Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Maniske gime su juodom kaip angliukas akytem ax.gif po menesio akytes pradejo svieseti ir pasidare kaim namo - melynos, nors vyro rudos akys. o sakoma, kad rudu akiu genas stipresnis uz melynu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad trečio mėn. pabaigoje akys įgyja tą spalvą, kuri liks visam gyvenimui 4u.gif Mano uogai 2 mėn., kol kas akytės tamsiai mėlynos, tai maldauju, kad tokios ir liktų thumbup.gif Didžiosios akytės gimusios buvo mėlynos, bet po to pasikeitė, tapo rudai-žalsvos blink.gif Įdomu tai, kad kai ji supyksta, akys pasidaro žalios, žalios...
Atsakyti
Maniskis gime su rudom su pilksvu atspalviu wub.gif .Dar tikejausi kad kaip nors i melinuma pereis bet nei kaip schmoll.gif .Tik dar labiau paryskejo, rudos kaip tecio blink.gif .Na ka dabar tikras mini tetis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zosiukas2: 20 birželio 2008 - 14:55
sveikos mamytes.niu ir musu maze gime melynake,jau 11men. yra,o akukai dar melynuoj. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano akiu spalva tokia i zaluma, vyro zydros. Visada norejau kad vaiko akys irgi butu zydros arba bent jau melynos. Gimem su tokiom pilkom ir iki 3 menesiu pamelynavo thumbup.gif Tai labai dziaugiausi, nes buvau girdejusi kad akiu spalva susiformuoja iki 3 men. Dabar mums jau 5 men. o akys pradejo zaliuoti. Itariu kad bus kaip mano. Va še tau ir po mano svajoniu.
Atsakyti
Mes su vyru abu esam rudom akim, o sūnus gimė tamsiai mėlynom, dabar greit pusė metukų, tai lyg po truputį ruduoja rainelė aplink vyzdį, bet dar tebėra tamsiai mėlynos.
Atsakyti
didzioji gime su rudom akytem,taip ir liko rudos,tecio kopija,mazoji kolkas su zydrom akytem,kaip ir mano
Atsakyti
Mano vyresnelis žaliaakis kaip tėtis, o mažyliai melynakiai wub.gif
Atsakyti
Mano akys rudos,o vyro melynos,tai suniukas melynakis pagal tete blush2.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
turim labai zydras akytes smile.gif
Atsakyti
Vyras rudaakis, as sviesiai melynu akiu, o dukryte tamsiai melynu akiu gavos, is toli atrodo, kad juodaake.
Atsakyti
Mergytė mūsų tamsiai mėlynom akytėm.. wub.gif
vyras žaliom akim... bigsmile.gif
aš rudai-žaliom... rolleyes.gif
Atsakyti