Niekada beveik nesapnuoju.. Ar bent jau neprisimenu.. O dabar jau koks geras menuo sapnuoju kaip is pypkes.. Labai keista tai, kad sapnai labai ryskus ir tikrai negeri.. Ta slogi nuotaika prabudus (beje, sioks toks desningumas kad pries 04val) nepalieka visa likusia diena, ar net kelias..
Galvoju, pasidalinsiu su jumis savo sianaktiniu sapnu.. Gal kas protingai isris? Nes simboliu, apie kuriuos galima atskirai pasiskaityti sapninkuose, daug, o galu vistiek nesuvedu..
Taigi, sapnuoju vestuves savo (as vedus), su savo vyru. Is pradziu, tarsi lb pergyvenu kad nepamenu kada susitarsusi su kirpeja, labai baisu, kad pavelavau, o vestuves po keliu valandu. Nulekiu i kirpykla ir akurat, kad pavelavau.. as sakau kad butinai reikia greitai mane susukuoti. Pamenu, aiskinu, kad nenoriu jokiu imantrybiu, tiesiog dailios retro sukuosenos :)Manes ilgai niekas nepriima, o laikas tiksi, as vis ziuriu i laikrodi..jauciu kad veluoju.. Pagaliau kazkoks vyrukas tarsi apsiima mane susukuoti, bet pasitycioja is mano noro paprastai ir retro stiliuje, ir tarsi nesukuoja.. Tada pauze .. ir as atsiduriu prie baznycios duru, matau daug savo draugu, suprantu, kad mano vestuves..bet jauciuosi kaip is dangaus iskritusi, nes nezinau kaip as atrodau, kokia mano sukuosena, makiazas ir pan..ir visiems pasimetusi aiskinu, kad nieko nepamenu.. Ir taip is tiesu jauciuosi..Tarsi diena iki vestuviu isbraukta is mano atminties.. Labai daug blaskymosi sapne.. Surandu kazkoki veidrodi, nes lb knieti pasiziureti kaip gi as atrodau per tas savo vestuves pagaliau. Pamatau kad suknele GELTONA! Basutes ne pacios graziausios..Tarsi noreciau aukstesnio kulniuko, o sios atviros, o ir pedikiuras nepadarytas. Klausiu vyro- kodel as su tokia suknia, o jis man sako, kad kartu rinkomes ir sita man labiausiai patiko! O as vistiek nepamenu.. Paskui begu i kazkoki lauko tualeta! Ten tarsi issimurzinu, bet ne tai blogiausia, nes budama tualete suprantu kad jis tarsi slysta! As is jo isbegu, o jis nukrenta i pakalne. O dar pasirodo, ten as palikau ir savo pinigine..
Tai va, gal kas sudelioti kokia nors logiska minti

?