Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

vyro-zalios, mano melynos smile.gif dukrytes kolkas melynos ir nepanasu kad pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2010 12 28, 14:27)
vyro-zalios, mano melynos smile.gif dukrytes kolkas melynos ir nepanasu kad pasikeis  biggrin.gif

pas mus identiska situacija - tikiuosi nepasikeis drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 19, 14:03)
Mano maziukui 9 menesiai, o akiu spalva dar vis keiciasi  4u.gif

Pas mus pradejo keistis nuo 7 men., ir kuo toliau tuo rudesnes darosi, o vis vyliausi, kad bus melynakis kaip mama verysad.gif
Atsakyti
Mano zalios, vyro zalios... Vaiko melynos lotuliukas.gif Gal gimdymo namuose vaika sumaise lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano zalios, vyro melynos. o vaikutis gime su melynomis. o dabar akiu spalva visiskai neaiski nei ruda nei zalia nei melyna. pradejo keistis nuo 4men mazdaug
Atsakyti
Musu abeju mano ir vyro melynos,tai musu vaikucio irgi melynos,bet jau spalvyte igyjo 100 procentine 3 menesiuku,nes pirmai tai svesejo,tai tamsejo biggrin.gif
O dabar melynos ir liko thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus parudavo po 2-ieju metuku..mano labai svesios, zidros, vyro intensyviai rudos. Mazyle gime rizkiai melynom, galvojau tokios ir liks( mano mociute tokiom akym), bet pasikeite visdelto. Siaip ruda akiu spalva nesa savije dominamtinis genas, del to po kokio 100 metu blondinus zidrom akim galima bus inesti i raudonaja knyga:)
Atsakyti
mano ryskiai rudos akys o yro ryskiai melyos musu panelei puse metuku ir dar vis melynos akys tikiuosi nesikeis blush2.gif
Atsakyti
Pas mus su vyru akys rudos, o sunelis gime melynomia akimis biggrin.gif dabar jau sestas menuo (sako iki sesiu menesiu pasikeicia, o pas rudaakius tevus iskarto su rudomis buna smile.gif ), o akytes lyg ir patamsejo, bet tikrai ne rudos ax.gif as pati gimiau melynomis (mamos - rudos, tevo - melynos), o sesiu menesiu jau buvau rudaake 4u.gif
Atsakyti
Sūnelio akutės ėmė pamažu ruduoti jau gal trečią dieną,o vat dukružės vis dar mėlynos mėlynos wub.gif Naiviai tikiuosi,kad jos tokios ir liks,bet... vyras rudaakis,o aš žaliaakė smile.gif
Atsakyti
o pas mane akys mėlynos, vyro rudos, o mažylio iš tamsių dabar darosi šviesesnės,į mėlynumą,kaip manot ar gali iš tokių pasikeist į rudas ateity? ax.gif
Atsakyti
Maniškiui jau beveik 10, bet akytės dar mėlynos, nors mano žalios, vyro rudos. Tikiuos mažiuko liks mėlynos, nes mano žydros buvo gal iki kokių 13-os metų wub.gif
Atsakyti