Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 28, 13:20)
nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo  wacko.gif 
Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot  doh.gif  visa į tėvą doh.gif
tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju  cool.gif

Mano dukra irgi siaubingai raso. Pati nevisada suprantu ka prirase. Bet - kaip ir taviske - mokosi puikiai.

Nieko nesakau del rasto. Nemanau, kad dailyrastis yra labai svarbi mokslo/lavinimo dalis. As ir pati baisiai rasiau - net i pionierius del rasto paskutine prieme unsure.gif Ir dabar nesuskaitomai rasau. Tikrai del to neverkiu - gyvenime mano kreivazones man nepakenke thumbup.gif
Atsakyti
šiais metais jau trečiokas, tai galiu pasakyt, kad jau tvarkingai rašo, bet kiek teko kariaut dėl to , tai siaubas doh.gif .Tik tiek mano vaikui buvo kančia, kad negali pasakyt, kad ir tu baisiai rašai, nes pas mane visada viskas tvarkingai surašoma ax.gif
Atsakyti
KAI ATSIVERCIU SASIUVINI TAI SILPNA PASIDARO unsure.gif .RASO BAISIAI NEGRAZIAI, NORS DAUG KARTU PERRASO BET RASTAS NEGRAZEJA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krissste @ 2008 02 20, 22:35)
KAI ATSIVERCIU SASIUVINI TAI SILPNA PASIDARO unsure.gif .RASO BAISIAI NEGRAZIAI, NORS DAUG KARTU PERRASO BET RASTAS NEGRAZEJA doh.gif

ai, aš irgi negražiai rašiau, bet univerą baigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 02 21, 11:10)
ai, aš irgi negražiai rašiau, bet univerą baigiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
man pradinėse klasėse mokytoja pranašavo medikės karjerą dėl siaubingo rašto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 21 vasario 2008 - 12:46
Maniske kaip kada,kai pasistengia grazei paraso,kai tingi tai neduok dieve,raides sleivos kreivos doh.gif .
Atsakyti
manosios raštas kaip gydytojo lotuliukas.gif turbūt į močiutę, nes ta būdama medikė savo pačios rašto kartais neįskaitydavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas maniškį irgi baisu doh.gif Pradinėse klasėse per Gimtadienį visi vaikai linkėdavo gražiau rašyti wink.gif Na pas mane nebuvo taip baisu sąsiuviniuose, šiek tiek gražiau tik wink.gif
Atsakyti
netvarkingai schmoll.gif barames abu,o jis sako mokytoja nieko nesako svarbu be klaidu doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas irgi rašo siaubingai. Dėl kreivų raidžių per dauk nepergyvenu svarbiausiai teisingai, bet kad kartais neatsirenku kas parašyta braukia perbraukia dar kokį klecką uždeda viskas susilieja vienu žodžiu siaubas. Mokytoja sakė, kad pirmokėliam užtenka po3sasvinius į metus. mes jau sunaudojom po 8. Ką daryt kaip jam išaiškyt, kad sasiuviniai turi būti tvarkingi? doh.gif
Atsakyti
visos rashtysenos grazhios smile.gif
dar idomiau, kai nestandartine rashysena
Atsakyti
QUOTE(jievyte @ 2008 03 08, 14:16)
visos rashtysenos grazhios smile.gif
dar idomiau, kai nestandartine rashysena

Aha, o ypac kleckuota
Atsakyti