Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vaikis tai nuo metuku vienas miega,iskelem i kita kambari,bet dar aisku savoj lovytej.Na kol su mumis miegojo vienam kambaryje,tai ir prabusdavo nakti,o dabar visa nakti miega ramiai. Anksciau tik kelti i kita kambari nedrasu buvo,atrode kas nors nutikti gali ir dabar kartais dar pasiziuriu ir duru neuzdarau,bet siaip atrodo jam vienam geriau miegasi tongue.gif
Papildyta:
prisiminiau,kad iki menesiuko miegojom kartu vienoj lovoj,nes maitint taip buvo patogiau,kas dvi val. valge juk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2007 03 05, 18:25)
ir mano vyras apkabina mažiuką, kartais per vidurį pasiguldo, sako, mano mažutis, mano žiogelis, duok rankytę , kad baisu nebūtų  wub.gif  wub.gif , aš tik didžiuojuosi tokiu vyru...tėveliu...sūnui toks tėtis bus tikras pavyzdys wub.gif o trise taiop šilta, taip smagu...ir jauku wub.gif

Pas mus irgi per viduri miega wub.gif irgi vyras rankyte paima ir miega abu apsikabine wub.gif
Ir as didziuojuosi savo vyru,nes matau kaip myli musu vaikucius wub.gif wub.gif wub.gif
Ir dziaugiuosi,kad man pasiseke su vyru,bent jau kol kas ax.gif
Atsakyti
Nei vienos nakties,begiojau..iki metu,paskui jau nebereikejo,ismiega visa nakti,bet grieztai miega tik su mumis vienam kambary,visada ja pziuriu,man butu neramu jei ji kitur miegotu,o begiot kam to reikia,uzteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 03 05, 17:18)
Mes irgi puikiausiai issimiegam.Manau dar ir nuo nusiteikimo priklauso.Mano dukra uzmiega savo lovyteje musu miegamajame,bet kai mes ateinam miegoti tai ir ji prasibunda nori pas mus i lova.O jei kai ateinam ir ji miega ir neprasibunda tai vyras sako keliames pas save maze musu biggrin.gif As sakau kol miega tegul miega,o vyras,keliames smagiau bus visiems. biggrin.gif

blink.gif Na ne mano reikalas, žinoma, bet nesusilaikysiu nepaklausus: 1.o kada tai (visos šeimynos miegojimas kartu) baigsis? Žinau viena šeimynėlę, kuri vis dar miega vienoj lovoj nors sūnus jau į 3 klasę eina. Atleiskit, bet tai jau kažkoks iškrypimas...
2. O kaip santykiai su vyru g.gif begat i vonia kaskart ar nukeliat tolimai ateičiai?
Atsakyti
Musu berniukui 1,9m. ir miegam vienam kambary. Aisku, jis savo lovytej, o teveliai savo blush2.gif Jei labai neramiai miega, tai paryciais isikeliam i savo lova. vaika iskeldint i kita kambari kol kas neplanuojam
Atsakyti
Mano vyresnele jautruole.Maitinau iki 18men,naktimis zisdavo kas 2-3h.Tai is vakaro uzmigdavo ant ranku,paguldydavau i lovyte tam paciam kambary.Iki ryto atsidurdavo lovoj,nes neturedavau jegu sedet ,maitint ar migdyt.Iki 5m vargom su miegu,o nuo2.5m kitam kambary migdem ir lakstem.Su kita buvo panasiai,tik laikas vargu trumpejosparciau.Miegojo su sese kitam kambary,ir aplamai labai skirtingi vaikai,tad kas tinka vienam-gali netikt kitam.O vaikiskos lovytes atsisakem,kai tapo mazoka,apie 2-3m. bigsmile.gif
Atsakyti
na vat man irgi idomu, o kaip santykiai su vyru? iki kiek laiko vaikui dar vienodai sviecia, kas ten salia vyksta? o kada jau pradeda suprast ir atsimint g.gif kad nepakenkti zmogaus psichikai visam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
Manoji miega tam pačiam kambary, bet savo lovytėj. Šalia savęs aš nemigdžiau ir nežadu to daryti schmoll.gif
Atsakyti
Is pradziu miegojau su maziuke apie dvi savaites, po to ja perkeliau i lovyte ir jokiu problemu. Daug geriau man ir mano vyrui kai vaikas miega savo lovyteje rolleyes.gif
Atsakyti
taip taip, bet klausimas buvo, kiek laiko miegojot vienam kambary, o ne vienoj lovoj. pakeisciau temos pavadinima, bet nemoku ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1.2 m., bet kol kas dar vienoj lovoj miegam trise. Kelis kartus bandziau lovytej migdyti - nepavyko. Dabar laukiu vasaros - tada kelsimes i erdvesni miegamaji. Manau, teks tada ir atskirti. Nors abejoju - gal is karto geriau i atskira kambari, nes rudeni dar vienas lelius atkeliauja pas mus - kad paskui neisbudintu vienas kito. Nezinau nezinau... g.gif
Atsakyti
As turiu didele problema su savo 13 menesiu dukryte schmoll.gif Kai gime, tai buvo tira miega\liuke - miegodavo net po 9 val.iskart, po to pavalgydavo ir vel kokias 2-4 val.ismiegodavo...Taip buvo iki sesiu menesiuku, po to kuo toliau, tuo blogiau...Paskutinius metu isvis nemiega - uzmiega vakare savo lovytej kokiom 2-3 val.o po to...neuzmiega unsure.gif tada pasiimu i lovyte ir kankinames kartu - abi neuzmiegam...net nzn ka daryt, nes gyvenu UK ir gydytojams tai atrodo visiskai normali...ka jus manot?
Atsakyti