Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

Kojos tai kojos, o kaip dabar iš batų kvapus panaikinti? Gal taip pat tuo stebuklatepaliu patept? lotuliukas.gif O jei rimtai tai kaip panaikinti kvapą iš odinės avalynės?
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2008 02 22, 11:10)
Kojos tai kojos, o kaip dabar iš batų kvapus panaikinti? Gal taip pat tuo stebuklatepaliu patept?  lotuliukas.gif  O jei rimtai tai kaip panaikinti kvapą iš odinės avalynės?

Mane tai taip pat labai domina.
Pasidalinkit info kaip veiksmingai pašalinti blogą kvapą iš batų mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir mano vyras naudojam AVON dezodoranta kojoms yra ir specialus purskiklis i batus, bet cia manau padeda tik jei problema nera labai didele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2008 02 22, 10:10)
Kojos tai kojos, o kaip dabar iš batų kvapus panaikinti? Gal taip pat tuo stebuklatepaliu patept?  lotuliukas.gif  O jei rimtai tai kaip panaikinti kvapą iš odinės avalynės?

QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 02 28, 12:06)
Mane tai taip pat labai domina.
Pasidalinkit info kaip veiksmingai pašalinti blogą kvapą iš batų  mirksiukas.gif

Turiu ir aš tokią problemą blush2.gif ,kiek išbandžiau pigesnių ir brangesnių dezodorantų batams, labiausiai tiko ir patiko Kiwi fresh thumbup.gif , visada prieš kur išeidama papurškiu į batus, grįžus namo, jokio nemalonaus batų kvapo rolleyes.gif, o jei kartais atsiranda po kiek laiko, tai šiaip išpurškiu batus ax.gif
Atsakyti
As turejau ta beda,tai viena pedikiuriste dave patarima,vakarais 10 min pamirkyti kojas drungnam vandeny isiberus kalio permanganato.Visa savaite kas vakara saziningai dariau,padejo thumbup.gif
Atsakyti
As sios problemos neturiu, bet mano vyro kojytes vos tik prasideda siltesni orai iskart pradeda prakaituoti..
Negaliu pakesti kai gryzes is darbo praeina nuo kooridoriaus iki vonios.. Smarve momentaliai paskleidzia.. doh.gif Kas kad nusiplauna kojas, bet smarve jau pasklidus..
Atsakyti
Labai veiksmingas rusiskas kremukas DEO, parduodamas vaistineje, zalioje dezuteje. Tepti reikia karta per savaite, kaip ten parasyta, bet jei labai kankina koju prakaitavimas ir kvapas tai ir dazniau galima. Net pazastim karta per savaite galima naudot thumbup.gif
Pati naudoju, prakaitavima visiskai nesustabdo, bet kvapo nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 05, 17:56)
Labai veiksmingas rusiskas kremukas DEO, parduodamas vaistineje, zalioje dezuteje. Tepti reikia karta per savaite, kaip ten parasyta, bet jei labai kankina koju prakaitavimas ir kvapas tai ir dazniau galima. Net pazastim karta per savaite galima naudot  thumbup.gif 
Pati naudoju, prakaitavima visiskai nesustabdo, bet kvapo nera  thumbup.gif

pirkau vyrui.. Kaip pats sake "didelis Š".. schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Kitten @ 2008 05 05, 17:05)
pirkau vyrui.. Kaip pats sake "didelis Š".. schmoll.gif unsure.gif

Na nezinau, daug kam patiko ir tiko, nes SM skaiciau unsure.gif Tik reikia pries pat miega tepti, kad jau nevaiksciot daugiau, siaip jis toks "stiprokas" pagal efektivuma, bent jau man ir mano vyrui. Na aisku, vienas produktas visiems negali tikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 01 28, 19:47)
as jau nelabai tikiu komiom priemonm siai problemai spresti..net masciau apie butalin ionjekcijas i padus, zinau kad tai 100 proc panakintu kvapa...bet skausmas sake nerealus...net nuskausmina, leidziant, bet vistiek...taip ir bijau ..  doh.gif

kam reikia sitokius pinigus mest i bala g.gif TEIMUROVO PASTA tikrai padeda. pati isbandziau thumbup.gif jos vaistinese nebuna, nes rusu kosmetika neileidziama i LT doh.gif bet galima rast pas bobutes, kurios rusiska kosmetika pardavineja, ar turgeliuose. Ir tikrai kainuos nedaug - apie 10 lt mirksiukas.gif

pati dabar ieskau kur kaune galima rast, nes savo is seniai seniai pirkta, jau baigiau smile.gif
Atsakyti
as rytais tepuosi Gehvol gaivinamuoju pedu kremu, perku ji vaistineje. Isties atgaivina, nemalonu koju kvapa panaikina ir gerai kulnu odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 07 14, 18:22)
nes rusu kosmetika neileidziama i LT doh.gif 

Kas cia per nesamone, nuo kada blink.gif Kaip tada iveza i LT rusiska koju dezodoruojanti krema (rusiska) DEOKONTROL, pati perku vaistinese. Ir kremukai "Cistaja linija" asortimentas vaistinese pakankamas (rusiska kosmetika). Manau tiesiog vaistines neuzsakyneja, neturi asortimente jusu siulomo kremuko, o ne todel kad i LT neveza ruskos kosmetikos, jos visur pilna.
O man DEOKONTROL thumbup.gif Ir vyras ir as pati naudojam. Kolkas nieko geresnio neatradau, o ir naudoti reikia tik karta per savaite (pagal poreiki galima dazniau, bet ne kiekviena diena). Ir dar pazastym tinka. Kaina apie 10Lt.
Atsakyti