Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

Manoji pirmoje klaseje labai dailiai rase, antroje rastas suprastejo. Dziaugiuosi, kad bent klaidu nedaro... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krissste @ 2007 07 21, 13:52)
MANO DUKRA RASO  schmoll.gif  KREIVAI SLEIVAI, NORS KAI NESKUBA IR PASISTENGIA TAI TIKRAI thumbup.gif , BET TAI RETAI BUNA.

Manasis taip pat blink.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzale @ 2007 06 20, 14:12)
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi.  rolleyes.gif

idomu ar trecioje klaseje dar bus naudinga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 31 rugpjūčio 2007 - 12:47
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai lotuliukas.gif Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Been_gone @ 2007 09 01, 12:50)
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai lotuliukas.gif Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali bigsmile.gif

Todel, gydytoju rasto niekas ir neperskaito lotuliukas.gif jie juk taip ilgai greitai raso g.gif
Atsakyti
Sveiki,cia as nauja smile.gif Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo. g.gif Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta schmoll.gif Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomedute26 @ 2007 09 06, 23:49)
Sveiki,cia as nauja smile.gif Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo. g.gif  Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta  schmoll.gif  Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost????  mirksiukas.gif

Mums yra buve panasiai - tiesiog kuriam laikui palikdavau viena paverkt, bet iseidama pasakydavau, kad pamokas vis tiek reikes paruosti, todel turi susikaupti ir skaityti kas uzduota pats. Na, nezinau ar tai gera "metodika", bet man suveike g.gif
Atsakyti

nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo wacko.gif
Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot doh.gif visa į tėvą doh.gif
tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju cool.gif
Atsakyti
Kai susikaupia tai rašo tvarkingai, bet jei jau ima kažkur skubėti, tai ir raštas paskui "lekia" doh.gif
Atsakyti
Pas mus su tuo reikalu BEDA doh.gif vista su koja turbut tvarkingiau raso biggrin.gif mokytojai uz bardaka raso mazesnius pazymius verysad.gif Nors siaip mokosi labai gerai, tai as per daug i galva neimu
Atsakyti
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse doh.gif gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 18, 01:36)
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse  doh.gif  gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje  doh.gif

Pasitaisys, bent truputį tai tikrai. Dėl užlankstytų kampų pas mus dar nelabai, bet kai parašo tvarkingiau, visada giriame ir jam labai tai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano devintokui tai tokie dalykai kaip paišymas į sąsiuvinio galą jau praėjo ax.gif Bet va raštelis jo doh.gif O dar jis kairiarankis tai pradžioj vargo buvo dėl to kad rašė į kitą pusę doh.gif dabar kai reikia skubėt jo rašto aš praktiškai nebeįskaitau , bet ne visi ir mano raštą įskaito tongue.gif
Atsakyti