manau,kad tai jau kaip kam patogiau.Man tai ziauriai faina(vyrui irgi)miegoti su vaikais,kazkaip jie man netrugdo,nors vietos vienas kleckas uzima daugiau nei mes su vyru abu kartu
Abu vaikai nuo pat pirmu dienu miegojo kartu su mumis.Vyresnioji pati iskeliavo i savo lovyte budama mazdaug 2 metuku,ne nepamenu kaip tai ivyko,ir jau metai kaip niekaip neprisiprasom pamiegoti kartu,atsigula,paguli 5 min ir sako:-jau einu i savo lovyte!-
Tai dabar turim mazaji tam reikalui
O kaip su juo bus dar nezinia.Ir dar neaisku kaip bus su kraustymusi i kita kambari
Kol kas mums visiems
QUOTE(zivilen @ 2007 05 12, 09:32)
Miegam tryse nuo gimimo ir miegosim kol pati dukryte nores miegot atskitai.
QUOTE(sensitive @ 2007 05 14, 17:39)
manau,kad tai jau kaip kam patogiau.Man tai ziauriai faina(vyrui irgi)miegoti su vaikais,.......Vyresnioji pati iskeliavo i savo lovyte budama mazdaug 2 metuku...
o man tai nesaugu, kad aš mažučio neužspausčiau
kokio plocio lovos reikia kad visi gerai issimiegotu
nei vienas su mumis kartu nemiegojo isskyrus ligos atvejais
o ]dabar ir mazius miega atskiram kambari
Mes su vyru grieztai, tik savo lovytej, su tevais galima ryte pasivolioti
nepratinkit vaikų miegot kartu. kiekvienas turim savo lovas, tik išimtais atvejais galima visiems sutilpt....
miegam iki siol maziukui 2metai
Šiaip vaikas su mumis kartu miega tik svečiuose, kur vietos nėra. Nuo mažiuko miega vienas savo kambaryje - nuo 7 mėn. su manimi miega, kai tėvelis dirba naktį ir kai serga- kai reikia jį stebėti, o šiaip turi savo kambarį ir ten šeimininkauja
Musu maziuke paryciais visuomet ateina i musu lova, prisiglausti prie musu
O visa nakti savo lovytej.
Omes miegam atskirai, lovyte yra gretimam kambari, o durys visada buna atviros