Maniske gime su juodom kaip angliukas akytem
po menesio akytes pradejo svieseti ir pasidare kaim namo - melynos, nors vyro rudos akys. o sakoma, kad rudu akiu genas stipresnis uz melynu...
Kažkur skaičiau, kad trečio mėn. pabaigoje akys įgyja tą spalvą, kuri liks visam gyvenimui
Mano uogai 2 mėn., kol kas akytės tamsiai mėlynos, tai maldauju, kad tokios ir liktų
Didžiosios akytės gimusios buvo mėlynos, bet po to pasikeitė, tapo rudai-žalsvos
Įdomu tai, kad kai ji supyksta, akys pasidaro žalios, žalios...
sveikos mamytes.niu ir musu maze gime melynake,jau 11men. yra,o akukai dar melynuoj.
Mano akiu spalva tokia i zaluma, vyro zydros. Visada norejau kad vaiko akys irgi butu zydros arba bent jau melynos. Gimem su tokiom pilkom ir iki 3 menesiu pamelynavo
Tai labai dziaugiausi, nes buvau girdejusi kad akiu spalva susiformuoja iki 3 men. Dabar mums jau 5 men. o akys pradejo zaliuoti. Itariu kad bus kaip mano. Va še tau ir po mano svajoniu.
didzioji gime su rudom akytem,taip ir liko rudos,tecio kopija,mazoji kolkas su zydrom akytem,kaip ir mano
Mano vyresnelis žaliaakis kaip tėtis, o mažyliai melynakiai
Mano akys rudos,o vyro melynos,tai suniukas melynakis pagal tete
.
turim labai zydras akytes
Vyras rudaakis, as sviesiai melynu akiu, o dukryte tamsiai melynu akiu gavos, is toli atrodo, kad juodaake.
Mergytė mūsų tamsiai mėlynom akytėm..
vyras žaliom akim...
aš rudai-žaliom...
vyras žaliom akim...
aš rudai-žaliom...