Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Su vaiku niekada nemiegojau schmoll.gif ji turi savo lovytę ir tik gimusią jau migdžiau tenai, tiesa prieš tai gal kokį mėnesiuką ją migdžiau vėžimuke, kad galėčiau pasupuoti blush2.gif o šiaip visada ji savo lovytėje, ir ji raramiai išsimiega ir aš...nors aš keliuosi dažnai prie jos naktį, nes reikia apkloti, paduoti gerti ir tt ir tt biggrin.gif
Atsakyti
Maniske tai iki 9 menesių savo lovytėj miegojo, tik paryčiais po pamaitinimo likdavo pas mus, o po to įsiprašė visiškai pas mus. Ir taip visus metus, niekaip neiškrapštydavau į jos lovytę. o dabar prieš kokį mėnesį juokais pasiūliau eit į savo lovytę. Ji ėmė ir išėjo smile.gif .dabar ten pramiega sėkmingai visą naktį ir net nebando pas mus eiti, tik prašo lėles iš šonų suguldyti ir prieš miegant už rankytės palaikyti smile.gif
Atsakyti
Maniškė miega su mumis, mūsų lovoje smile.gif
Atsakyti
mes ir dabar miegam. tai labai patogu maitinanciai biggrin.gif
Atsakyti
Visada savo lovytej mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsiškiui tuoj bus du metai. Miega kartu su mumis lovoj. Visi issimiegam gerai , nes lova 2*2m , vietos užtenka. Bet pradedu galvoti , ar gerai , kad berniukas miega su tėvais , ir ypač jam svarbu miegot kartu su mama? Visada prie manes "prisiklijavęs" , apsikabinęs ir sau laimingas miega... Smagu. Bet kai pagalvoji apie vaiko savarankiškumą , apie tai , kad berniukas turi būti vyriškas , neturi būt mamyčiukas , tai tas miegojimas su mama gal nelabai gerai... Suku galvą dėl to. Ir nežinau , kaip i lovytę vaiką perkelti. Jei naktį lovytėj pabunda , tai nusiramina tik pas mus atsigulęs - per sekundę užmiega. Lovytėj neišeina užsūpuot. Net neleidžia to daryt... doh.gif
Atsakyti
Manau, kad kaip nuo gimimo pratinsit, taip ir miegos. Su manim miegojo tik pirmas 2 savaites, nes žiemą gimė, šalta buvo. O po to tik savo lovoj. Nuo metų miega savo kambaryj ir jokių protestų nėra. Pasakau, kad eisim miegoti, ji ir bėga pati į savo kambarį...
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2007 04 20, 13:25)
Maniske ispat pradziu miegodavo savo lovyteje, pasiimdavom tik rytais, o nuo kokiu 8 menesiu jau persikrauste pas mus i lova. Atsibodo nakti keltis kas valana maitint, ir dar pusvalandi migdyt. doh.gif , taip ir vaikas sotus ir mama issimiegojus. dabar jau nakti nebevalgo, tongue.gif  tik uzmiegant ir ryte pabudus reikia pienuko, tai planuoju gryzima i lovyte,  blush2.gif nezinau kaip seksis. Pradejom nuo pietu miegelio, jau kelios dienos miegam lovytej. biggrin.gif

galiu jau pasigirti: mano mažylė naktis jau leidžia savo lovytėj thumbup.gif
aš buvau prisiklausius visokių protinguolių, kad vaiką labai sunku iš tėvų lovos perkraustyti į savo lovytę, bet mum tai pavyko labai lengvai ir neskausmingai thumbup.gif . tiesiog pasakiau, kad gultūsi į savo lovytę ir viskas. nakčiai lovytę prisistumiam prie savo lovos, taip galiu neatsikėlus apklostyt kai reikia, o prieš miegelį būtinai reikia mamos arba tėtčio rankos, taip besičiupinėdama ir keliauja į miego karalystę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2007 05 09, 15:18)
Mūsiškiui tuoj bus du metai. Miega kartu su mumis lovoj. Visi issimiegam gerai , nes lova 2*2m , vietos užtenka. Bet pradedu galvoti , ar gerai , kad berniukas miega su tėvais , ir ypač jam svarbu miegot kartu su mama? Visada prie manes "prisiklijavęs" , apsikabinęs ir sau laimingas miega... Smagu. Bet kai pagalvoji apie vaiko savarankiškumą , apie tai , kad berniukas turi būti vyriškas , neturi būt mamyčiukas , tai tas miegojimas su mama gal nelabai gerai... Suku galvą dėl to. Ir nežinau , kaip i lovytę vaiką perkelti. Jei naktį lovytėj pabunda , tai nusiramina tik pas mus atsigulęs - per sekundę užmiega. Lovytėj neišeina užsūpuot. Net neleidžia to daryt... doh.gif

pas mus irgi tas pats g.gif bet aš kažkaip nemanau,kad nuo to mamyčiuku patampama. tiesiog vaikui dabar toks laikas,kai labai reikia mamos ax.gif be to,ateis laikas,kai ir norėdami nebeprikviesim pas save į lovą,tai bent atsidžiaugt reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Mazius vis dar miega su mumis blush2.gif Ka ten mazius,kad vyresnysis kartais atbega pas mus nakti nubudes.Buktai susapnaves baisu sapna doh.gif ,o kaip ten is tikruju su tuo sapnu,neaisku...
Atsakyti
vaikas gal tik porą naktų su manim miegojo, kai B buvo trumpam išvykęs...ji labai gerai ir savo lovytej miega...
Atsakyti
nei vienas vaikas nemiegojo su mumis lovoje,buvo isskirtiniu atveju,kai vaikutis susirgdavo,temparatura auksta.mazasai buna per nakti keliasi 4-5kartus,pamaitinu atsargiai vel i lovyte paguldau.vyro tikrai nekraustyciau i kita kambari.
mano sesers berniukui jau sesi metukai,nuo gimimo miegojo su mama,tai ir dabar daznai negula lovyteje savo,ir jau toks mamyciukas.dabar ji laukiasi antro tai sake jokiu budu nebeguldys pas save.
Atsakyti