Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manau,kad tai jau kaip kam patogiau.Man tai ziauriai faina(vyrui irgi)miegoti su vaikais,kazkaip jie man netrugdo,nors vietos vienas kleckas uzima daugiau nei mes su vyru abu kartu lotuliukas.gif Abu vaikai nuo pat pirmu dienu miegojo kartu su mumis.Vyresnioji pati iskeliavo i savo lovyte budama mazdaug 2 metuku,ne nepamenu kaip tai ivyko,ir jau metai kaip niekaip neprisiprasom pamiegoti kartu,atsigula,paguli 5 min ir sako:-jau einu i savo lovyte!- verysad.gif Tai dabar turim mazaji tam reikalui biggrin.gif O kaip su juo bus dar nezinia.Ir dar neaisku kaip bus su kraustymusi i kita kambari g.gif Kol kas mums visiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilen @ 2007 05 12, 09:32)
Miegam tryse nuo gimimo ir miegosim kol pati dukryte nores miegot atskitai.
QUOTE(sensitive @ 2007 05 14, 17:39)
manau,kad tai jau kaip kam patogiau.Man tai ziauriai faina(vyrui irgi)miegoti su vaikais,.......Vyresnioji pati iskeliavo i savo lovyte budama mazdaug 2 metuku...

bigsmile.gif bigsmile.gif
o man tai nesaugu, kad aš mažučio neužspausčiau doh.gif
Atsakyti
kokio plocio lovos reikia kad visi gerai issimiegotu g.gif nei vienas su mumis kartu nemiegojo isskyrus ligos atvejais wub.gif o ]dabar ir mazius miega atskiram kambari tongue.gif
Atsakyti
Mes su vyru grieztai, tik savo lovytej, su tevais galima ryte pasivolioti lotuliukas.gif
Atsakyti
nepratinkit vaikų miegot kartu. kiekvienas turim savo lovas, tik išimtais atvejais galima visiems sutilpt....
Atsakyti
miegam iki siol maziukui 2metai
Atsakyti
Šiaip vaikas su mumis kartu miega tik svečiuose, kur vietos nėra. Nuo mažiuko miega vienas savo kambaryje - nuo 7 mėn. su manimi miega, kai tėvelis dirba naktį ir kai serga- kai reikia jį stebėti, o šiaip turi savo kambarį ir ten šeimininkauja
Atsakyti
o mes niekada kartu nemiegojom, pas mus tokia nuostata, kiekvienas miega savo lovose, nebent, kai t4tis i6va=iuoja, tada dukryte gali miegoti su mama, joms taip smagiau smile.gif. Be to manau tėčiui su mama reikia ir kartu pabūti kai vaikučiai užmiega wub.gif
Atsakyti
Musu maziuke paryciais visuomet ateina i musu lova, prisiglausti prie musu wub.gif O visa nakti savo lovytej.
Atsakyti
vaikui keturi metukai, bet vis dar miegam kartu, nors jau rečiau biggrin.gif
Atsakyti
miegos iki metuku tikrai, planuojam jai kambari paruost kai bus 1.5metuku. bet jei neramiai miegos tai tegu jau buna salia.

siuo metu miga savo lovytej, bet ji pistumta prie musu lovos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 19 birželio 2007 - 14:01
Omes miegam atskirai, lovyte yra gretimam kambari, o durys visada buna atviros thumbup.gif
Atsakyti