Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

manieji vyruchiai iki metu buvo tamsiai melynom akytem wub.gif paskui pradejo pilket. vyresnelio (3.5 metu) dabar pilkshvai zhalios, o mazhylio (1.4 metu) - pilkos ir keichia spalva pagal drabuzhius wub.gif
Atsakyti
Na o pas mane visai ciotkai, mano akys zalio(na biski gal i melsvuma), vyro rudos, o mazius dar iki siol nuogimimo melynom akim ohmy.gif blink.gif , nu vienu zodziu, ir vyras vis tikisi,kad dar pasikeis, nes labai nori, kad akys butu kaip jo rolleyes.gif , o man grazu ir melynos. Siaip drauges mergaitei tai buvo melynos ciut ne iki 3 metuku, o paskui blinkt ir parudavo kazkaip g.gif laugh.gif
Atsakyti
O mano mažei net mėnesiukas nespėjo sueiti, kaip akytės iš mėlynų patapo pilkos. Bet tokios tamsiai pilkos, nesu tokių mačiusi, tai gal dar irgi pasikeis. Pas mus abu su vyru pilkos akys, mano su žalsvu atspalviu.
Atsakyti
mes su vyru abudu tamsiai rudu akiu ir visa gimine rudu akiu,maziukas kol kas tamsiai melynu akuciu,bet rodos jau po truputuka ruduoja. As irgi girdejau kad iki 6 menesiuku turi pasikeisti o kartais net ir veliau,kai tevu akiu spalva yra ne labai riski(nu kokia nors zalsvai melyna) clap.gif
Atsakyti
Atrodo, kad labai skirtingai būna g.gif
Atsakyti
mano vaikui tai apie 8 men pradejo keisti spalva, bet labai letai - pradzioje pilkejo, o po metuku pradejo zaliuoti ...
Atsakyti
o ar visada pasikeicia akyciu spalva?
Atsakyti
thumbup.gif o mano sunelis gime melynom akim, apie 6men akytes pradejo keistis t.y. atrodo ruduoti, dabar jam 9men. vis dar neaiskios. siaip kiek zinau akys keiciasi iki metu. smile.gif
Atsakyti
o musu dabar violetines, labai grazu bet turbut neilgam, nes manajam tik 2 men
Atsakyti
mano abieju vaikuciu akiu spalva pasikeite, mazdaug kaip buvo apie puse metuku. unsure.gif
Atsakyti
O mano abieju lelyciu akytes melynos - vienai 2 metukai, o kitai 9 greitai bus clap_1.gif
Mano akys rudos, o vyro dar rudesnes g.gif
Atsakyti
Mano pacios akys zalios, tevelio irgi zalios, na truputi i ruduma. Sunelis kol kas tikras melynakis rolleyes.gif Tikrai labai idomu ar pasikeis g.gif
Atsakyti