Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Musu pana vel pas mus i lova persikrauste doh.gif verysad.gif
Atsakyti
...iki 5 men .miegodavo tik savo lovytej...tada pradejo sirguliuoti ir kad butu man patogiau persikeliau salia saves doh.gif doh.gif ...tuoj bus 1.5 metu o mes dar mamos papuli ir nakti kelis kartus patraukiam ir salia sonus spardom doh.gif lotuliukas.gif ...jam lovyte kaip bausme pasidare:tik neina pries nakti miegoti, pasodinu, is karto dudas paleidzia ...po keliu minuciu nurimsta ir prasosi salia pas mama...o va tada pasiguldau...ir uzmiega bigsmile.gif
Atsakyti
o maniskis miega tik su manim ir jokiu budu ne savo lovyteje verysad.gif manau del to kad ilgai maitinau, nes kol maitinau miegodavom kartu, tai ir priprato...
Atsakyti
mes visa laika miegam savo loveleje. Pamatai kada jau nori miegelio, nunesi i lovyte ir jis pats uzmiega. Kelis kartus teko miegoti kartu, tai buvo neramus, nes nepriprates. Ruosiames rugpjuti vaziuoti prie juros tai nzn kaip cia bus...Juokaujam, kad reiks lovyte veztis, kad ir jis issimiegotu ir mes biggrin.gif . Siaip ismiega nuo ~ 21 val. iki ~ 8 - 9 val. Zodziu tikras saunuolis smile.gif
Atsakyti
Kol buvo mažiukai tai labai gerai miegojo pas save lovytėse o dabar patys atvingiuoja pas mus į lovą, o kai perkeli atgal prasideda isterijos doh.gif žodžiu miegal 4 doh.gif
Atsakyti
nuo pat pirmuju dienu miega savo lovyteje ir jai labai ten patinka thumbup.gif Tik ryte pasitaiko, kad isikeliam i savo lova smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi buvau isitikinus, kad mano mazulis miegos tik savo lovytej. Bet biggrin.gif taip neatsitiko, kadangi maitindavau krutimi, nakti lengviausia budavo, kai mano kleckiukas miegodavo prie papulio blush2.gif O paskui taip priprato prie manes, kad ieskodavo nakti rankyte manes. Bet dabar mes jau dideli 4u.gif ir pratinames miegoti atskirai. Nelabai pavyksta. Ta prasme uzmigdau, mieganti ikeliu i lovyte, o nubudes ir nerades manes salia ijungia sirena cry.gif Nuraminti neimanoma tol kol nepasiguldau salia. Tad taip ir draugaujam, lovyte o viduri nakties pas tevelius. ax.gif
Atsakyti
VIS DAR MIEGAM KARTU YPAČ KAI SERGA O UŽMIEGA TIK SU MUMIS PO TO PERNEŠAM Į JOS LOVĄ doh.gif NENORI PATI MIEGOTI doh.gif
Atsakyti
Be problemų - visada savo lovytėj schmoll.gif Net pyksta, kai bandom kokiai nakčiai "įsiviliot" pas save, jai geriausia savo lovytėj thumbup.gif
Atsakyti
Mes vienoj lovoj su dukryte miegojom mazdaug metus, po to dar du metus ji miegojo savo loveleje salia musu, o kai suejo trys metai pareiske nora miegoti visai atskirai. Jokiu problemu, net maziausiu, niekada nekilo. Paprasciausiai visada akcentavom, kad ji tokia didele, tokia saunuole ir savarankiska, todel visus miegojimo pasikeitimus ji ir priimdavo jos "didumo" patvirtinima. Ir dabar ji puikiausiai miega savo kambarelyje, tik reikia su pabuti, kol uzmiega, ir paskaityti pasaka. O kadangi uzmiega ji labai labai greitai, tai labai dziaugiames isvenge visai nemazos, kaip zinau is daugumos savo draugiu, problemos... smile.gif
Atsakyti
Sūnui trys metai, bet miega su manim ir mums labai smagu.Tačiau kai bus kokių 4 reikės perkraustyti į savo kambarį.
Atsakyti
nei karto nemiegojo su manim net ligoninej guldziau i lovyte. atsimenu atejo daktare ir pasake kad savo vaiko nemyliu nes nemiegu kartu doh.gif atreziau jai kad tiek vaikuti vargina tiek mane vargina miegojimas kartu ir kad nematau nieko blogo jei jis nuo pirmu dienu ipras miegoti atskirai
Atsakyti