sveiki,
šį puslapį paskaitinėju jau seniai, bet niekaip neprisiruošiu užsiregistruoti (arba nedrįstu..).
šią naktį susapnavau, kad iškrito priekinis dantis. žinau, kad tai reiškia mirtį.
apėmė baisi panika, blogos mintys sukasi galvoje, net verkiau. prisipažinsiu - labai bijau: auginu dviejų mėnesių dukrelę, esu laiminga. sapnas išgąsdino nežmoniškai.
gal nuraminsit??? gal tai ne taip baisu?
Jei padės - šis prietaras man nei karto neišsiplidė
bet kiti sapnai...
jie buna tiesiog kitokie, painūs kaip rebiusai, tik po kiek laiko jau dieną prisimenu, o tikroji reikšmė paaiškėja dažniausiai tik įvykiui atsitikus...
vyras tų mano sapnų jau bijo. bet gerai, kad nedažnai.
o labiausiai neramina, kai sapnuoju mirusį kaimyną, vaikystės dargą. jis pasikorė jau prieš 6 metus. bet kas nuo karto jį sapnuoju. visada gerose situacijose ir niekada, kad jis miręs. visada susitinkam kaip senai nesimatę draugai...
bet kiti sapnai...
vyras tų mano sapnų jau bijo. bet gerai, kad nedažnai.
o labiausiai neramina, kai sapnuoju mirusį kaimyną, vaikystės dargą. jis pasikorė jau prieš 6 metus. bet kas nuo karto jį sapnuoju. visada gerose situacijose ir niekada, kad jis miręs. visada susitinkam kaip senai nesimatę draugai...
na visu pirma sveika , gerai kad prisijungei, nera ko bijoti
o del sapnu, ar bijotum ,jeigu nezinotum ka jis reiskia? sapnai, prietarai, panika varo tol kol tiki, kad jie reiksia kazka blogo, o jeigu netiki arba tiesiog nezinai - vienodai sviecia, taip kad atsipalaiduok, nusiramink, viskas bus gerai
galbut pagal kita sapnininka, iskrites priekinis dantis reiksia laime?
o del sapnu, ar bijotum ,jeigu nezinotum ka jis reiskia? sapnai, prietarai, panika varo tol kol tiki, kad jie reiksia kazka blogo, o jeigu netiki arba tiesiog nezinai - vienodai sviecia, taip kad atsipalaiduok, nusiramink, viskas bus gerai
galbut pagal kita sapnininka, iskrites priekinis dantis reiksia laime?
AS tai kaskaip nekreipiu demesio i sapnus,bet kartais apie juos pagalvoju,nes mano bendradarbe visokiais prietarais tiki.Tai as kartais pasiziuriu internete sapnininka,bet ryte visada kazkai pamirstu paziureti.
O tu nenusimink visi sapnai nebutinai bloga reiskia
O tu nenusimink visi sapnai nebutinai bloga reiskia
| QUOTE (Iva @ 2004 02 28, 23:06) |
| na visu pirma sveika , gerai kad prisijungei, nera ko bijoti o del sapnu, ar bijotum ,jeigu nezinotum ka jis reiskia? sapnai, prietarai, panika varo tol kol tiki, kad jie reiksia kazka blogo, o jeigu netiki arba tiesiog nezinai - vienodai sviecia, taip kad atsipalaiduok, nusiramink, viskas bus gerai galbut pagal kita sapnininka, iskrites priekinis dantis reiksia laime? |
ačiū, šiek tiek nusiraminau.
SUPRANTU TAVE, KAD LABIAUSIAI PERGYVENI DEL SAVO DUKRYTES, BET TU PAZIUREK KOKIA DIENA JI GIMUS JUK PER KUCIAS TIKRAI NEGALI TOKIAM ANGELUI NIEKO ATSITIKTI. LAIKYKIS IR PAGALVOK APIE SAVO EMOCIJAS GAL IS VAKARO AR KELIATA DIENU PRIES KAZKA GALVOJAI APIE DANTIS, GAL RUOSIAISI PAS STOMATOLOGA AR DAR KA, TAIP KAD DAZNIAUSIA SAPNAI ATSPINDI MUSU EMOCINE BUSENA IR TIK PO TO GALI JUOS SIFRUOTIS.
NURIMK IR RAMIAI AUKIT IR ZYDEKIT.
SVEIKINU PRISIJUNGUS.
NURIMK IR RAMIAI AUKIT IR ZYDEKIT.
SVEIKINU PRISIJUNGUS.
as irgi labai nervindavausi butent del sapnu, kai dantys krenta ar viska kas susije su dantimis, nes esu girdejusi, kad tai reiskia netekti. Buvo momentai, kada issiskirdavu (pagaliau
) su nevykusiais partneriais. Bet jokios rimtesnes netekties, tuo labiau mirties. man irgi nepasiteisino, jau nebekreipiu demesio i siuos sapnus. Tiesa visa nestuma ir iki kol nesukako dukrelei metai as negalejau issivaduoti nuo paranojiskos baimes, kad jai kas atsitiks. Galvojau stogas pavaziuos, nes kai tik bandydavau nuo to vaduotis, tai vis sukdavosi mintis, kad gi as motina, tai uztai turiu nuojauta
. Zodziu buvo absurdas. Bet tada as bijojau visko, visu netekti. Tiesiog buvo uzejes toks momentas. Na kaip kurioms pogimdymine depresija
Todel siulau nekreipti demesio. Nesinervink ir nesureiksmink. bandyk remtis kitomis teorijomis, labiau patikimesnemis ir itikinamesnemis nei sapnai
Todel siulau nekreipti demesio. Nesinervink ir nesureiksmink. bandyk remtis kitomis teorijomis, labiau patikimesnemis ir itikinamesnemis nei sapnai
| QUOTE (pjer @ 2004 02 28, 22:58) |
| sveiki, šį puslapį paskaitinėju jau seniai, bet niekaip neprisiruošiu užsiregistruoti (arba nedrįstu..). šią naktį susapnavau, kad iškrito priekinis dantis. žinau, kad tai reiškia mirtį. apėmė baisi panika, blogos mintys sukasi galvoje, net verkiau. prisipažinsiu - labai bijau: auginu dviejų mėnesių dukrelę, esu laiminga. sapnas išgąsdino nežmoniškai. gal nuraminsit??? gal tai ne taip baisu? |
Sapnai atspindi musu mintis ir dienos ivykius. Gal tu pernelyg daug mastai apie Staigios Kudikiu Mirties Sindroma??? Man irgi panasiai budavo- negalejau ramiai miegot iki keturiu men. Nusiramink ir galvok apie malonius dalykus! Pvz. gal esi sapnavus paaugusi savo vaikiuka? Tai butu lyg ir geras zenklas?
Man ne vieną kartą sapne dantys krito-ir nieko. Girdėjau, kad kiekvienam žmogui sapnai skirtingai pildosi. Taip ,kad nesijaudink-viskas bus gerai!