mane labai vargina mano sapnai
sutikciau nieko nesapnuoti, tik uzmigti vakare ir pabusti ryte. Sapnuoju daznai visa nakti, jie buna spalvuoti, gausus ivairiu ivairiausiu ivykiu,
stoga rauna, ryte prabudus dar pora minuciu nesusigaudau realybej
pojuciai buna labai nemalonus, toks jausmas, kad gyvenu dar viena gyvenima uzmigus. Siandien sapnavau savo ir vyro vestuves, bet ne tas kurios buvo, o kitas, naujas
su visom smulkmenom
Oi aš irgi mielai sutikčiaus nieko nesapnuoti, nes tie sapnai mane vargina. Dar labai ilgai kai kuriuos sapnus prisimenu. Kartais vos su realybe nesusimaišo
Sveikos,
as irgi gana retai sapnuoju (na bent jau neatsimenu ryte kad sapnavau). Bet jau kuris laikas sapnuoju kad esu su be galo mylimu vyru o dusioj taip gera, toks dziaugsmas
Kelias naktis is eiles sapnavau, kad esu laiminga, vaikstom po geleta pieva, kazkur skraidom, jis mane nesioja ant ranku... Bet niekaip nemaciau jo veido. Nepazinau kas toks. O sianakt... Pamaciau... Tai zmogus, kuris kazkada man buvo brangesnis uz visa pasauli. O as buvau tokia laiminga su juo... Ne su savo vyru, ne su savo sunelio teciu...
O su juo... Nors praejo jau 7 metai. Abu sukurem seimas, turim vaikucius. Bet jo akys mane vis dar keri labiau uz graziausius pasaulio vaizdus... Nejaugi po tiek metu jis dar gali gyventi manyje?
O gal tai tik sapnai ir tiek
as irgi gana retai sapnuoju (na bent jau neatsimenu ryte kad sapnavau). Bet jau kuris laikas sapnuoju kad esu su be galo mylimu vyru o dusioj taip gera, toks dziaugsmas
O gal tai tik sapnai ir tiek
sveikos, gal kuri sapnuojate daznai save vyru? gal domejotes ir radot informacijos kokios? siryt prabudau ir pasakiau sau, kad uzkniso. nuo vaikystes saves niekad nesapnuoju kaip moters
As daug sapnuoju, kiekviena diena mazdaug. Kita diena galvoju apie tai ka sapnavau.
MAn tai sapnai negerai. Ar geras sapnas, ar blogas, - vistiek laukia negerumai. Dažniausiai ligos. Nenoriu sapnuoti.
jei ir sapnuoju, dažniausiai nepamenu ką
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 06 17, 13:47)
mane sapnai veikia....tik nežinau ar džiaugtis ar liūdėt dėl to....
jei sapnas malonus, geras, tai pabundu tarsi naujai gimusi, o jei blogas- tai prabundu kaip "maišu trenkta"
labai nepatinka kai pasikartoja sapnai kurie man neša blogus pojūčius realybėje... 
O manęs sapnai neveikia. Tiesa, pabudęs atsimenu ar sapnas buvo susietas su maloniaias pojučiais ar su nemaloniais. Bet smulkmenų niekada nepamenu, o ištikrųjų, tai ir nesistengiu atgaminti.
Taigi, netikiu "pranašiškais" sapnais!
aš irgi retai sapnuoju ir didelės reikšmės apnam neteikiu. tik jeigu blogas sapnas ir dažnai prabudinėju dėll to, tai diena būna ne kokia, nes miego trūksta