Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

manes sapnai visai neveikia, jei ka ir sapnuoju, labai retai pabudusi prisimenu cool.gif
Atsakyti
O kaip sapnai gali veikti? g.gif Tai, kad susapnavęs perskaito sapno reikšmę, ir tai paveikia žmogų? Hmz... aš tokiais dalykais netikiu, kartais skaitau iš smagumo, tačiau nesipildo. Ir sapnai manęs neveikia. Tai kažkokie pasąmonės vaizdiniai miegant.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 23, 14:35)
jei jutai skausma sapne,atsibudu ta vieta skauda

O tai gal atvirksciai- jei skaudet pradeda kazka miegant, tai ir sapnuot pradedi, kad skauda?
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 15:23)
O kaip sapnai gali veikti?  g.gif  Tai, kad susapnavęs perskaito sapno reikšmę, ir tai paveikia žmogų? Hmz... aš tokiais dalykais netikiu, kartais skaitau iš smagumo, tačiau nesipildo. Ir sapnai manęs neveikia. Tai kažkokie pasąmonės vaizdiniai miegant.

Taip, man irgi atrodo, kad tuose sapnuose nieko mistiško nėra, cheminės reakcijos smegenyse miegant ir tiek. Bet būna kad ir sutapimų pasitaiko, iš to ir kyla tikėjimas. g.gif
Atsakyti
truputi is kitos operos,bet pasipasakosiu biggrin.gif
Sapnavau, kad sliauzia gyvate.. didele, ilga. Galva kelia, snypscia, tuoj puls! Reik kazka daryt.. ka daryt? Tvoju su ranka jai per galva... Tuo metu prabundu nuo riksmo - pasijuntu sedinti, apsidairau- vyras raitosi susiemes uz kiausiniu ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Dieve, vargšas vyras
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 06 23, 17:35)
truputi is kitos operos,bet pasipasakosiu biggrin.gif
Sapnavau, kad sliauzia gyvate.. didele, ilga. Galva kelia, snypscia, tuoj puls! Reik kazka daryt.. ka daryt? Tvoju su ranka jai per galva... Tuo metu prabundu nuo riksmo - pasijuntu sedinti, apsidairau- vyras raitosi susiemes uz kiausiniu  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Užjaučiu Jūsų vyrą.
Bet čia tokių nutikimų būna.
Man pasitaikydavo toks jausmas, kad aš jau čia buvau ir lygiai tą patį dariau. Tada pasijuntu kaip visą tą sapnavus. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad taip nėra. Kad smegenys pačią mažiausią sekundės dalelę mato tą vaizdą, bet tą mili mili sekundę nesuvokia, ir tik po to suvokia kas kur. Dėl to taip ir pasitaiko, kad jau tai mes matėm. Šiaip nežinau ar taip yra ištikrųjų, bet man taip paaiškino.
Atsakyti
veikia neigiamai, jei sapnas negeras, diena buna kazkokia netokia. O jei sapnas buvo grazus tai ir nuotaika atsikelus gera. Bet dazniausiai nieko nesapnuoju doh.gif
Atsakyti
O mano sapnai dažnai mane verčia susimąstyti, arba net kartais mane gąsdina. Patys manieji sapnai nesipildo, tik kai pažiūrių jų reikšmes, tai dažnai nutinka tai, ką perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 23, 15:29)
O tai gal atvirksciai- jei skaudet pradeda kazka miegant, tai ir sapnuot pradedi, kad skauda?

ne sito nera buve...pastebejau kai sergu ar siaip skausmai kankina,nesapnuoju absoliuciai nieko...tustuma..tokiu dalyku nemegstu...sapnuoti man patinka... ax.gif
Atsakyti
Gal parašysiu ne į temą, bet gal kas padės.. verysad.gif Per savaitę sapnavau tris sapnus, kuriuose (dviejuose) aš kalbuosi su drauge (kurią paskutinį kartą mačiau daugiau nei prieš dešimt metų) , kažkur lauke, o mano vaikai truputį tolėliau žaidžia. Ir matau kaip prie jų prieina vyriškis ir pavogia mano sūnų verysad.gif verysad.gif Aš bėgu paskui, lygtai spėju atimti, bet pabaiga labai miglota.. O trečią kartą susapnavus, vyriškis pavogia mano dukrytę verysad.gif ir vėl aš bėgu jos atimti. Bet esmė tame kad paskutinį kartą kai sapnavau, labai aiškiai mačiau to vyro veidą.. bet tikrai tokio nepažystu schmoll.gif
Tiesą pasakius labai blogai jaučiausi tas dienas, po tokių sapnų. Ir esmė tame kad trys sapnai per vieną savaitę.. Gal kas žino kokia jų reikšmė verysad.gif
Atsakyti
Manęs neveikia sapnai bent jau kol kas, kažkaip dažniausiai net neatsimenu ką sapnavau, bet va yra tekę patirti, kad kai kurie artimi žmonės kažką susapnuoja ir tas įvyksta... Tada kažkaip nejauku pasidaro, gerai, kad tai retai vyksta...
Atsakyti