QUOTE(Adaja @ 2009 08 25, 14:41)
As manyciau, jei tu ja sapnuoji linksma, besisypsancia, tai gal ar nevertetu pamastyti, kad ji tenai laiminga, kur dabar yra? Man rodos ir jai sunku, kad tu niekaip negali paleisti jos....todel ji tave aplanko, ramina, gal nori perspeti, kad viskas gerai ir tau nereikia taip pergyventi
tiesiog itikink save, kad ji dabar daug laimingesne nei pries tai, kai gulejo paralyzuota, leisk jai ramiai ,,gyventi" ir net neabejoju kad ji visalaika bus salia taves, nes tu jai taip pat labai brangi
tiesiog sieloms gal sunku iseiti jei kazkas ju nepaleidzia, na nezn tiksliai
gal tu apie ja vis dar labai daznai galvoji?
prisimink ja besisypsancia, ir nuostabia, gal nueik i baznycia jei esi tikinti, issakyk tyliai, gal kas ant sirdies guli
o svarbiausia susitaikyk su ta mintimi kad jos nebera ir jai ,,tenai" gera dabar 
Supranti,man atrodo,kad as ja paleidus ir susitaikius,bet kartais toks stiprus stiprus ilgesys sugniauzia sirdi ir asaros pasipila.Ir as zinau,kad mociutes siela jau seniai iskeliavus,ir kad jinai ten laiminga,juk maciau sapne,kad viskas gerai su ja,maciau sveika ir laiminga,ir tiesiog negaliu suprasti,kas mane taip sukrete,kad verkiu iki siol,i ankstesnius sapnus taip nereaguodavau. Gal ji pajuto kad man labai sunku ir reikia palaikymo ir aplanke,bet kodel man taip verkti norisi? Tas sapnas yra man didziausia misle,labai noretusi issiaiskinti kas cia prie ko ir kodel...