Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Ang3L @ 2009 01 28, 20:25)
O savo draugui sakei apie sita "sapna" ? Ar bent jam viskas gerai? Gal jis taip ilgisi taves? Gal pasipirsti ruosiasi? smile.gif
Papildyta:
O as tai sianakt sapnavau, kad is zemes renku monetas, bet visokias, ir litus ir centus ir kazkokius uzsienietiskus smile.gif sapnininkas lyg ir nieko blogo nesako smile.gif

sakiau smile.gif tik ispejau kad nepalaikytu manes trenkta truputi lotuliukas.gif .jam sake viskas normaliai,kad pasiilges tai taip biggrin.gif bet del pirslybu tai neesu tikra,kiek ji pazystu-tai nemanau kad pasipirstu(nors noreciau blush2.gif )dabar ne toks metas.
bet idomiausia tai kad ,kai mano tevas gyvas buvo,jo nebuvau sapnavus ne karto,o dabar kai jo nebera,as ji sapnavau jau 3k,ir daznai kai bunu kamb,viena,nesijauciu viena esanti,draugas po kiek laio ta pati pasake,kad jam miegant atrodo kad pasispaudzia lovos galas,tarsi kas butu atsisedes...bet as visgi manau kad cia buvo aplanke mane kasnors is tu kurie mire-tarkim tevas mano.
Atsakyti
Na cia irgi gali buti teisybe, tikiu tokiais dalykais asmeniskai. Tai gal jis dar kazko nepabaiges numire, arba gal kazka pranesti jums nori smile.gif Bet kokiu atveju, manau, greitu laiku laukite kazkokiu ziniu ar permainu smile.gif Ir kazkaip manau, kad jos bus geros smile.gif
Atsakyti
Idomiai cia jus.... O as galima sakyti nesapnuoju. Jei karta per metus koki sapna pamatau ir atsibudus prisimenu, tai daug. Miegu labai kietai. Retai retai, karta per 2-3 menesius prabundu tiesiog jausdama, kad kazka sapnavau. Bet neprisimenu ka.
Bet va pries daug metu, man tada 16-a buvo, teko pabuvoti Cekijoj. Ten labai keista nutikima miegodama apturejau. Taigi: atsiguliau miegoti viesbucio kambary. Viena. Po ekskursiju pavargus, tai luzau akimirksniu. Po kiek laiko tokia keista savijauta: lyg ir miegu, lyg ir ne. Bet akiu neatmerkiu. Ir jauciu, kaip pakylu nuo lovos i ora. Kaldra ant manes, jauciu jos svori. Issigastu, lyg pasijudinti bandau ir jauciu, kaip krentu i lova atgal. Bandau grabinetis, kur tas lempos jungiklis - turetu buti desineje, bet as jo ten nerandu. Galiausiai uzciuopiu ta jungikli sau virs galvos!!! Sviesa ijungus pamatau, kad as guliu ne isilgai, bet skersai lovos. O tu siaubeli.... Visada miegu ant nugaros, taigi, apsisukti taip lyg ir negalejau. Be to, ir kaldra nesusukta, kaip turetu buti, jei buciau slinkusis. As atsikeliu, atsigulu isilgai ir bandau miegoti. Ir vel kartojasi lygiai ts pats. Jauciu kaip pakylu, sukuosi ore ir vel i lova krentu. Is viso taip tris kartus pasikartojo. Nebeiskenciau, griebiau savo patalus ir pas mama i kambari miegoti nulekiau. Taip iki dabar ir nesuprantu, kas ten man buvo, tik sekancia diena girdejau, kad tas viesbutis irengtas buvusiame dvare ir ten daznai vaidenasi.
Atsakyti
Nu geras smile.gif
Atsakyti
ui,valkiria, būčiau be galo išsigandus doh.gif arba čia labai realūs sapnai smile.gif
aš kažkada sapnavau, jog esu savo kambaryje lygiai taip pat kaip prieš užmiegant viskas, aš viską matau, girdžiu, bet negaliu pajudėti unsure.gif ir tada imu judinti pirštus ir po truputį prabundu, užmiegu ir vėl viskas iš naujo doh.gif
o šiaip retai pamenu sapnus smile.gif šiandien sapnavau, kad nusižudžiau..nušokau nuo tilto doh.gif bet manau dėl to,kad dabar toks laikotarpis kada turiu priimti daug sprendimų g.gif
Atsakyti
Na tai ir išsigandau aš ... Dar vaikas gi buvau. Tik kad nelabai suvokiau,kas vyksta. Nors, tiesa sakant, nesuprantu to iki dabar. Tik atsimenu, kad buvo labai realu viskas, labai tikra. Jauciu, kaip kylu, ir tuo pat metu girdžiu is pirmame aukste esancios aludes pakankamai garsu surmuli. Juk jei tikrai miegociau, nieko negirdėčiau. Ai, seniai viskas buvo, nebesupaisysi....
Atsakyti
Savaitgali sapnavau labai idomu sapna. unsure.gif Su savo brangenybe buvom kazkokiam susiburime buvo viskas gerai iki vieno momento. Is kazkur atsirado mano grupiokas (simtas metu nemaciusi jo) paime mane uz rankos jo rankos buvo tokios saltos draugiskai pabuciavo ir keistai tare: "man taves reikia" g.gif bet reikejo pamatyti kaip jis baisia atrode visas demetas isvarges vienu zodziu baisu..Dar studiju laikais buvom labai artimi pasipasakodavome savas problemas ligas ir visa kita bet po studiju kai nutruko rysiai tai... Ir kas keisciausia tas sanas taip paveike net siandien negaliu atsigaut sukresta kazkokia neislenda is galvos niekaip tas sapnas...Visa savaitgali bandziau siusti emeilus bet laiskai atgal grista telefonas isjungtas..Vienu zodziu baisu unsure.gif
Atsakyti
Praeita savaite susapnavau,kad isliejau ant grindu piena ir man labai parupo,ka tai reiskia. Parasyta-jus esate nescia! Pradejau dziaugtis savyje,bet niekam nieko nepasakojau.MM pas mane buna visuomet laiku,o si karta nebuvo... Kol nesusipykau su MB verysad.gif .Ir vel dingo viltis verysad.gif ...

Patikejau tuo sapnu,nes pries suzinodama,kad esu nescia su pirmuoju vaikeliu lygiai taip pat susapnavau,kad isbiro man asotis miltu... reiske ta pati ir issipilde wub.gif .
Atsakyti
Labutis visoms ir visiems 4u.gif

Na nežinau ar esu iš tų laimingųjų ar ne, bet džiaugiuosi, nes sapnus matau ir atsimenu beveik kasnakt. Kartais sapnuoju kažką realaus, žmones, situacijas, kartais tiesiog kažkokius košmarus, kurie gal nėra tokie baisūs, bet visiškai iš fantastikos srities blush2.gif

Tačiau du kartus gyvenime esu susapnavus situacijas, kurios įvyko. Viena buvo dar vaikystėje, mokyklos laikais, taigi tiesiog buvo labai šaunu kad atėjus į mokyklą visiems pasigyriau jog sapnavau, kad nebus chemijos pamokos ir mus sujungs su kita klase.. nerašysim kontrolinio.. Kai tai išsipildė, visa klasė nuolat reiškė savo pageidavimus mano sapnams hihihi.gif
Na o antrasis sapnas, tikrai ne toks linksmas.. Buvau 8 mėn nėščia (gimdymo data buvo balandžio 3 nustatyta) o aš sapnuoju kad kovo 12 d man prasidėjo gimdymas, nuvažiuojam į ligoninę, o ten man liepia eiti į 15 gimdyklą g.gif Pabudau tada ir sakau vyrui, nejau anksčiau pagimdysiu... Sunku patikėti, bet.. kovo 12 dieną, 15 valandą mirė mano senelis, kuris gyveno kartu su manim verysad.gif . Taigi gaila, bet kartais mes patys nežinome, ką reiškia mūsų sapnai..
Atsakyti
Gal sutapimas, gal ne, bet šiąnakt susapnavau, kad matuodamasi temperatūrą sudaužiau termometrą ir visur gyvsidabris pasiliejo. Šiandien ryte iš tikrųjų ranka užkliudžiau termometrą ir jis sudužo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamikadzė: 23 birželio 2009 - 13:01
Aš kiekvieną naktį po kelis sapnus sapnuoju, ne visus prisimenu, tai kad jau net nustojau kreipti į juos dėmesį, nes dauguma atveju būna arba kažkoks beprasmiškas simbolių kratinys, arba tos dienos minčių, rūpesčių, problemų "tęsinys".
Atsakyti
Yra sapnai,kurie neuzsimirsta metu metus...as tokiu turiu keleta ir visi pranasiski ax.gif tai tarsi ne sapnai,o "isgyvenimas" kazko,kas bus...
ir buvo smile.gif ...
pirmieji kuriuos pamenu iki siol aplanke kai man buvo tik 4-5 metai..nes pamenu dar i mokykla nejau...
as atkreipiu demesi i sapnus...bet tik i tuos,kurie "trenkia" taip,kad visa diena po tos nakties,vaikstai kaip gavusi per galva...viskas juose buna taip realu taip tikra,kad jei jutai skausma sapne,atsibudu ta vieta skauda ..arba kazkokia emocijas jautei...taip pat persekioja ilgai...
Atsakyti