QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 05, 11:25)
Bet ir nenėščioms pasitaiko
Papildyta:
o nesąžiningi ir melagiai nervina visus
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 05, 12:25)
QUOTE(Pieve @ 2007 02 01, 19:07)
As prisidedu prie nuosirdziu linkejimu Vilijai, kiekviena kalbam is savo patirties ir lupu. Vis del to keista butu, jeigu prasta isrinktu Metu gydytoja...
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 02, 22:26)
na pasakyk
gal mes, Trakuose gimdziusios, su Tavim net esam susidure ligonineje, o nieko nezinom
Visoms
Komedija Daktaras T ir moterys (N-14) 2000 m. Rež. Robert Altman. Vaid. Richard Gere, Helen Hunt
geru emociju beziurint tikrai netruks
QUOTE(Pieve @ 2007 02 01, 19:07)
fee.. koks nemalonus pasidare sis Traku skyrelis.. vien purvas, vien pavydas..
is tikruju kazkuri gerai pasake "prasiplaukit burnas" pries rasydamos..
ir geriau padiskutuokit apie busimoms
sekmes
na gerai, aš tada pirma pradedu
štai ko dar nežinau apie Trakus : ar duoda vaikeliui drabuželių ? (tam atvejui, jei ne viską paimsiu ar paimsiu netinkamus ar išvis pamiršiu viską pasiimt)
kai gimde trakuose mano klasioke (tai buvo pernai metais), tai jei dave kudikiui drabuzelius, sake savus tepti geriau namie, ta pati sake ir apie jos naktinius, pizamas...
kiek tame tiesos tai as nezinau
taciau kai buvom pries pusantros savaites apsiziureti trakuose su vyru, tai puikiai maciau, kaip sanitare buvo prisidejus kruva svariu vaikisku tu pirminiu drabuzeliu isplautu ir juos rusiavo...
tai vadinasi kazkas juos naudojo
tai galima padaryti isvada, kad istikruju kazkam juos isduoda... tik nezinia ar visoms
gal reikia graziai paprasyti, ir tikrai nemanau, kad atsakys
bet kad pampersu tikrai zinau, kad neduoda
nes mums akusere kai vardino ka tureti, tai sake nepamirskit vienkartiniu vystyklu... o jei ir pamirsi tai turbut nieko tokio, priesais ligonine yra vaistine, o ir netoliese parduotuves iki, maxima. tad visokiu higienos dalekeliu bus kur isigyti
bet kaip galima viska pamirsti
juk yra sarasas, ko reikia, vaikuciui i ligonine, mamai, teciui, ir ko reikia bendrai vaikuciui namie:) ji susidariau is kursu pagalbos ir ne vienos knygos. tad imi pagal sarasa ir dedies i tase, paskui tik uz tasiu i i ligonine:)
jei kam reikia sarasiuko - mielai pasidalinsiu:) zinoma, kaip ir bet kuri sarasa galima sutrumpinti, ar papildyti pagal savo poreikius:) tai jei kam reikia parasykit i asmenine zinute, butinai persiusiu;)
kiek tame tiesos tai as nezinau
bet kad pampersu tikrai zinau, kad neduoda
bet kaip galima viska pamirsti
juk yra sarasas, ko reikia, vaikuciui i ligonine, mamai, teciui, ir ko reikia bendrai vaikuciui namie:) ji susidariau is kursu pagalbos ir ne vienos knygos. tad imi pagal sarasa ir dedies i tase, paskui tik uz tasiu i i ligonine:)
jei kam reikia sarasiuko - mielai pasidalinsiu:) zinoma, kaip ir bet kuri sarasa galima sutrumpinti, ar papildyti pagal savo poreikius:) tai jei kam reikia parasykit i asmenine zinute, butinai persiusiu;)
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 02 06, 17:55)
nugi galima visą tašę iš to susijaudinimo namie pamiršt
Mijaka, tu gal susikrauk jau dabar visą krepšį ir pasistatyk prie durų, tada tikrai nepamirši
O jei pamirši, tam yra vyras ir artimieji, kol pagimdysi, tikrai spės atvežt. Juk pirmas nėštumas, nesibaigs viskas taip greit
Niu, matau jau tau greitai... ruoškis, per sekančią pilnatį prasprogsi....
Sėkmės...
PS o šiaip, tai visko turėtų duot, tik paketukus po gimdymo šalia paso pasidėk - pirmiausiai prireikia jų
O jei pamirši, tam yra vyras ir artimieji, kol pagimdysi, tikrai spės atvežt. Juk pirmas nėštumas, nesibaigs viskas taip greit
Sėkmės...
PS o šiaip, tai visko turėtų duot, tik paketukus po gimdymo šalia paso pasidėk - pirmiausiai prireikia jų
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 06, 20:54)
Sėkmės...
Sėkmės...
dabar pinatis
o sekanti kovo 3-10 (kaip tik mano terminas, nors jaučiu vėliau gimdysiu), na pažiūrėsim, kaip tavo prognozės ar išsipildys
o dėl krepšio tai aš jį net į bagažinę jau planuoju įsidėt ir tegul ten guli saugiai
P.S. aną savaitę susidūriau Trakuose su Pševluckiene... kokia ji jaunutė man pasirodė, net iš pradžių pamaniau, kad čia kokia studentė
QUOTE(mijaka @ 2007 02 06, 23:35)
dabar pinatis
o sekanti kovo 3-10 (kaip tik mano terminas, nors jaučiu vėliau gimdysiu), na pažiūrėsim, kaip tavo prognozės ar išsipildys
o dėl krepšio tai aš jį net į bagažinę jau planuoju įsidėt ir tegul ten guli saugiai
P.S. aną savaitę susidūriau Trakuose su Pševluckiene... kokia ji jaunutė man pasirodė, net iš pradžių pamaniau, kad čia kokia studentė
Į bagažinę nedįk, per tokius orus apipelys ir sudrėks
O mano prognozės išsipildys. Žinau, ką sakau
Papildyta:
Jo, Pševluckienė maloni ir faina.