QUOTE(viktune @ 2007 05 11, 10:25)
nei vienas vaikas nemiegojo su mumis lovoje,buvo isskirtiniu atveju,kai vaikutis susirgdavo,temparatura auksta.mazasai buna per nakti keliasi 4-5kartus,pamaitinu atsargiai vel i lovyte paguldau.vyro tikrai nekraustyciau i kita kambari.
mano sesers berniukui jau sesi metukai,nuo gimimo miegojo su mama,tai ir dabar daznai negula lovyteje savo,ir jau toks mamyciukas.dabar ji laukiasi antro tai sake jokiu budu nebeguldys pas save.
mano sesers berniukui jau sesi metukai,nuo gimimo miegojo su mama,tai ir dabar daznai negula lovyteje savo,ir jau toks mamyciukas.dabar ji laukiasi antro tai sake jokiu budu nebeguldys pas save.
Aha, lengva pasakyti, niekada. Bet ką daryti, jei negali kitaip išspręsti šios problemos. Mano mažė iki kokių 1,3 m. miegojo savo lovytėj. Naktys buvo klaikios. Kėliaus begalę kartų nešiojau, sūpavau. Pati labai dažnom naktim atsiguldavau tik kokią 4 val., o į darbą keldavausi 6 val. Tada pradėjau guldytis pas save, iškraustėm tėtį į kitą kambarį. Džiaugiausi, kad bent jau vaikščioti naktim nereikia, galiu nugarą ištiesti, o ir namiškiai gali miegoti, baigėsi klykimai. O mažė užmigdavo tiesiog... ant manęs, ant krūtinės padėjusi galvą. Aišku, pajudėti tai jau negali, nuolat tikrina ar esi.

Nors su vyresnėle dukra nieko panašaus nebuvo.