss
kazka ne taip padariau
ir pataisyt temos negaliu
.Ka dabar daryt.. 

Papildyta:
Uppsss

Musu sunelis su mumis miegodavo iki 2 men. retkarciais, o dabar visada miega savo lovyteje.
Maniske nors turi savo lova, kuri pristumta prie musu lovos, ji vis viena reikalauja miegot musu lovoj
: tai net nzinau kada issimiegosiu normaliai

QUOTE(Stebukle @ 2007 01 25, 21:11)
Maniske nors turi savo lova, kuri pristumta prie musu lovos, ji vis viena reikalauja miegot musu lovoj
: tai net nzinau kada issimiegosiu normaliai 

Turiu pazistama kurios mergaite kartu su tevais miegijo iki 11 metu!!!

Maniškis irgi megėjas pas mane įsirioglinti, nors turi savo, mano lova jam mielesnė
Pamažu pratinu miegoti savo lovytej, bet paryčiais vistiek ateina. Omiegoti su juo kartu tikras vargas
tada neišsimiegu visai
, nes kesinasi ne tik į lovą bet ir į pagalvę, apie kojų užmetimą, plaukų "šukavimą" ir t.t patyliu. O kai gims antras turės neabejotinai miegoti pas save.

Mano mazius nakti miega savo lovytej, o diena pietu miegelio tai miega musu lovoj. Nors nakti buna isimciu - kai pilvuka skauda, ar dantukai, tai zyzalioja istisai, tenka isikelt pas save i lova. Bet as tai kaip ir neissimiegu tokiais atvejais, nes jis istisai spardosi, juda, verciasi ant kito soniuko
. O tetukas tai pucia sau i aki kartu su mazium

Vis miega su mamyte, maitinu dar pati. Kai užmiega, galiu eiti pasivaikščiti po namus.

Dali nakties savo lovyteje, bet nakti visada islipa ir lipa pas mus, tai vaiko nevarau.
Mes lovas salia sustatem.Vakare sunelis pabuna musu lovoje,o kai uzsimano miego,eina i savo lova ir ten miega.Tik kartais,kai neramus miegelis buna,atkeliauja i musu lova
QUOTE(saulyte525 @ 2007 01 26, 05:31)
Vis miega su mamyte, maitinu dar pati. Kai užmiega, galiu eiti pasivaikščiti po namus. 

Ir aš dar maitinu, todėl ir mes miegam kartu

QUOTE(Banga @ 2007 01 27, 09:28)
Ir aš dar maitinu, todėl ir mes miegam kartu
Iš pradžių buvo sunku, o dabar jau pripratom ir išsimiegam. Nors visada buvau labai prieš tai, kad vaikai miegotų su tėvais...