Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Pirmasis sunelis gime zydrom akutem, bet iki 4 men. jos patapo rudos. Tokios ir liko thumbup.gif Antrasis gime su tamsiai pilkom, o dabar jau ruduoja po truputi ax.gif
Atsakyti
mano dukrytes kai gime buvo kazkokios pilkai rudos.dabar tamsiai melynos kaip ir mano wub.gif
Atsakyti
o musu gime tamsiom ir dabar rudos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goda:)))): 30 balandžio 2008 - 21:01
QUOTE(Liucyjka @ 2008 01 23, 00:08)
bigsmile.gif noreciau pasidometi kaip del akiu spalvos bigsmile.gif
kada jau atsiranda ta tikra akiu spalva kokia bus jau visam gyvenimui??? g.gif  mano akys yra rudos spalvos o vyro melynos,tai dabar nezinom kokios gi bus, musu suneliui 2 menesiai dabar
user posted image

gime zydrom, kazkur nuo metu dar aplink vyzdi kitokios spalvos kazkokios pilkos atsirado, o is esmes neisiziurejus ir liko -zydros
Atsakyti
kiek skaiciau tai visi vaikiukai gimsta su melynom akim ir tik paskui susiformuoja tikra akiu spalva..tai vat man ir idomu,ar tikrai yra tokiu naijagimiu,kurie buvo gime rudom akytem? schmoll.gif
Atsakyti
Gime graziom zydrom akytem mirksiukas.gif Ir islikp tokios pat.Kaip tecio wub.gif
Atsakyti
Liko tokios pat - tamsiai mėlynos thumbup.gif
Atsakyti
gimė labai tamsiom, juodai mėlynom akytėm ir tik apie 6 mėn. galutinai nusistovėjo ruda, kaip mamytės akių spalva smile.gif
Atsakyti
Mūsiškės-rudos akytės.Nors mano žalios,o MB-rudos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukra gime melynom akim po 6men pasidare rudos na tai normalu nes musu su vyru taip pat rudos nu o jau sunaus tai nesuprantu melynakis ir mums jau 11men kazin ar jau pasikeis g.gif
Atsakyti
Musu abu vaikai melynakiai,i teti mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskei jau 8men. akytes tamsiai melynos, nors ir mano ir tecio akys zalios, visu seneliu taip pat zalios - tai kaip suprantu lelis liks su melynom akytem - idomiai ax.gif
Atsakyti