Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

gal galima butu "driclor" tepti, taip kaip ir per gausiai prakaituojancias pazastis..tik kad tas velnias brangokas - 50 Lt g.gif
Atsakyti
Yra vaistinese (gal ir kosmetikos parduotuvese) rusiskas Deo-kontrol nedidele zalia dezute apie 8Lt kainuoja.Reikia tepti pries miega 1 karta per savaite .Galima ir pazastim nauduot tik nedaznai. good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 26 gruodžio 2006 - 19:09
QUOTE(Lena.lt @ 2006 12 26, 19:08)
Yra vaistinese (gal ir kosmetikos parduotuvese) rusiskas Deo-kontrol nedidele zalia dezute apie 8Lt kainuoja.Reikia tepti pries miega 1 karta per savaite .Galima ir pazastim nauduot tik nedaznai.    good.gif

Šitas tai tikrai geras thumbup.gif aš jo kartais iš tėvo nukniaukiu blush2.gif Bet man atrodo, kad ten tik kojom jis skirtas.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2006 12 26, 20:08)
Yra vaistinese (gal ir kosmetikos parduotuvese) rusiskas Deo-kontrol nedidele zalia dezute apie 8Lt kainuoja.Reikia tepti pries miega 1 karta per savaite .Galima ir pazastim nauduot tik nedaznai.    good.gif

ačiū bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek teko susidurti, tai neblogai padeda druskos vonelės.
Atsakyti
THAI dezodoruojamasis mineralas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 12 27, 15:42)
Šitas tai tikrai geras  thumbup.gif aš jo kartais iš tėvo nukniaukiu  blush2.gif Bet man atrodo, kad ten tik kojom jis skirtas.

Galima ir pazastim,vyduje dezutes idetas lapelis su aprasymu,tai ten parasyta kad galima,tik aisku labai retai,ir negalima po depiliacijos nauduoti,kojom tai as ziema ir vasara nauduoju,bet irgi labai retai,ptofilaktiskai,o pazastim tai vasara dazniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 12 28, 15:55)

o man tas mineralas tai visai nepatiko schmoll.gif nei pažastim, nei kojom nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
senesnėje temoje raše merginos apie Teimūrovo pastą, kurią galima įsigyti baltarusių turgeliuose. ( kaina apie 6 Lt)nusipirkau vasarą, ir iki šiol neturiu problemų nei aš nei vyras - kojytės kvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 30 gruodžio 2006 - 20:17
QUOTE(flesi @ 2006 12 30, 20:16)
senesnėje temoje raše merginos apie Teimūrovo pastą, kurią galima įsigyti baltarusių turgeliuose. ( kaina apie 6 Lt)nusipirkau vasarą, ir iki šiol neturiu problemų nei aš nei vyras - kojytės kvepia.

Nupirkau vyrui - išsprendė visas kojų prakaitavimo problemas! thumbup.gif
Tepė kelis vakarus, ir kvapas dingo. Po kelių mėnesių, kai vėl pradėjo jaustis - vėl porą kartų patepė, dabar ramu gal jau pusmetį.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 12 30, 20:16)

Mums ji irgi labai padėjo, aš naudoju ir pažastims. Pirkau Kalvarijų turgavietėje.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 12 28, 15:55)

man tas mineralas neveiksmingas. Prakaitas vis tiek pramuša, nors negaliu pasakyt, kad esu didelė prakaituoklė.
Atsakyti