Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

4u.gif Maniske graziai raso, tvarkingai. Pirmoje klaseje, tai labai graziai buvo lygiai, lygiai. Dabar pasikeite rastas truputi, nes ir raides mazesnes ir greiciau reikia rasyti. Bet teplioniu niekada nesurasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 05 14, 13:25)
4u.gif Maniske graziai raso, tvarkingai. Pirmoje klaseje, tai labai graziai buvo lygiai, lygiai. Dabar pasikeite rastas truputi, nes ir raides mazesnes ir greiciau reikia rasyti. Bet teplioniu niekada nesurasi rolleyes.gif

Jums gerai verysad.gif
Atsakyti
Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti

Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta biggrin.gif .

Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu.
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 05 28, 11:06)
Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti

Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta biggrin.gif .

Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu.

Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo" blink.gif Žodžiu, kažką papasakojo apie egzistuojančias skirtingas nuomones dėl dailyraščio reikalingumo, bet kurį laiką tos pamoko vyko. Kadangi tai tikrai nebuvo pirma klasė, tai kažkokio didelio efekto ir nepastebėjau - kaip rašė mikroskopinėm raidėm, taip ir rašo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tablete @ 2007 05 30, 00:34)
Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo"  blink.gif Žodžiu, kažką papasakojo apie egzistuojančias skirtingas nuomones dėl dailyraščio reikalingumo, bet kurį laiką tos pamoko vyko. Kadangi tai tikrai nebuvo pirma klasė, tai kažkokio didelio efekto ir nepastebėjau - kaip rašė mikroskopinėm raidėm, taip ir rašo  doh.gif  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Aušr @ 2007 06 03, 19:58)

rašo dabar gana tvarkingai. Anksčiau raštas buvo baisus... Mano rašysena gana daili, mergaitei vis parodydavau ją kaip pavyzdį.
Atsakyti
Mano pirmokė rašo, kaip su svetima ranka. Raidės nesiekia linijų, netaisyklingos. Aš ją namie baru, liepiu parašyt tol, kol bus gražiai, o ji man sako, kad ,,mokytoja man nieko nesako". verysad.gif
Atsakyti
Mano jau ketvirtokas,bet jau rašo doh.gif
Skuba,viena raidė didesnė,kita mažesnė,kartais net pats neperskaito ką parašė cray.gif
Ir visai dėl to nepergyvena verysad.gif
Atsakyti
vyresnele tai raso tvarkingai dabar, jau eis i 4 klase, tai tos problemos praeity, o pradzioj tai ta trejeta rasydavo i kita puse ir kol ismokem normaliai rasyt tai vargom vargom doh.gif
Atsakyti
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi. rolleyes.gif
Atsakyti
MANO DUKRA RASO schmoll.gif KREIVAI SLEIVAI, NORS KAI NESKUBA IR PASISTENGIA TAI TIKRAI thumbup.gif , BET TAI RETAI BUNA.
Atsakyti
Dukra raso nuo pirmos klases tvarkingai,teplioniu ir pribraukymu buna labai mazai. Agant keiciasi rastas ,bet tvarkingumas isliko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As nekreipiu demesio i rasta-svarbu klaidu nedaro thumbup.gif
Atsakyti