Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Sveikutes,

norejau paklausti, gal ka nors girdejote, koki gera psichologa Vilniuje, kuris galetu man atlikti sapnu analize? Ir ar ne viena to nebandete?
Paskutiniu metu sapnuoju labai labai ryskius sapnus, kas man nebudavo budinga.. ir jie tokie stprus, visa diena juos prisimenu, niekaip neina is galvos. Galvoju kad galbut kazka reiskia, tik nenoriu eit pas visokias "burejas" o noriu, kad is psichologines puses kas nors paziuretu. ir gal zinot, ar tai brangu?

aciu is karto, busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
hhmmm... galbut jus nesapnuojate? smile.gif
Atsakyti
Negirdėjau apie tokį psichologą rolleyes.gif Pabandykit per Google paieškot apie sapnų analizę smile.gif man geriausiai įsiminė keli sapnai: kartą labai ryškiai sapnavau kad pagavau žuvį ir netrukus pastojau. O tai ir reiškia nėštumą. O dar du kartus sapnavau savo vestuves ir save su balta suknele ir ne už ilgo sužinojau, kad sergu sunkia liga smile.gif
Atsakyti
hm. net nežinau, randa tik psichologus, atliekančius kaip kompleksinę paslaugą. šiaip iš tikro labai reikėtų kažką surasti, gal man eiti į kokį kitą, psichologijos forumą?
Atsakyti
Sveikos,

Sapnavau, kad man pradejo klibeti visi dantys, vienas po kito pradejo kristi lauk pastumus pirstu, ir taip visa burna dantu isbyrejo... Nebuvo kraujo.. Skaiciau sapnininke, kad reiksme "LIGA" sad.gif Ar kas buvot susidure su tokiu sapnu? g.gif doh.gif
Atsakyti
hmm. pagal visokias tautosakas, mitologijas tai iškrentantys datys, kiek žinau, reiškia mirtį. bet turbūt psichologiškai visai kitaip būtų išaiškinta. šiand skambinau keliems psichologams, vienas privatus, kitas kaip supratau dirba viešame sektoriuje. visi jie atlieka šitą paslaugą, sapnų aiškinimą, tik akd albai brangi paslauga, net iki 150 lt blink.gif

dar draugė atsiunte linka i konkursa, kur dovanu galima gaut kaip tik psichologo analize, tai gal cia sudalyvausiu http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pa...128613333841358 visai linksma. as jau visom draugem baigiu isbelst galva su tais sapnais smile.gif
Atsakyti
sianakt sapnavau, kad begu nuo vilko, kurio akys yra skirtingu spalvu. ir tai jau ne pirmas toks sapnas, ka galetu reiksti?
Atsakyti
Niekada beveik nesapnuoju.. Ar bent jau neprisimenu.. O dabar jau koks geras menuo sapnuoju kaip is pypkes.. Labai keista tai, kad sapnai labai ryskus ir tikrai negeri.. Ta slogi nuotaika prabudus (beje, sioks toks desningumas kad pries 04val) nepalieka visa likusia diena, ar net kelias..
Galvoju, pasidalinsiu su jumis savo sianaktiniu sapnu.. Gal kas protingai isris? Nes simboliu, apie kuriuos galima atskirai pasiskaityti sapninkuose, daug, o galu vistiek nesuvedu..
Taigi, sapnuoju vestuves savo (as vedus), su savo vyru. Is pradziu, tarsi lb pergyvenu kad nepamenu kada susitarsusi su kirpeja, labai baisu, kad pavelavau, o vestuves po keliu valandu. Nulekiu i kirpykla ir akurat, kad pavelavau.. as sakau kad butinai reikia greitai mane susukuoti. Pamenu, aiskinu, kad nenoriu jokiu imantrybiu, tiesiog dailios retro sukuosenos :)Manes ilgai niekas nepriima, o laikas tiksi, as vis ziuriu i laikrodi..jauciu kad veluoju.. Pagaliau kazkoks vyrukas tarsi apsiima mane susukuoti, bet pasitycioja is mano noro paprastai ir retro stiliuje, ir tarsi nesukuoja.. Tada pauze .. ir as atsiduriu prie baznycios duru, matau daug savo draugu, suprantu, kad mano vestuves..bet jauciuosi kaip is dangaus iskritusi, nes nezinau kaip as atrodau, kokia mano sukuosena, makiazas ir pan..ir visiems pasimetusi aiskinu, kad nieko nepamenu.. Ir taip is tiesu jauciuosi..Tarsi diena iki vestuviu isbraukta is mano atminties.. Labai daug blaskymosi sapne.. Surandu kazkoki veidrodi, nes lb knieti pasiziureti kaip gi as atrodau per tas savo vestuves pagaliau. Pamatau kad suknele GELTONA! Basutes ne pacios graziausios..Tarsi noreciau aukstesnio kulniuko, o sios atviros, o ir pedikiuras nepadarytas. Klausiu vyro- kodel as su tokia suknia, o jis man sako, kad kartu rinkomes ir sita man labiausiai patiko! O as vistiek nepamenu.. Paskui begu i kazkoki lauko tualeta! Ten tarsi issimurzinu, bet ne tai blogiausia, nes budama tualete suprantu kad jis tarsi slysta! As is jo isbegu, o jis nukrenta i pakalne. O dar pasirodo, ten as palikau ir savo pinigine..
Tai va, gal kas sudelioti kokia nors logiska minti wink.gif?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Aš pastaruoju metu, gal savaitę laiko, kasnakt ir po kelis siužetus per naktį, susapnuoju kaip mane bando nužudyti unsure.gif doh.gif blink.gif žinokit ne pats maloniausias jausmas.. Kiekviename sapne tai vyksta skirtingai, tai bando susprogdinti tai nušauti tai dar kažkaip kitaip... Gal žinot ką galėtų tai reikšti, būčiau labai dėkinga. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Ieskojau nete bet neradau paaiskinimo- sapnavau pries keleta dienu kad mire mano mociute (ji jau 2.5 metu kaip mirusi). Bet man vis is galvos neiseina?????
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Susapnavau įdomų sapną , kad einu į parduotuvę išsirenku maudymosi kostiumėlius o paskui neturiu pinigų užmokėti doh.gif
įdomu ką čia reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 13, 18:27)
Sveiki.

Ieskojau nete bet neradau paaiskinimo- sapnavau pries keleta dienu kad mire mano mociute (ji jau 2.5 metu kaip mirusi). Bet man vis is galvos neiseina?????

Iš senų sapnininkų pamenu, kad mirtis reiškia kažkokį svarbų pasikeitimą, kažko pabaigą ir pradžią. O jeigu sapnuojate jau mirusį, bet sapne gyvą žmogų, tai atkreipkite dėmesį, kokie buvo santykiai su tuo žmogum, koks jis pats buvo. Jeigu tai šviesus žmogus, ramus, harmoningas, jūs gražiai sutarėte, tai sapnas reiškia teigiamus dalykus, jeigu tai jums nemalonus ar susijęs su nemaloniais prisiminimais, tai nieko gero tada.
Atsakyti