...tuoj bus 1.5 metu o mes dar mamos papuli ir nakti kelis kartus patraukiam ir salia sonus spardom
 ...tuoj bus 1.5 metu o mes dar mamos papuli ir nakti kelis kartus patraukiam ir salia sonus spardom  
   ...jam lovyte kaip bausme pasidare:tik neina pries nakti miegoti, pasodinu, is karto dudas paleidzia ...po keliu minuciu nurimsta ir prasosi salia pas mama...o va tada pasiguldau...ir uzmiega
 ...jam lovyte kaip bausme pasidare:tik neina pries nakti miegoti, pasodinu, is karto dudas paleidzia ...po keliu minuciu nurimsta ir prasosi salia pas mama...o va tada pasiguldau...ir uzmiega  

. Siaip ismiega nuo ~ 21 val. iki ~ 8 - 9 val. Zodziu tikras saunuolis
 . Siaip ismiega nuo ~ 21 val. iki ~ 8 - 9 val. Zodziu tikras saunuolis   

taip neatsitiko, kadangi maitindavau krutimi, nakti lengviausia budavo, kai mano kleckiukas miegodavo prie papulio
  taip neatsitiko, kadangi maitindavau krutimi, nakti lengviausia budavo, kai mano kleckiukas miegodavo prie papulio   O paskui taip priprato prie manes, kad ieskodavo nakti rankyte manes. Bet dabar mes jau dideli
  O paskui taip priprato prie manes, kad ieskodavo nakti rankyte manes. Bet dabar mes jau dideli   ir pratinames miegoti atskirai. Nelabai pavyksta. Ta prasme uzmigdau, mieganti ikeliu i lovyte, o nubudes ir nerades manes salia ijungia sirena
  ir pratinames miegoti atskirai. Nelabai pavyksta. Ta prasme uzmigdau, mieganti ikeliu i lovyte, o nubudes ir nerades manes salia ijungia sirena   Nuraminti neimanoma tol kol nepasiguldau salia. Tad taip ir draugaujam, lovyte o viduri nakties pas tevelius.
 Nuraminti neimanoma tol kol nepasiguldau salia. Tad taip ir draugaujam, lovyte o viduri nakties pas tevelius.   

atreziau jai kad tiek vaikuti vargina tiek mane vargina miegojimas kartu ir kad nematau nieko blogo jei jis nuo pirmu dienu ipras miegoti atskirai
  atreziau jai kad tiek vaikuti vargina tiek mane vargina miegojimas kartu ir kad nematau nieko blogo jei jis nuo pirmu dienu ipras miegoti atskirai