Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Savo mažają dar maitinu lotuliukas.gif Buvo pripratusi nuo puse nakties miegoti su mumis. Paskui pradėjo reikalauti, kad ir visa naktelė butų kartu su tėveliais doh.gif Bet vieną vakarą "rimtai pasikalbėjom", ir dabar mažoji miega savo lovelėje. Pastebėjau, kad geriau miega viena, nei pas mus. Būna naktų, kad nereikia net atsibusti bigsmile.gif O ir mes miegam daug geriau ir patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Miega lovytėje, bet būna, kad užsimano naktį pas mus, tai pats išsiropščia iš lovytės ir ateina, tada leidžiu miegot pas save, taip pat jei sušąla, pati atsinešu į savo lovą. Vieną kartą kai sirgo visą savaitę miegojo pas mus lovoj, bet niekada neturėjau problemų dėl pripratimo, kur paguldai ten miega.
Atsakyti
Mūsų mergytė mūsų lovoje miegojo iki 8 mėn. Kai dukrytei buvo pusę metukų bandžiau iškelti į jos lovytę, bet nesėkmingai, nes pamačiau, kad dukrytė dar labai ieško manęs, dažnai nubunda, o ir man pačiai be galo sunku keltis po keturis - šešis kartus per naktį ir ją žindyti. Tada palaukiau dar du mėnesiukus ir iškėliau į kitą kambarį. Tuo metu vaikas keldavosi žįsti tik kartą arba išmiegodavo visą naktį, todėl persikėlimas į kitą kambarį man nesukėlė sunkumų. rolleyes.gif Iš viso dukrytę žindžiau iki 1,2 metukų, bet tada ji valgydavo tik vakare ir ryte.
QUOTE(inteja @ 2007 03 19, 16:17)
As su dukryte miegu vienoje lovoje, nes dar maitinu MP. Taip patogiau. MB iskrausciau i kita kambari, nors jis pats sake, kad taip gal geriau, nes labai bijojo, kad neuzgautu mazyles. Kai baigsiu maitinti MP, kraustysiu ja i lovele , bet ji irgi tam paciam kambaryje yra. I kita kambari planuojame iskelti kai jai sueis 1 metukai, nes jau dabar ji turi savo kambari mirksiukas.gif

Kiekvienai šeimai - savas modelis ir savi priimtini įstatymai. Bet mūsų šeimai toks tėvelio iškraustymas būtų neįmanomas. Man patinka savo vyrą jausti šalia, tiesiog turime naktį prieš užmiegant apsivyti vienas kitą. Mėgstu, kai man pakaso nugarytę ar galvą. Jam taip pat būtina jausti mano kūną. wub.gif

QUOTE(virgut @ 2007 04 20, 22:32)
Mano 3 metu sunus irgi miega su manim lovoje. Teciui pasidare nepatogu tai issikrauste ant sofos. Sunus su mielu noru miegotu ir savo lovyteje, tik siuo metu mes jos neturim, tai ir miega su manim. Taciau vieno i kita kambari sunaus dar tikrai nesiruosiu kraustyti, bus liudna ir nejauku vienam  verysad.gif Beje nematau nieko iskrypelisko tame, kad vaikai su savo tevais miega (kaip kazkuriai mamai atrode). Aisku kiekvienam sprest kur ir kaip savo vaikus migdyt

Vėlgi pareikšiu savo požiūrį, gal tiksliau mūsų šeimos požiūrį. Nieko iškrypėliško, jeigu vaikas miega su tėvais kol jis yra visai mažutis, kol to nesuvokia. Kai vaikui jau apie du metelius, manau jis turi mokintis būti savarankiškas, savimi pasitikintis. Blogai jeigu jis visiškai saugus tik po mamos sparneliu. Vaikas turi suvokti, kad yra toks dalykas kaip mamos ir tėčio intymumas, kad jie nori pabūti vieni, jie turi savo vietą miegoti, o vaikas - savo. Be abejo, niekas neturi būti atliekama drastiškai, prie visko reikia prieiti atsargiai, daug kalbant ir aiškinant, jei vaikas jau pakankamai didelis suprasti. Kitas dalykas yra tėvų poreikiai. Jie vėl gi skirtingi. Nemanau, kad mums būtų patogu kelis kartus per naktį vaiką kelti į jo lovytę, kad suartėti.
Kažkokių konkrečių taisyklių visiems nėra, reikia stengtis, kad visi būtų laimingi.
Atsakyti
mes tai kartu miegojom daugiau nei metus blush2.gif niekaip nepasilikdavo savo lovytej doh.gif .mieganti perkeldavom,bet tik porai valandu.pradejo lankyt lopseli ir viskas susitvarke.dabar tik savo lovelej miega tongue.gif
Atsakyti
Mano kavalierius net gimdymo namuose nemiegojo vienas doh.gif Mes lyg šiol miegame kartu blush2.gif Kadangi dar vis maitinu MP tai man tik patogiau tongue.gif
Atsakyti
Vaikelis turi miegoti savo lovyteje, uk ir jam reikia ramybes ir savo erdves, kaip ir kiekvienam zmogui. O mes tai lovyte pasistate turim salia lovos, tai ka jau padarysi, kad reikia keltis. Bet jei visi miegotume, tai sunku butu, nes manoji megsta kojas man ant galvos uzsikelti,ir tai savo lovyteje per nakti vartosi, tai jei visi vartysimes,tai kas gausis?
Atsakyti
Mūsų dukryte miega tik su mumis didelej lovoj, jokiu budu neužmiega savo lovytėj. Sunku, nepatogu, bet ka dėl savo vaiko nepadarysi.. smile.gif
Atsakyti
Kol maitinau iš vakaro užmigdavo lovytėje,o jau naktį pas save į lovą isikeldavau,labai jau patogu bigsmile.gif Tik tėveliam sunkiau doh.gif O dabar savo lovytėje miega thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų didžkis ne tik kad savo lovoj, bet ir savo kambary. jam taip patinka, kad miegot į mūsų lovą nė su diržu neatvarysi. man tailoabai patiunka. Tiesiog nuo pat kūdikystės migdydavau lovytėj, naktį pamaitinus nepatingėdavau į lovytę perkelti. rolleyes.gif Po to buvo tarpas (apie 4 mėnesius, kai jam buvo maždug 1metai 9 mėnesiai) kai iš mūsų lovos niekaip išveryti negalėjom, tai ir nevarėm. g.gif . kol vieną vakarą pats pareiškė, kad miegos savo kambary didelėj lovoj. Tiesiog taip nė iš šio nė iš to. O mes su vyru jau planus kūrėm, kur antrą lovelę reikės statyti... doh.gif tai martynukas pats viską išspredė; jo lova - jo kambary, o lovelė atiteko sesutei. Taip va! Problemų nėr! Aišku man sunkiau, nes dabar turiu bėgti naktį pas sūnelį į kambarį, bet tame problemos neįžvelgiu.

O štai mažoji nori su mumis būti. Tai pusę nakties miega savo lovytėj, o kitą pusęė su mumis, bet vėlgi kai užmiega nepatingiu ir į lovytę perkeliu. Tikiuosi, kad ir su ja problemų nebus. 2.gif
Atsakyti
As tik uz tai kad vaikas miegotu ten kur jam priklauso, pats geriausias laikas vaika pratinti lovytej jau nuo 2,5-3 men amziaus, iki to dar jis nelabai suvokia kazka, bet jau kai sueina apie 3 menesius valso ritmu i savo lovele, zinau kad nelengva vaika pripratinti lovytej, pati ta praejau, bet uztat poto nereikia gailetis thumbup.gif as jau geriau savaite dvi pavargsiu nei poto visa laika su vaiku miegosiu doh.gif maniskis nuo 3 menesiu miega atskirai lovoj ir atskiram kambary, uzsimigdydavo visada pats, niekada nebegdavau jeigu biskeli pradedavo verkti .... paniurnena ir vel apsiramina.... nei soskes nereikejo.... o dabar isvis dar papraso kad ir duris uzdaryciau kai paguldau sako noriu kad butu naktis biggrin.gif mano pussesere pradejo su saviskiu miegot nuo leliaus laiku ir sekmingai tebemiega su saviskiu lovoj blink.gif o vaikas jau daugiau nei 2 metu blink.gif doh.gif as tai neisivaizduoju tokio dalyko, kazin ka tada vyras veikia, kur jis miega ? g.gif unsure.gif juk mano manymu reikia ir teveliams savos lovos ir savo "laiko" mastau.gif na bet matyt kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 28, 16:47)
As tik uz tai kad vaikas miegotu ten kur jam priklauso, pats geriausias laikas vaika pratinti lovytej jau nuo 2,5-3 men amziaus, iki to dar jis nelabai suvokia kazka, bet jau kai sueina apie 3 menesius valso ritmu i savo lovele, zinau kad nelengva vaika pripratinti lovytej, pati ta praejau, bet uztat poto nereikia gailetis  thumbup.gif  as jau geriau savaite dvi pavargsiu nei poto visa laika su vaiku miegosiu doh.gif  maniskis nuo 3 menesiu miega atskirai lovoj ir atskiram kambary, uzsimigdydavo visada pats, niekada nebegdavau jeigu biskeli pradedavo verkti .... paniurnena ir vel apsiramina.... nei soskes nereikejo.... o dabar isvis dar papraso kad ir duris uzdaryciau kai paguldau sako noriu kad butu naktis  biggrin.gif mano pussesere pradejo su saviskiu miegot nuo leliaus laiku ir sekmingai tebemiega su saviskiu lovoj  blink.gif  o vaikas jau daugiau nei 2 metu  blink.gif  doh.gif  as tai neisivaizduoju tokio dalyko, kazin ka tada vyras veikia, kur jis miega ?  g.gif  unsure.gif juk mano manymu reikia ir teveliams savos lovos ir savo "laiko"  mastau.gif na bet matyt kiekvienam savo  ax.gif

drinks_cheers.gif musishkis iki 1 metu ir 4 men. miegojo savo lovytej, bet musu kambary (del to, kad butas per mazas buvo), o nuo tada kai ishsikelem, turi ir savo kambari ir lova 4u.gif ir niekada pas mus nesiprasho drinks_cheers.gif visi tri miegoti savo lovose rolleyes.gif
Atsakyti
Aš visada vadovaujuosi principu, kad ir man ir vaikui būtų patogu. smile.gif Aš buvau po cezario, tai kėlinėti vaiką nenorėjau, todėl jis su mumis ir miegojo.Kaip savo įsitikinimams patvirtinti radau žmonos ir vyro amerikiečių daktarų ir daugiavaikių tėvų knygą-tėvų bibliją,kad labai organiška, jei vaikas miega, net iki 2m su tėvais.Todėl nekreipiau dėmesio į kai kurių tetų pasakymus. g.gif Nuo 1 pradėjau dažniau guldyti, bet kadangi dar maitinau, tai dažnai miegojom kartu.nuo 1,5 - perkeldavom i lovytę, bet paryčiais prašydavosi pas mus. o dabar jau ir užmiega pas save, nebent nori knygutę paskaityti pas mus, tai ir nulūžta.Šiaip, kažkaip be didelių kaprizų ar spyriojimųsi apsiėjom, nors mūsų vaikis su charakteriu. lotuliukas.gif
Manau, kad vaikai skirtingi, bet jei būtų reikėję man iki metų per naktį 2-3 kartus kilnoti mažylį, tai būčiau pervargus,o taip ir užmigdavau bemaitindama.Beje man pasisekė, kad mano mažius visai neatpylinėdavo. thumbup.gif
Atsakyti