Mano pirmokelio raides kreivos sleivos, skaiciai parasyti kaip skubancio suaugusio...rasom ir papildomai, jau nemazai esam prirase , bet nepadeda.Paraso puikiai tam kartui,tuo ir baigias..parsinesa is mokyklos pastabas,kad reikia stengtis dailiau rasyt, nebeismanau kaip cia ir besistengt

na mano sunus jau 5 klaseje, bet raso kaip su vistos koja
nesuskaitau nieko
kada buvo pradinese klasese mokytoja jam neliepdavo daryti dailyrasciu rasyti ir todel pas ji rastas baisus. reikia ka patikrinti tai sakau ne musu kalba parasiai
, o jis sako nesuskaitai tai nesuskaitai mokytoja suskaitys. kita karta ir jis pats nesuskaito ka parase. greitai, greitai padaro nieko negalvodamas paraso ir tu ka nori daryti jam, net nezinau. bandziau visaip prie jo. rasem kartu uz dailyrascius gaudavo pinigini paskatynima, bet tik rankas nuleidi ir vel tas pats
mokytoja sako, gal bus gydytojas

kai pradejo lankyt pirma klase
tikrai rastas buvo negrazus,tikros kiverziones,bet palaipsniui kazkaip pasitaise,daug raseme dailyrasciu,dabar yra jau
ketvirtokas tai rastas jau normaliai suskaitomas

Sunaus labai dailus rastas,na o didene dar mokykloje raso piestuku,cia taip mokykloje reikia,bet jau po truputi mokosi parkeriu,buna kad raides per mazas paraso.
Maniske kai nori moka rasyti nuostabiai. Du kartus yra laimejusi Vilniaus pradinuku rasto konkursuose
, taciau kai skuba per pamokas ojojoj kaip priraso

QUOTE(onne @ 2009 01 19, 21:10)
Maniske kai nori moka rasyti nuostabiai. Du kartus yra laimejusi Vilniaus pradinuku rasto konkursuose
, taciau kai skuba per pamokas ojojoj kaip priraso 

Musu mokytoja sako, svarbu, kad moka parasyti graziai kai reikia... o sasiuvinys - tai tik darbo irankis...
QUOTE(ČIČI @ 2009 01 20, 10:37)
Musu mokytoja sako, svarbu, kad moka parasyti graziai kai reikia... o sasiuvinys - tai tik darbo irankis...
Na as tuo guodziuosi, bet skatinu, kad ir pamokose stengtusi tvarkos laikytis

O siaip, visi mes terliojom, braukem ir kampuose piesem

Mano pirmokiukas taip jau sudrebina kartais raideles,kad nesuskaitysi ir vis mokytojos pastabos :"gražiau rašyk". Rašom papildomai, bet niekaip neišeina be makaliūzių. Sakau gal aš iškarto per daug noriu

Mano vaikai rašo labai skirtingai
vienas labai negražiai
kitas labai tvarkingai

vienas labai negražiai
kitas labai tvarkingai

Mano mažylė tai stengiasi, bet kai dar darželyje tai toks jos ir raštas, bet nors stengiasi..
o vyresnė rašo, nebraukia, neteplioja.
aišku nesistengia superinio rašto padaryt, bet bent jau ne kairėn rašo

Mano panele labai stengiasi, bet tik labai stacioss tos raideles
Vis prasau, kad labiau guldytu, bet jau trubut nieko jai nepadarysi

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 22, 10:16)
Mano panele labai stengiasi, bet tik labai stacioss tos raideles

Tai jau geriau taip, negu klisai