Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

biggrin.gif va, mano mama man pasakojo, kad as gimiau melynom akytem biggrin.gif po keik tais laiko jos parudavo iki labai sodrios rudos splavos.
Atsakyti
QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 10 22, 20:39)
o as girdejau..jai gimsta rudom akytem..jios nesikeis,o jei melynom tai keisis ax.gif

Tai jau taip, is rudu melynos niekaip nepataps. O is melynu i bet kokia gali keistis, o pagal laika irgi ivairiai. Dazniausiai keiciasi iki 0.5 metu ar 1 metu, nors girdejau atveju kad ir dideniems dar keicisi spalvyte.
As rudake, o tetis zaliakis, mergyte gime melynom. Greiciausiai mano rudi genai bus stipresni ir paruduos, nors as svajoju kad sviesios akytes liktu. Seneliai melynakiai pas mus.
Atsakyti
Skaiciau,kad iki 3 metu spalva gali pasikeisti g.gif
Atsakyti
labai tikiuosi kad nepasikeis,turime labai gražias lietuvaitės žydras akis ax.gif
Atsakyti
Mano dukra iki metų buvo mėlynakė. O vėliau pradėjo jos ruduot. Dabar- rudaakė biggrin.gif
Atsakyti
as skaiciau, kad spalva iki triju metu gali pasikeisti
Atsakyti
Musu, rudaakiu, seimoje irgi gime melynake. Laukiam ax.gif
Atsakyti
Musu abieju akys sviesiai melynos, o mazojo tamsiai melynos, bet manau kad ir jo akiu spalvyte pasvieses ax.gif tongue.gif
Atsakyti
mano duktė mėlynakė nuo gimimo, ir nepasikeitė akys, nors tėvo akys rudos, o mano žalios g.gif

dukrai 5 metai jau.
Atsakyti
Mamo berniukui iki 2 metu akys buvo tokios ryskiai melynos, taip jomis grazejausi, is artimuju pas nieka tokiu nebuvo. Po dvieju metu pradejo pilketi, dabar mums 2,5m ir akys pasidare pilkos kaip pas mane.
Atsakyti
drauges dukrytei pasikeite i rudas 3 metuku verysad.gif
Atsakyti
Mano sunus gime su tamsei melynom ir po menesio gal pradejo ruduot, o va dukryte gime su tamsei melynom gal net pilkom o db svieseja ryskiai melynos kuo toliau tuo ryskeja melinumas, Tai taip tikiuosi kad pasliks garzi sviesi spalvyte 4u.gif
Atsakyti