QUOTE(sigita @ 2009 02 03, 11:04)
Mano bernas, raso tragiskai, raides suka i priesinga puse pvz, mus mokino. kad a o rasomos pris laikrodzio rodykle, o jis raso priesingai. taip pat ir skaiciai - kaip ismoko darzelyje raityti kaip iseina - taip ir mokukloje raito ir niekaip negaliu jo perlauzti. mamos jei turite mazesniu vaiku sekite kaip jie pradeda rasyti ir neitaigia, bet nors retkarciais parodykite kaip reikia rasyti, nes gaili pasikartoti musu patirtis 
Ai, dar del trynikliu, mano peckelis, parase negerai, "nubrauke" (uzdejo kleksa), nebegalejau ziureti - tai uztepiau korektoriumi. Kita diena mokytoja ta plema apiraukus ir klaustuka padejus -tai supratau, kad daugiau lysti ir teplioti negalima..

Ai, dar del trynikliu, mano peckelis, parase negerai, "nubrauke" (uzdejo kleksa), nebegalejau ziureti - tai uztepiau korektoriumi. Kita diena mokytoja ta plema apiraukus ir klaustuka padejus -tai supratau, kad daugiau lysti ir teplioti negalima..

Bet kad ir kaip bebūtų - svarbu rašymas be klaidų.

Ne apie teksto korektoriu kalbu (juo jei užtepta, tai labai matosi), o apie rašalo tryniklį - jis bespalvis, ir patepus jo rašalinė raidė dingsta, tik ant viršaus reikia rašyti geliniu rašikliu, nes vėl parašius rašaliniu irgi dings