Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

sūnus gimė tamsiai mėlynom akim. su laiku jos pasidarė tamsiai tamsiai pilkos, o dabar jau pradėjo juodoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunelis gime su tamsiai melynom, dabar jam beveik 8 men, akytes zydros wub.gif
Mano akys rudos, vyro - melynos, tai manau, kad sunus taip ir liks melynakis (nors man mama sake, kad mano akys apie 6-8 men parudavo)
Atsakyti
mano sunelio neaiski akiu spalva, bet jau pradejo rudeti, taip noriu kad turetu rudas akis, man jos pacios graziosios, kai ir tevelio wub.gif
Atsakyti
mano mergicka gyme su zydrom zydrom akytem wub.gif o dabar tamsios su rusvais ruozeliais cool.gif gal bus kaip as rudaake thumbup.gif
Atsakyti
ba o musu melsvai pilkos smile.gif user posted image ]
Atsakyti
gime tamsiai rudom akytem, ir kolkas jokiu pozymiu, kad zada keistis, visas i teti wub.gif
Atsakyti
mes gimem su melynom ir 11men esam su melynom gal kiek pasviesejo.
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2008 06 17, 12:22)
mes gimem su melynom ir 11men esam su melynom gal kiek pasviesejo.

ir mes! o man taip grazu bigsmile.gif musu tai abieju zalios, o cia va vasiliokas:) thumbup.gif
Atsakyti
O maniškė tai gimė mėlynom tamsiai ir ir pokolkas nesikeičia, nors mes abu esam rudom.
Atsakyti
Dukryte gime su tamsiai melynom akytem, bet kartais atrodo, kad spalva keicias. biggrin.gif Kartais lyg i ruduma, kartais lyg i zaluma. Taip ir speliojam pasikeis ta spalva ar ne (tecio akis sviesiai melynos, o mano zalios) lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske tai gime su tamsiai melynom akytem, tai erzindavau teveli, sakau mano akys tongue.gif o dabar jau jos ruduoja doh.gif , tai tevelis dabar mane erzina, sako mano akys lotuliukas.gif
nors as ir noriu, kad ji turetu rudas tevelio akis wub.gif
Atsakyti
labas pas mus tai idomiai isejo ax.gif
pas mane akiu spalva (zalia)
pas vyra (rudos)
pas vyresni sunu (rudos)
pas antra dukryte (rudos)
pas trecia dukryte ,mes gimem su melynom ir jau 9 men esam su melynom :
gal liks melyni ,labai jai graziai ir as ir vyras norim kad pas jia liktu melyna spalva
pas vyro teva akiu spalva melyna, gal pavildies senelio akiu spalva 4u.gif
Atsakyti