Kreipiu demesi i sapnus, ypac i tuos, kurie kartojasi. Esu uzsivedusi sapnu dienorasti seku ivykius, kurie buna po pasikartojanciu sapnu. Manau, jog tai vienas geriausiu budu pazinti save ir aplinka
Kartais sapnai kartojasi ,ir kazka turetu reikst taip manau,jie tokie galma sakyt realus tk nesuprantu ju dar,buna kad susapnuoju kazka ,o poto tas sapnas issipildo,tarkim sapnavau kad drauges vyras girtaas paskambino ir pasake kad mire jo zmona,po kurio laiko paskambino jinai pati ir pasake kad sveika ir gyva,o po pusmecio tokrai paskambino vyras ir pranesa apie netekti ,
dar kuro laika laukiau kol drauge paskambins ir pasakys kad tai nevykes pokstas ,deja
Kartais buna uzeina nerimas ir tiesiog net nezinau kur detis ir ka daryti kol, nepraeina tas bjaurus jausmas
Kartais buna uzeina nerimas ir tiesiog net nezinau kur detis ir ka daryti kol, nepraeina tas bjaurus jausmas
QUOTE(CARMA @ 2008 11 26, 21:55)
Kartais sapnai kartojasi ,ir kazka turetu reikst taip manau,jie tokie galma sakyt realus tk nesuprantu ju dar,buna kad susapnuoju kazka ,o poto tas sapnas issipildo,tarkim sapnavau kad drauges vyras girtaas paskambino ir pasake kad mire jo zmona,po kurio laiko paskambino jinai pati ir pasake kad sveika ir gyva,o po pusmecio tokrai paskambino vyras ir pranesa apie netekti ,
dar kuro laika laukiau kol drauge paskambins ir pasakys kad tai nevykes pokstas ,deja
Carma, gal pabandyk rasytis kartojancius sapnus? Gal situacijos ir nepakeisi, taciau moraliskai nusiteiksi ir tuomet bedos ne tokios sunkios atrodys. Uzsirasineju (tik pasikartojancius) sapnus ir jauciuosiu daug tvirciau. Jei gaunu informacija kodel ja nepasinaudoti?
QUOTE(Persikele @ 2008 11 27, 18:17)
Carma, gal pabandyk rasytis kartojancius sapnus? Gal situacijos ir nepakeisi, taciau moraliskai nusiteiksi ir tuomet bedos ne tokios sunkios atrodys. Uzsirasineju (tik pasikartojancius) sapnus ir jauciuosiu daug tvirciau. Jei gaunu informacija kodel ja nepasinaudoti?
Reiks pabandyt, bet sako kad reikia tuos savo kaaip ir regejimus tobulinti,man siule mamaos drauge nes ji gali nuspet ar pamatyt ,bet pabijojau tokio jos pasiulymo ,o dabar gailiuosi ,ji isvaziavo i uzsieni ir jau nieks nepades jai ir noreciau
as labai daznai sapnuoju kosmarus-kad mane kazkas nori nuzudyti, vejasi, as begu ir pan... kartais tie sapnai kartojasi... dar ilgai po tokio sapno bunu sunerimusi, kazkaip nemaloniai nuteikia
Aš galvoju kad sapnuojam ne šiaip sau. Tai susiję su kažkuo aukštesniu .Kokius dvejus metus iš eilės sapnavau kad vyras išeina pas meilužę nors tuo metu jokio pagrindo neturėjau. Ir kągi šį pavasarį ištikro išėjo.Nors dabar jau pargintas atgal ,bet laimės nebėra.Bet keisčiausia ,kad dabar pradėjau sapnuot sapnus kurie nieko gero jam nežada.Lauksiu kas gi įvyks.
manau,kad sapnai tikrai nera bereiksmiai vaizdiniai.nezinau kodel,bet jau daugybe metu sapnuoju savo mirusiu seneliu namus.jie jau seniai parduoti ir paskutini kart lankiausi ten budama dar vaikas.negaliu suprast kodel,tuolabiau mano mama tu namu nesapnuoja,nors tai jos vaikystes namai.o as sapnuoju jau eile metu,bent jau karta per savaite.nieko reiksmingo tuose sapnuose nevyksta,bet visalaik matau ta nama,kiema,upe.idomu,ka tai galetu reiksti
.zinau,kad jei mirusius sapnuoji,tai reikia melstis uz juos,bet kas jei sapnuoji ju namus?
As irgi ilgus metus sapnuodavau seneliu namus ir vis kazko jieskojau ir sapnas kartodavosi,bet dabar jau apstojau.
as zinokit jauciuos keistai...
praeita nakti sapnavau kad krenta dantys, kruminiai, be skausmo, kraujo...perskaiciau kad blogas zenklas, gal net mirtis is tolimu giminaiciu. vakara vyras atnese alga, kuri velavo 3 dienas. sianakt susapnavau kad krenta iltiniai dantys, gavau is uosvio perlaida pinigeliu (tipo kaledinem dovanom, kad nusipirktume ka norim)...idomu, kodel man taip?
Niekaip neveikia, bet yra vienas sapnas, kai susapnuoju nesveikus dantis, visada kas nors mirsta is pažystamų ar giminės. Va tada aš ilgai kaip nesava vaikštau. Labai nemalonus jausmas švelniai tariant