Manoji pirmoje klaseje labai dailiai rase, antroje rastas suprastejo. Dziaugiuosi, kad bent klaidu nedaro...

QUOTE(krissste @ 2007 07 21, 13:52)
MANO DUKRA RASO
KREIVAI SLEIVAI, NORS KAI NESKUBA IR PASISTENGIA TAI TIKRAI
, BET TAI RETAI BUNA.

Manasis taip pat

Papildyta:
QUOTE(zirzale @ 2007 06 20, 14:12)
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi. 

idomu ar trecioje klaseje dar bus naudinga?

Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai
Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali

QUOTE(Been_gone @ 2007 09 01, 12:50)
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai
Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali 

Todel, gydytoju rasto niekas ir neperskaito

Sveiki,cia as nauja
Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo.
Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta
Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost????

QUOTE(Nomedute26 @ 2007 09 06, 23:49)
Sveiki,cia as nauja
Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo.
Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta
Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost???? 

Mums yra buve panasiai - tiesiog kuriam laikui palikdavau viena paverkt, bet iseidama pasakydavau, kad pamokas vis tiek reikes paruosti, todel turi susikaupti ir skaityti kas uzduota pats. Na, nezinau ar tai gera "metodika", bet man suveike

Kai susikaupia tai rašo tvarkingai, bet jei jau ima kažkur skubėti, tai ir raštas paskui "lekia"

Pas mus su tuo reikalu BEDA
vista su koja turbut tvarkingiau raso
mokytojai uz bardaka raso mazesnius pazymius
Nors siaip mokosi labai gerai, tai as per daug i galva neimu

maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse
gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje

QUOTE(Jurlin @ 2007 12 18, 01:36)
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse
gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje 

Pasitaisys, bent truputį tai tikrai. Dėl užlankstytų kampų pas mus dar nelabai, bet kai parašo tvarkingiau, visada giriame ir jam labai tai patinka

Na mano devintokui tai tokie dalykai kaip paišymas į sąsiuvinio galą jau praėjo
Bet va raštelis jo
O dar jis kairiarankis tai pradžioj vargo buvo dėl to kad rašė į kitą pusę
dabar kai reikia skubėt jo rašto aš praktiškai nebeįskaitau , bet ne visi ir mano raštą įskaito