Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

mūsų mergytė gimė su tamsiai tamsiai mėlynom akytėm. iš tolo atrodė kad juodos. 2mėn pastebėjau, kad vidurys akyčių ruduoja, kraštai pilkėja.tai turbūt bus rudos kaip tėčio. ir gerai, nes mano akių spalva nei šiokia nei tokia- mėlynai žalios (rainos-kaip katės biggrin.gif ) tikrai idomu, kada nusistovės tikroji akių spalvytė...
Atsakyti
Kai aš mokiaus medicinos,tai puikiai atsimenu,kad visi vaikučiai gimsta mėlynom akytėm,bet jos tuoj gali keistis ir galutinė spalva būna 1metų amžiaus,nors čia rašo,kad net 5metų,tai nežinau..O man ir pačiai įdomu,kokias akytes turės dukrytė. g.gif Mano žalsvai mėlynos,o vyro rudos.Labai nenoriu,kad būtų rudaakė lotuliukas.gif unsure.gif Bet nieko nepakeisi,juk ruda-dominuojanti spalva.Dabar jai 2mėn.tai iš pilkai mėlynų keičiasi į pilkai rudą verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O mum jau virs 5 men., o akyciu spalva kaip buvo gimus melyna, taip ir liko.. blink.gif Nors mano pacios rudos, o vyro zalios g.gif Kazkur girdejau, kad akiu spalva butinai turi buti tokia pati kaip vieno is teveliu.. Reiskias, gal as ne mama, o tetis ne tetis?? lotuliukas.gif
Atsakyti
mum menesiuko dar nera.gimem su tamsiai melinom akitem,ir iki dabar dar tokios pacios.pas mame su vyru melinai-zalios akis,tai jauciu ir sunelis tokius tures schmoll.gif
Atsakyti
O as zinau viena atveji kai gime mergaite juodom kaip tecio akytem bigsmile.gif ir dabar jau tai panelytei 2 metai o akiu spalva ne kiek nepasikeite schmoll.gif pasirodo buna ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2004 10 28, 21:03)
Kada paruduoja akytės? Aš rudakė, vyras mėlynakis, o mažoji kol kas labai mėlynom akim. Jai 2,5mėn. Tai ar galiu jau džiaugtis?

Mano situacija lygiai tokia pati (tik dukrytė jaunesnė mirksiukas.gif ). Ir akys kol kas mėlynos lotuliukas.gif Sako kad spalva išryškėja po 2 mėnesių, bet gali pasikeisti ir po 2 metų blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
buvo manoji bent jau man atrode kad su pilkai zaliom,tai tevelis labai dziaugesi,o dabar kai perkopem 7 men apie vizzius pradejo ruduoti,tai dabar pradedu dziauktis as nes mano rudos akutes,tai ka erzinam tetuka.
Atsakyti
Mano mažius mėlynakis,o man taip gražu rudos ax.gif Mano akys žalios,o vyro rudos.Tikiuosi,kad akių spalvą pasiėmė žmogutis iš tėčio,nors šiaip panašesnis į mane
Atsakyti
As melynake, vaikucio tetis - rudaakis. Musu kleckas gime ryskiai melynom akytem, oj kaip dziaugiuos, sakiau lialius mano akiu spalva turi, bet se tau, nuo menesio laiko pradejo ruduoti ir dbr mazylis turi rudas akytes, bet ir gerai, labai grazu clap.gif
Atsakyti
Mano maziukes akiu spalva liko tokia pati nuo pat gimdymo, ne kiek nepasikeitusi.
Atsakyti
Musu vaiko akytes nuo pat gimimo zydros, bet ir mano, ir vyro zydros ax.gif
Atsakyti
mes kai gimėm tamsiai mėlynų, tai dar ir nepasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti