Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Adaja @ 2009 08 25, 14:41)
As manyciau, jei tu ja sapnuoji linksma, besisypsancia, tai gal ar nevertetu pamastyti, kad ji tenai laiminga, kur dabar yra? Man rodos ir jai sunku, kad tu niekaip negali paleisti jos....todel ji tave aplanko, ramina, gal nori perspeti, kad viskas gerai ir tau nereikia taip pergyventi  g.gif  tiesiog itikink save, kad ji dabar daug laimingesne nei pries tai, kai gulejo paralyzuota, leisk jai ramiai ,,gyventi" ir net neabejoju kad ji visalaika bus salia taves, nes tu jai taip pat labai brangi  4u.gif  tiesiog sieloms gal sunku iseiti jei kazkas ju nepaleidzia, na nezn tiksliai  4u.gif gal tu apie ja  vis dar labai daznai galvoji?  4u.gif  prisimink ja besisypsancia, ir nuostabia, gal nueik i baznycia jei esi tikinti, issakyk tyliai, gal kas ant sirdies guli  4u.gif o svarbiausia susitaikyk su ta mintimi kad jos nebera ir jai ,,tenai" gera dabar  4u.gif

Supranti,man atrodo,kad as ja paleidus ir susitaikius,bet kartais toks stiprus stiprus ilgesys sugniauzia sirdi ir asaros pasipila.Ir as zinau,kad mociutes siela jau seniai iskeliavus,ir kad jinai ten laiminga,juk maciau sapne,kad viskas gerai su ja,maciau sveika ir laiminga,ir tiesiog negaliu suprasti,kas mane taip sukrete,kad verkiu iki siol,i ankstesnius sapnus taip nereaguodavau. Gal ji pajuto kad man labai sunku ir reikia palaikymo ir aplanke,bet kodel man taip verkti norisi? Tas sapnas yra man didziausia misle,labai noretusi issiaiskinti kas cia prie ko ir kodel...
Atsakyti
as tai tikiu spnais mane tai veikia jei ka blogo susapnuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 25, 19:04)
Supranti,man atrodo,kad as ja paleidus ir susitaikius,bet kartais toks stiprus stiprus ilgesys sugniauzia sirdi ir asaros pasipila.Ir as zinau,kad mociutes siela jau seniai iskeliavus,ir kad jinai ten laiminga,juk maciau sapne,kad viskas gerai su ja,maciau sveika ir laiminga,ir tiesiog negaliu suprasti,kas mane taip sukrete,kad verkiu iki siol,i ankstesnius sapnus taip nereaguodavau. Gal ji pajuto kad man labai sunku ir reikia palaikymo ir aplanke,bet kodel man taip verkti norisi? Tas sapnas yra man didziausia misle,labai noretusi issiaiskinti kas cia prie ko ir kodel...

g.gif gal tau tuo metu tikrai reikejo kazkieno palaikymo, buvo sunku? g.gif o gal ji bande tave ispeti del ko nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 08 26, 19:35)
g.gif  gal tau tuo metu tikrai reikejo kazkieno palaikymo, buvo sunku?  g.gif  o gal ji bande tave ispeti del ko nors?  g.gif

Taip,man labai reikejo palaikymo,tiesiog i juoda nevilti buvau ipuolusi,pervargusi nuo visko.Pasidalint savo bedom ir savijauta nera su kuo,tiesiog dantis sukandi ir gyveni toliau.Hmm...bet is kur vis del to asaros?ir kodel? Tam sapne as gavau proga prie mociutes rankos prisiglausti,jos ranka buvo salta,as aiskiai supratau kad tai sapnas,kad glaudziuosi prie mirusio zmogaus,bet tai buvo malonus prisilietimas,jauciau,kad labai jos pasiilgau...Po to karto nebesapnavau mociutes daugiau...
Atsakyti
nekenciu sapnuoti doh.gif jei blogas sapnas tai visa diena bus bloga,o jei ka sapnuoju grazaus, atsikeli ri pagalvoju,kad tik sapnavau,tai vel nuotaika sugadina doh.gif man galetu sapnu nebuti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejute: 27 rugpjūčio 2009 - 10:26
QUOTE(denaxa @ 2009 08 26, 23:34)
Taip,man labai reikejo palaikymo,tiesiog i juoda nevilti buvau ipuolusi,pervargusi nuo visko.Pasidalint savo bedom ir savijauta nera su kuo,tiesiog dantis sukandi ir gyveni toliau.Hmm...bet is kur vis del to asaros?ir kodel? Tam sapne as gavau proga prie mociutes rankos prisiglausti,jos ranka buvo salta,as aiskiai supratau kad tai sapnas,kad glaudziuosi prie mirusio zmogaus,bet tai buvo malonus prisilietimas,jauciau,kad labai jos pasiilgau...Po to karto nebesapnavau mociutes daugiau...

o kaip tu dabar jauties? ar issisprende tavo problemos? g.gif

QUOTE(Lejute @ 2009 08 27, 09:26)
nekenciu sapnuoti doh.gif jei blogas sapnas tai visa diena bus bloga,o jei ka sapnuoju grazaus, atsikeli ri pagalvoju,kad tik sapnavau,tai vel nuotaika sugadina doh.gif man galetu sapnu nebuti schmoll.gif

as ne uz ka nenoreciau prarasti savu sapnu schmoll.gif nesvarbu ar tai geras ar blogas sapnas butu, jie man visi labai svarbus rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kada susapnuoju, kad iškrenta dantis - zinau, kad sužinosiu apie kažkieno mirtį. Nepatinka man dantis tik sapnuoti.
Atsakyti
QUOTE(Praksa @ 2009 08 27, 10:56)
Jei kada susapnuoju, kad iškrenta dantis -  zinau, kad sužinosiu apie kažkieno mirtį. Nepatinka man dantis tik sapnuoti.

man sitas nepasitvirtino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 08 27, 12:36)
o kaip tu dabar jauties? ar issisprende tavo problemos?  g.gif 

Neissiprende,bet as kazkiek susiemiau,stengiuosi ismokti gyventi kaip visi ir neprisisvajoti nesamoniu....Bet tada gerokai blogiau buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Adaja @ 2009 08 27, 12:36)

as ne uz ka nenoreciau prarasti savu sapnu  schmoll.gif  nesvarbu ar tai geras ar blogas sapnas butu, jie man visi labai svarbus  rolleyes.gif

Kazkada miegodavau be sapnu,ir pastoviai atsikeldavau visiskai nepailsejus.Dabar sapnuoju-ir miego uztenka gerokai maziau,ir atsikeliu geros nuotaikos.Taip,man irgi labai svarbus mano sapnai,man labai patinka sapnuoti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Praksa @ 2009 08 27, 12:56)
Jei kada susapnuoju, kad iškrenta dantis -  zinau, kad sužinosiu apie kažkieno mirtį. Nepatinka man dantis tik sapnuoti.

Kazkada abi su dukra sapnavom kad mum dantys krito,ir abi bijojom kas gi cia atsitiks,bet nieko labai baisaus neatsitiko,tiesiog visas tris stiprus gripas pagulde doh.gif
Atsakyti
as taip pat tikiu sapnais ax.gif taip susapnavau nestuma ax.gif kuris ir issipilde. Visada kai susapnuoju mirusius artimus zmones visada keiciasi oras. ir as labai daznai sapnuoju, beveik kiekviena nakti...
neseniai sapnavau bulves, o tai reiskia mirti (mano uosviene kai jas susapnavo mire jos mama) ir as tuo tikejau, bet kol kas thu thu thu dar niekas nemire ir tikiuosi nemirs. kartais po grazaus sapno dar visa diena negaliu atsigauti, vis galvoju, prisimenu, sypsausi ax.gif
taigi manau, kad sapnai mus ispeja, kazkaip veikia ir tikrai ne be reikalo mes juos sapnuojame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 27, 20:54)
Neissiprende,bet as kazkiek susiemiau,stengiuosi ismokti gyventi kaip visi ir neprisisvajoti nesamoniu....Bet tada gerokai blogiau buvo doh.gif

ne bet kokiu atveju manau kad tavo mociute tau visadada bus geras zenklas, suteiks daugiau pasitikejimo, stiprybes ir neleis tau niekad palusti 4u.gif

QUOTE(sanmara @ 2009 08 28, 17:24)
...kartais po grazaus sapno dar visa diena negaliu atsigauti, vis galvoju, prisimenu, sypsausi ax.gif
taigi manau, kad sapnai mus ispeja, kazkaip veikia ir tikrai ne be reikalo mes juos sapnuojame ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai ne bereikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 08 28, 23:05)
ne bet kokiu atveju manau kad tavo mociute tau visadada bus geras zenklas, suteiks daugiau pasitikejimo, stiprybes ir neleis tau niekad palusti  4u.gif 

Aha,as jau pastebejau,kad ji aplanko mane tada,kai as jau visai nebegaliu,kai atrodo,nebeatlaikysiu...Ir paskui pajegiu susiimti kazkuriam laikui thumbup.gif
Atsakyti