Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš taip pat nemiegu kartu ir net norėdama negalėčiau mano karalaitė su charakteriu ir jei kas šalia guli tai niekaip neužmiega tik zirsti pradeda. Šiaip mėgsta kad ir iš kambario išeitume
Atsakyti
QUOTE(jogė @ 2007 08 09, 16:50)
Aš taip pat nemiegu kartu ir net norėdama negalėčiau mano karalaitė su charakteriu ir jei kas šalia guli tai niekaip neužmiega tik zirsti pradeda. Šiaip mėgsta kad ir iš kambario išeitume

pas mus irgi panasiai smile.gif atsigula, tai dar nori, kad salia atsisestum ir biski paglostytum galva, ar bucki koki duotum, as tai padainuoju koki ketureili ir man jau sako "ate, ate", tipo eik, jau tu mama, duok miegot smile.gif
Atsakyti
mano vaikas taip pat kategoriškai prieš miegojima su mumis,jis miega tik savo lovelėje thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunelis iki 8 men. miegojo savo lovyteje, o paskui mums prasidejo bemiegiu naktu maratonas (susirgo). Tai miegodavo dazniausiai su mumis. Dabar jam 1 m.9 men. uzmiega jis mano lovoje, o po to as pernesu ji i savo lovyte, kuria pastatem prie savo lovos. Tai buna, kad ten ismiega visa nakti, buna perlipa per mane ir atsigula tarp manes ir vyro. As sioje situacijoje nematau nieko blogo, kai truputeli ugtels, tai pats supras kad vienam miegot geriau. O apie perkelima i kita kambari as net negalvoju, man atrodo, kad dar labai anksti.
Atsakyti
nematau problemos, kad vaikas miega kartu su tėvais schmoll.gif miegojo duktė kurį laiką, paskui pačiai pasidarė ankšta ir iškėlėm į savo 4u.gif miegojo ir sūnų gan ilgai palyginus su sese, apie 4-5 mėnesius, paskui nusprendė kad ir jam ankšta, ir nuo 10,5 mėn. miega savo lovytėj, paryčiais dar atsikelia mamos pažįsti ir vėl į savo lovą biggrin.gif nei drąskiau, nei pratinau, viskam savo laikas biggrin.gif

Papildyta:
o be to, dabar kartais net pasiilgstu, kad jis miega nebe šalia, juk tai kažkas nuostabaus, kai girdi, kaip tyliai kvėpuoja 4u.gif ar versdamasis ant šoko, sučepsi 4u.gif
Atsakyti
Maniškei 2 metukai, nuo 3 mėnesių miega su mumis kartu smile.gif Gal kam nepatogu, nenormalu, amoralu ir tt, bet mums gerai. 4u.gif
Atsakyti
Pirma suneli migdydavau tik jo lovyteje. Kategoriska buvau tuo klausymu. Kartais budavo labai sunku ji uzmigdyti, pati neismiegodavau doh.gif
Antra suneli auginant poziuris pasikeite biggrin.gif Jam jau 1m.5 men. o miegam kartu nuo gimimo (nakti dar maitinu papuliu). Neprisimenu kada buciau neismiegojus ir vaikelis ramiai miega, kartais reikai tik paglostyti ir jis nurimsta thumbup.gif
Atsakyti
maniškis miegodavo dažnai su manim, kai vyras išvažiuodavo bigsmile.gif o dabar lengvai priprato prie savo lovytės ir tik paryčiai būna kad atkeliauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 19:54)
maniškis miegodavo dažnai su manim, kai vyras išvažiuodavo  bigsmile.gif  o dabar lengvai priprato prie savo lovytės ir tik paryčiai būna kad atkeliauja  biggrin.gif

Miega savo lovytej nuo gimimo smile.gif
Atsakyti
nakti miega savo lovytej nuo gimimo. na pirmas kelias naktis,kai parsivezem is ligonines, miegojom kartu, nes labai gaila buvo smile.gif bet paskui i lovyte guldau visada, uzmiega is vakaro ant musu lovos,kai einu pati miegot, perkeliu maziuka i lovyte.
Atsakyti
su dukra miegojau kartu iki 1,5m, poto jos lovyte budavo tam paciam kambary, o i kita kambary perejo nuo 4metu
su sunum vienoj lovoj iki 6 men, poto isigijom lovyte ir pastatem kitam kambary iškart, naktį eidavau karta pamaitint, o nuo 10 men, tai užmigdau lovytej ir einu pas tėti i kita kambary, na o 6 ryto pasikviečia...va taip ir gyvenam, dukra savo kambary, sūnus savo, o mes senukai...savo
Atsakyti
O gal kas patars, kaip atpratinti ateiti nakti 4u.gif Niekaip nepavyksta verysad.gif
Atsakyti