Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(viktune @ 2007 05 11, 10:25)
nei vienas vaikas nemiegojo su mumis lovoje,buvo isskirtiniu atveju,kai vaikutis susirgdavo,temparatura auksta.mazasai buna per nakti keliasi 4-5kartus,pamaitinu atsargiai vel i lovyte paguldau.vyro tikrai nekraustyciau i kita kambari.
mano sesers berniukui jau sesi metukai,nuo gimimo miegojo su mama,tai ir dabar daznai negula lovyteje savo,ir jau toks mamyciukas.dabar ji laukiasi antro tai sake jokiu budu nebeguldys pas save.

Aha, lengva pasakyti, niekada. Bet ką daryti, jei negali kitaip išspręsti šios problemos. Mano mažė iki kokių 1,3 m. miegojo savo lovytėj. Naktys buvo klaikios. Kėliaus begalę kartų nešiojau, sūpavau. Pati labai dažnom naktim atsiguldavau tik kokią 4 val., o į darbą keldavausi 6 val. Tada pradėjau guldytis pas save, iškraustėm tėtį į kitą kambarį. Džiaugiausi, kad bent jau vaikščioti naktim nereikia, galiu nugarą ištiesti, o ir namiškiai gali miegoti, baigėsi klykimai. O mažė užmigdavo tiesiog... ant manęs, ant krūtinės padėjusi galvą. Aišku, pajudėti tai jau negali, nuolat tikrina ar esi. verysad.gif
Nors su vyresnėle dukra nieko panašaus nebuvo.
Atsakyti
Miegam iki šiol kartu wub.gif jau penkeri metai kaifuojam nuo to ir vaikis ir aš wub.gif kaip gera jausti tą mažą mylimą kūnelį šalia wub.gif alsuoti meile vienas kitam tiesiai į akis wub.gif
čia man atrodo kiekvieno reikalas-juk mamos jaučiam, kas vaikeliui ir sau pačiai geriau 4u.gif
tik perskaičiau pagal fengshui kad miegoti 1 kambary su tėvais negerai vaikui, neva suaugusių energetika kitokios prigimties ir trikdo vaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 gegužės 2007 - 10:11
[quote=viktune,2007 05 11, 10:25]
nei vienas vaikas nemiegojo su mumis lovoje,buvo isskirtiniu atveju,kai vaikutis susirgdavo,temparatura auksta.
Visiškai pritariu thumbup.gif . Mūsų vaikas taip pat miegojo savo lovelėj nuo pat gimimo.O atskirame kambaryje pradejo miegoti būdamas 6 metų, nes tik tada pirkom savo butą ir vaikas turėjo savo kambarį.Būdamas mažas taippat dažnai keldavosi valgyt,bet miegot su vaiku net nebuvo minčių schmoll.gif .O apie vyro iškraustymą-tuo labiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 08, 21:54)
mes ir dabar miegam. tai labai patogu maitinanciai  biggrin.gif

as nuo gimimo miegu su vaiku, ir kitaip neisivaizduoju thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis tai miegojo iki kokio menesiuko pas mus, nes dar jo lovele nebuvo atkeliavusi pas mus, o kai atveze lovyte, be problemu perkelem ji ten. Ir jis ramiai apie 6-7 val per nakti ismiegodavo. Tik va dabar man tikriausiai pieno krize, ir vaikeliui daugiau pieno reikia, tad atsikelineja kas 2-3 val pavalgyti nakti, taigi kol kas miegam kartu nuo pirmo naktinio atsikelimo iki ryto ax.gif Tikiuos, su pieneliu greit viskas susitvarkys, ir vel miegos sunutis atskiroj lovytej, nes taip tiesiog ir jam patogiau, ir mum su vyru erdviau. Nors tiesa sakant, man ir trise miegoti patinka wub.gif
Atsakyti
miegam iki šiol kartu ir nematau tame problemų smile.gif
Atsakyti
Tiek dukra iki 2m miegojo su mumis ,tiek ir maziukas dar miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmas naktis guldžiau į lovytę,bet kadangi maniškis l.dažnai valgydavo,tai ''perkrausčiau''į savo lovą.Tai buvo laaabai patogu,kada nori pavalgo ir jokio kėlimosi iš lovos.Kadangi lova didelė,tai tėčiui vietos užteko ir gerai išsimiegodavomvisi.Taip iki 8mėn.kol vieną dieną visai atsisakė krūties,tada paguldžiau į lovelę ir jokio verkimo-iškart patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu, kad čia kiekvienos šeimos reikalas. Mano vaikai nemiegojo kartu su manimi. Yra viena išimtis iki šiol, kai suserga, tai pirmą naktį miegam kartu, tėtį iškraustę į kitą kambarį. bet tik vienai nakčiai. Bet pažįstu šeimą, kur berniukas jau šešių metų, o dar miega kartu su mama, o tėtis visus tuos šešis metus ant sofkutės vartosi. Čia kažkaip man jau nei šis ,nei tas.
Atsakyti
Miegam tryse nuo gimimo ir miegosim kol pati dukryte nores miegot atskitai.
O veliau miegosim ir keturiese smile.gif) Neisivaizduoju nakties atskirai ...
Atsakyti
4u.gif mes ivairiai, kartais pamiega kokia valanda ir pas mus lovoje, bet daugiausiai savo lovelej. Nes su sunum ilgai neimanoma istemti, tuoj pat nusikloja(aisku nukloja ir tevelius), spardosi kiek imanydamas ir prie manes, tiek prisislieja, kad man belieka tik iskristi is lovos. Todel buna nukeliamas i lovele. Priesintis nebuna prasmes, nes zino, kad kitaip nebus.
Atsakyti
Mums gaunasi įvairiai, maitinu savu pienuku, tai kartais bevalgydamas užmiega ir jaučiu , kad per mažai pavalgė ir už pusvalandžio vėl prašys, tai palieku mūsų lovoj. O šiaip stengiuosi, kad miegotu savo lovelėj biggrin.gif
Atsakyti