manes taijie niekaip neveikia, nes dazniausia as neatsimenu ka sapnuoju
Šiąnakt kaip tik sapnavau laaabai blogą sapną.. gal pilnatis kalta, ar kas, nežinau. Ir nubudus po tokių sapnų jaučiuosi keistai, kažkokia be nuotaikos.. Tij gerai, kad yras, kas tą nuotaiką praskaidrina, nes kitaip visa diena sugadinta būtų
Šiaip sapnuoju kiekvieną naktį, tik vieną kartą gulėdama ligoninėje nesapnavau, arba nieko neatsiminiau
Ir dažniausiai sapnus atsimenu
Kartais būna ir taip, jog nubundi ir nežinai ar sapnavai, ar tai buvo iš tikro
Tačiau, vis dėlto, perdėtos reikšmės tam, ką susapnuoju neteikiu.. NOrs pvz mano mama, ką susapnuoja, tas pildosi
Tai nežinia, gal kada reiktų pasiaiškint tas prasmes, galbūt neveltui sapnuojam
Šiaip sapnuoju kiekvieną naktį, tik vieną kartą gulėdama ligoninėje nesapnavau, arba nieko neatsiminiau
Ir dažniausiai sapnus atsimenu
Tačiau, vis dėlto, perdėtos reikšmės tam, ką susapnuoju neteikiu.. NOrs pvz mano mama, ką susapnuoja, tas pildosi
as daznai anksciau sapnuodavau tas pacias vietas(gal gyvenimas monotonskas?)
bet db lygiai 2savaites sapnavau kosmarus,saudynes,zudynes ir kita siauba,priejau iki to kad bijojau uzmigt kad vel kokios baisenybes nesusapnuociau,ir tai vargino ir labai stipriai,kasryta jauciausi kaip suvazineta...o 13d pries atsibundant buvo tokia trumpa bet lengva tyra akimirka tarsi kaskas blogo butu pasibaige...
panasiaiir nutiko...
tos pacios 13d vakare suzinojau kad tevelis mire nuo sirdies smugio...taips staigiai ir netiketai
negi tai sutapimas ar ispejimas?manau kad taip.
dar ir db kai nuo laidotuviu praejo 2d jauciuos nekaip ,panasiai kaip pries jam iseinant,viska skauda.. ypac spranda...kai maciau vienam filme"UZRAKTAS"kad merginos dvasia buvo parymusi an vyruko sprando.tai gal ir man panasiai?gal tetukas tupi an peties...?
bet db lygiai 2savaites sapnavau kosmarus,saudynes,zudynes ir kita siauba,priejau iki to kad bijojau uzmigt kad vel kokios baisenybes nesusapnuociau,ir tai vargino ir labai stipriai,kasryta jauciausi kaip suvazineta...o 13d pries atsibundant buvo tokia trumpa bet lengva tyra akimirka tarsi kaskas blogo butu pasibaige...
panasiaiir nutiko...
negi tai sutapimas ar ispejimas?manau kad taip.
dar ir db kai nuo laidotuviu praejo 2d jauciuos nekaip ,panasiai kaip pries jam iseinant,viska skauda.. ypac spranda...kai maciau vienam filme"UZRAKTAS"kad merginos dvasia buvo parymusi an vyruko sprando.tai gal ir man panasiai?gal tetukas tupi an peties...?
skirtingi sapnai-skirtingai veikia
gal kuri žinot ar šiąnakt sapnuoti sapnai pildos?
gal kuri žinot ar šiąnakt sapnuoti sapnai pildos?
Kai aš susapnuoju savo nėštumą iš kart susergu. Jau taip buvo daugybę kartų. Kai susapnuoju miriusius artimuosius, nežinau kaip reaguoti. Pvz, šiandien sapnavau savo mirusią močiutę ir kad gelbėjau ją nuo pabaisų, mes apsikabinome ir ji pasakė - mano geroji. Ji sapne tokia suvargusi buvo.
Vakar sapnavau, jog bandau prarėkti iš baimės, kilusios nežinia iš kur, bet balsas dingęs, o aš iš visų jėgų vis bandau prarėkti, bet gaunasi toks tik švokštimas. Pabudau vyro purtoma. Sakė ilgai negalėjo pažadinti, jau norėjo per veidą trenkti, manė koks priepuolis man prasidėjo. Pirmą kartą man taip. Ką tai galėtų reikšti? Kad nieko gero, tai tiksliai

Kai susapnuoju vandenį, tiksliai žinau, jog prasidės migrena
Sumažinau saldumynų dozes. Tai dabar dažnokai sapnuoju torčiukus, pyragiukus, kemšu juos ir niekaip nepasisotinu
Kai susapnuoju vandenį, tiksliai žinau, jog prasidės migrena
Sumažinau saldumynų dozes. Tai dabar dažnokai sapnuoju torčiukus, pyragiukus, kemšu juos ir niekaip nepasisotinu
niekaip neveikia,nekreipiu i juos demesio
jei gresia nemalonumai ar liga tai visada susapnuoju savo mirusią mamą
beje prieš mamai numiriant MB sapnavo kad jam visi dantys iškrito. dar man pasitvirtina jei sapnuoju mažą vaiką - tai žinau kad su mano sveikata kažkas ne taip, visada kokia nors ligelė išlenda.
Mano a.a. mama matydavo pranašiškus sapnus- visada jau žinodavo kad aš ar brolis turėsim kažkokių problemų
Na mane,tai labai veikia.
Jei susapnuoju gyvates,tai dažniausiai turiu nemalonumų.
Nu žinokit, negalėjau nepapasakot. Šiąnakt kaip užsapnavau
Gi kad Vilniaus bankas bankrutavo. Tai kai ryte išsižiojau apie tai savo MB, tai pasakė, kad galėčiau ir atsargiau su sapnais, nes mūsų santaupos ten tupi sudėtos
Vienž, reik mažiau prieš miegą ėst