Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

Raso visai tvarkingai, nors raides ir tikslesnes galetu buti... juk dar tik antroj klasej.. paskui turbut tik prastes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylo @ 2008 12 29, 18:05)
Mano pirmokelio raides kreivos sleivos, skaiciai parasyti kaip skubancio suaugusio...rasom ir papildomai, jau nemazai esam prirase , bet nepadeda.Paraso puikiai tam kartui,tuo ir baigias..parsinesa is mokyklos pastabas,kad reikia stengtis dailiau rasyt, nebeismanau kaip cia ir besistengt doh.gif

QUOTE(ramuniete @ 2009 01 21, 01:20)
Mano pirmokiukas taip jau sudrebina kartais raideles,kad nesuskaitysi ir vis mokytojos pastabos :"gražiau rašyk". Rašom papildomai, bet niekaip neišeina be makaliūzių. Sakau gal aš iškarto per daug noriu  ax.gif

IR PAS MUS TAS PATS,PASTABAS GAUNA,KAD MOKYTUSI PAPILDOMAI,BET TAI NIEKO NEKEICIA.RASO NETVARKINGAI,BRAUKO.
Atsakyti
Maniskei 8, jau trecioje klaseje- brauko, taiso, tasko ir vel is naujo. Pastebejau, kad priklauso nuo charakterio- kai rami, tai ir raso graziau. Mokykloje nuolat skuba- tai rastas- kosmaras, o apie tvarka tai visai patyliu.
Atsakyti
Raštas baisus,net pats neįskaito ką parašo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klastinga @ 2009 01 29, 20:06)
Raštas baisus,net pats neįskaito ką parašo  blink.gif

Maniškiui irgi taip būna, tai kai pagaunu tokią situaciją liepiu perrašyti smile.gif . Niu jis dar pirmokas tik, bet pradžioj metų tvarkingiau rašė nei dabar, labiau stengėsi ir mokytoja tokią pastabą jam davė unsure.gif . Tai dabar sumasčiau, kad duosiu kasdien, kai tik daugiau laiko bus į jodraštį nuo knygos po truputuką nurašinėt, taip tuo pačiu, ir dėmesį sukaupt mokysis, nes su tuo tai ojojooj kokios pas mus problemos wacko.gif
Atsakyti
Dėl braukymo tai nupirkau rašalo tryniklį - puikiai išvalo, jei kas ne taip. O šiaip raštas labai gražus, tvarkingas, tai jei ir pasitaiko kokia klaidelė - vaikas ištrina ir gražu. smile.gif Pas mus irgi atidumo problemos, tai čia tikriausiai visiems pirmokams taip. Kai susikaupia, tai ir klaidų diktantuose nepadaro ir kontrolinius graiai ir teisingai atlieka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 31 sausio 2009 - 00:55
QUOTE(Marijai @ 2009 01 31, 02:53)
Dėl braukymo tai nupirkau rašalo tryniklį - puikiai išvalo, jei kas ne taip. O šiaip raštas labai gražus, tvarkingas, tai jei ir pasitaiko kokia klaidelė - vaikas ištrina ir gražu.  smile.gif Pas mus irgi atidumo problemos, tai čia tikriausiai visiems pirmokams taip. Kai susikaupia, tai ir klaidų diktantuose nepadaro ir kontrolinius graiai ir teisingai atlieka. mirksiukas.gif

O mum tų rašalo triniklių mokytoja naudot neleidžia rolleyes.gif , bet ir gerai, gal taip greičiau išmoks gražiai rašyt, kai žinos, kad arba parašau gražiai arba rašau iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 31, 22:24)
O mum tų rašalo triniklių mokytoja naudot neleidžia  rolleyes.gif ,  bet  ir gerai, gal taip greičiau išmoks gražiai rašyt, kai žinos, kad arba parašau gražiai arba rašau iš naujo mirksiukas.gif

tryniklis naudingas tik tam vaikui, kuris iš esmės rašo tvarkingai, tik netyčia padaro vieną ar kitą klaidelę... o tam, kuris pastoviai tiurlina, nuo to tryniklio dar baisesni sąsiuviniai būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 01, 12:47)
tryniklis naudingas tik tam vaikui, kuris iš esmės rašo tvarkingai, tik netyčia padaro vieną ar kitą klaidelę... o tam, kuris pastoviai tiurlina, nuo to tryniklio dar baisesni sąsiuviniai būna  ax.gif

Sveikos,
paskaičiau jūsų pergyvenimus ir pati susimasčiau.
Anksčiau būdavo dailyraščio pamokos. Didelis dėmesys skiriamas rašymui. Dabar to nebėra. Svarbu, kad pats perskaito ir rašo be klaidų. Išmoks su laiku ir gražiai, tvarkingai parašyti.
Man klaikiai atrodo, kai liepiama perrašyti visą sąsiuvinį. Baisu!!!! Pagalvokit apie vaiką ir ar Jūs pačios norėtumėt jo vietoje būti. Geriu knygelę paskaito, negu visą sąsiuvinį perrašo.Arba tris sakinukus nuo skaitomos knygelės nurašo. Bus naudingiau!!!

Per tuos trineklius vaikas nesuspėja kartu su klasės draugais. Skuba , padaro dar daugiau klaidų. Aš labai prieš , nors mūsų mokytoja ir leidžia naudotis.user posted image
Atsakyti
Netvarkingai, negražiai ir nematau problemos. Svarbu, kad klaidų nedarytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 31, 23:24)
O mum tų rašalo triniklių mokytoja naudot neleidžia  rolleyes.gif ,  bet  ir gerai, gal taip greičiau išmoks gražiai rašyt, kai žinos, kad arba parašau gražiai arba rašau iš naujo mirksiukas.gif

Rašalo tryniklį naudoja klaidoms išsitaisyti, jei pats pastebi, kad ne tą raidę parašė ar pan. , ne gražiam rašymui. Nes rašo mano vaikas labai gražiai. Mokytoja jam nedraudžia, nes naudoja labai retai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 02 02, 23:51)
Rašalo tryniklį naudoja klaidoms išsitaisyti, jei pats pastebi, kad ne tą raidę parašė ar pan. , ne gražiam rašymui. Nes rašo mano vaikas labai gražiai. Mokytoja jam nedraudžia, nes naudoja labai retai. smile.gif

Mano bernas, raso tragiskai, raides suka i priesinga puse pvz, mus mokino. kad a o rasomos pris laikrodzio rodykle, o jis raso priesingai. taip pat ir skaiciai - kaip ismoko darzelyje raityti kaip iseina - taip ir mokukloje raito ir niekaip negaliu jo perlauzti. mamos jei turite mazesniu vaiku sekite kaip jie pradeda rasyti ir neitaigia, bet nors retkarciais parodykite kaip reikia rasyti, nes gaili pasikartoti musu patirtis tongue.gif

Ai, dar del trynikliu, mano peckelis, parase negerai, "nubrauke" (uzdejo kleksa), nebegalejau ziureti - tai uztepiau korektoriumi. Kita diena mokytoja ta plema apiraukus ir klaustuka padejus -tai supratau, kad daugiau lysti ir teplioti negalima.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 03 vasario 2009 - 10:06