mes tai gal ir negerai darėm kad leidom pas save miegoti bet be jokio streso ją iškraustėm
ir tai gerai

Gailiuosi, kad pirmuosius būtinai primygtinai atskirai migdžiau. Mažiausias miegojo su manim iki 10 metų. Pediatrė auklėjo mus abu, bet mums gerai. Vieną dieną, 10 metų, "rimtai" su manim pakalbėjo, kad jau nenori su mama miegoti, yra didelis vaikinas ir jei aš neprieštarausiu, neateis pas mane į lovą pagulėti,paplepėti ir nemiegos kartu, kai tėtis išvykęs. Pritariau jam ir viskas, pasibaigė. ir jokių stresų, prievartų. Ir ne maminukas, normalus sveikas vaikinas. Šiandien jam 12 sukako, valio.
QUOTE(Staiga @ 2007 09 11, 20:58)
Gailiuosi, kad pirmuosius būtinai primygtinai atskirai migdžiau. Mažiausias miegojo su manim iki 10 metų. Pediatrė auklėjo mus abu, bet mums gerai. Vieną dieną, 10 metų, "rimtai" su manim pakalbėjo, kad jau nenori su mama miegoti, yra didelis vaikinas ir jei aš neprieštarausiu, neateis pas mane į lovą pagulėti,paplepėti ir nemiegos kartu, kai tėtis išvykęs. Pritariau jam ir viskas, pasibaigė. ir jokių stresų, prievartų. Ir ne maminukas, normalus sveikas vaikinas. Šiandien jam 12 sukako, valio.
Papildyta:
Sveikinam

QUOTE(eba @ 2007 09 07, 11:54)
O kas cia per autorius ir kaip jo knygos vadinasi?
Man tai labai padejo Gray - Vaikai kile is dangaus
Man tai labai padejo Gray - Vaikai kile is dangaus

tai čia iš tos pačios operos, aš matai pirma atradau ruslana, jis savo pamokymus kompaktuose parduoda, bet itariu, kad jis grejum ir remiasi...nes jo pvz vienas kompaktas taip ir vadinasi (rusu kalba ). man labai patinka...

Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2007 09 11, 20:58)
Kiek suprantu vaikis kartu miegojo tik kai tetis išvykes, bet zinau kai iki 10 metu miega kartu su tevais vienam kambary nors ir atskiroj lovoj, o tusciu kambariu pakankamai. Tavo atveju tai faina, nematau čia nieko blogo- manau tokie santykiai labai suartina.
mano vaikuciai miega tik savo lovytese nepratiname ju prie miegojimo su mumis

iki 1,4 m. miegojom kartu. vėliau pajutau, kad vienas kitam trukdom ir palikau vyrutį vieną didelėje lovoje. jo lovyte teko atsikratyt, nes visiškai jam netiko, per mažai erdvės buvo. o štai ant didelės lovos pats tas. miega puikiai, jei nori atlikt reikaliuką tuoj signalizuoja

Nors pusei nakties,bet vistiek pas mus i lova pareina
Kaip idiegti ta meile savo lovytei,neismanau.Gal ateis tam laikas.Vyras klausia,kada jam jau patiks be musu miegot?Sakau:kai mergaiciuka susiras

Mano dukryte nuo pat gimimo savo lovytej, jei serga tada kartu .
Mano vaikas miega neramiai, tai kiek išmiega savo lovytėj, tiek, o likusią nakties dalį jau su manim. Būna retai kad išmiega visą naktį savo lovytėj, bet tikrai retai, jam reikia daug erdvės, o lovytėj tai neįmanoma
Nors visada sakiau ir dariau taip, kad jis miegotų savo lovytėj, jokiais būdais nenorėjau, kad vaikas miegotų vienoj lovoj su manim (sunku išsimiegot ir šiaip turėjau tokią nuostatą-vaikas privalo miegot savo lovoj), bet realybė truputį kitokia ir nesigauna taip, kad ir labai norėčiau. O visą naktį prie lovytės juk nestovėsi jį ramindama, pačiai miegot irgi reikia, kitaip zombiu tapt galima

Pazymejau 3 varianta
kartais paciai norisi su juo miegoti,atsigulti salia.Tai atsinesu pas save. Po to pats nebenores su manim miegoti
Bet dazniau miega lovytej