Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Jollyy @ 2008 12 22, 18:12)
Niekaip neveikia, bet yra vienas sapnas,  kai susapnuoju nesveikus dantis, visada kas nors mirsta is pažystamų ar giminės. Va tada aš ilgai kaip nesava vaikštau. Labai nemalonus jausmas švelniai tariant verysad.gif

Va va, mano mamai panasiai... blink.gif absoliuciai visi susapnuoti iskrite dantys yra artimo zmogaus mirtis verysad.gif siaubas, kokis penkis kartus jau taip buvo.
O manes baisiausiai sapnai neveikia, nors ir sapnuoju kiekviena diena. Tik kartais buna, kad sapnuose pildosi svajones, realybeje kurti grazus tiksliai ir t.t., tai atsikelus buna kiek liudna, kad tai tik iliuzija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 22 gruodžio 2008 - 20:59
QUOTE(blondinatore @ 2008 12 19, 18:18)
4u.gif
as zinokit jauciuos keistai...
praeita nakti sapnavau kad krenta dantys, kruminiai, be skausmo, kraujo...perskaiciau kad blogas zenklas, gal net mirtis is tolimu giminaiciu. vakara vyras atnese alga, kuri velavo 3 dienas. sianakt susapnavau kad krenta iltiniai dantys, gavau is uosvio perlaida pinigeliu (tipo kaledinem dovanom, kad nusipirktume ka norim)...idomu, kodel man taip?

as irgi sapnavau,kad iskrito dantis kruminis g.gif .bet senokai sapnavau,pries kokia pusantros savaites.bet kol kas dar nieko blogo nenutiko.na,nemanau,kad sapnai pildosi taip staiga,manau kokio menesio laikotarpyje(nu cia tik mano nuomone).
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2008 12 23, 01:31)
as irgi sapnavau,kad iskrito dantis kruminis g.gif .bet senokai sapnavau,pries kokia pusantros savaites.bet kol kas dar nieko blogo nenutiko.na,nemanau,kad sapnai pildosi taip staiga,manau kokio menesio laikotarpyje(nu cia tik mano nuomone).

Sutinku... mirksiukas.gif
Atsakyti
daug negalvoju apie tuos sapnus as...susapnuoju ka ir greitai uzmirstu smile.gif
Atsakyti
As esu girdejusi,kad sapnuoti iskritusius kruminius dantis tai kazkieno mirtis, bet ne is artimu,galbut tai draugai ar tolimi gimines. verysad.gif o priekinius iskritusius,tai jau artimesni zmones. As esu ne viena kart sapnavus iskritusius dantis,bet nieko unsure.gif o sianakt sapnavau ziauriu sapna verysad.gif ir nezinau kaip cia bus. Sapnavau,kad draueg atnese popieriaus lapa,o jame paveiksliukas,juodai baltas paveiksliukas,karstas ir jame guli zmogus.ir as pas drauge klausiu,tai as mirsiu,ji man sako,na gal ne tu,bet kakzas is tavo gimines verysad.gif kazkoks siaubas,negaliu atsigauti vis dar,tik apie tai ir galvoju.Nors pagal menulio kalendoriu anos nakties sapnai pildosi atvirksciai unsure.gif
Atsakyti
Oi, MISS SELFRIDGE įsivaizduoju kokia savijauta pas tave 4u.gif
Aš daug sapnuoju, tik kartais po vienų sapnų atsikeliu kaip maišu trenkta ir viduj kaip prikakota, o po kitų sapnų lyg skraidyčiau ant sparnų bigsmile.gif Bet kad gilinčiaus į sapnų reikšmes, tai kažkaip net nekilo mintys tokios, nes žinau jei perskaitysiu, paskui patikėsiu ir lauksiu....
Atsakyti
oj,man tas sapnas nedave ramybes per visas sventes verysad.gif buvau surugus,nei nuotaikos,nieko... verysad.gif du kart is eiles sapnavau tokius durnus sapnus. verysad.gif
Atsakyti
na as savo sapnu neanalizuoju kazkaip, daug demesio jiems neskiriu biggrin.gif
vienintele problema- kai sapnuoju savo- kaip cia pasakius- trumpai tariant EX, o jei placiau tai galima sakyti savo gyvenimo meile (dar prie to abipuse biggrin.gif ) tada visa diena virpu, vaikstau kaip pakirstom kojom doh.gif
Atsakyti
visada būna pranašiški sapnai dėl vaiko, pvz. sapnavau, kad jo panagės murzinos, kitąkart - nosis pilna nešvarumų, dar kad neramus ir t.t. Visada mano mažiukas suserga, tai sloga, tai kosulys, tai dar kas nors. Vat prieš kelias dienas sapnavau, kad mane žaibas nutrenkė, tai kelias dienas galvojau ką reiškia, o šįsyk mano mažių roto virusas aplankė unsure.gif na va, ir kaip netikėt
Atsakyti
Jeigu analizuoji, kartais pildosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2008 12 22, 17:12)
Niekaip neveikia, bet yra vienas sapnas,  kai susapnuoju nesveikus dantis, visada kas nors mirsta is pažystamų ar giminės. Va tada aš ilgai kaip nesava vaikštau. Labai nemalonus jausmas švelniai tariant verysad.gif
paprastai artimuju mirtis sapne reiskia, kad keisis oras, tad gal labai nereikia nerimaut 4u.gif
vat jei kada ziurkes sapnuosi puolancias ar kaip, tada gaaal... nes, bent jau mano mamai taip yra, jei tik kokiu pasapnuoja tai ziurek po dienos kitos ir pranesa kad kas nors mire unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze_is_taigos: 03 sausio 2009 - 19:48