Kojos tai kojos, o kaip dabar iš batų kvapus panaikinti? Gal taip pat tuo stebuklatepaliu patept?
O jei rimtai tai kaip panaikinti kvapą iš odinės avalynės?

QUOTE(ciuncia @ 2008 02 22, 11:10)
Kojos tai kojos, o kaip dabar iš batų kvapus panaikinti? Gal taip pat tuo stebuklatepaliu patept?

Mane tai taip pat labai domina.
Pasidalinkit info kaip veiksmingai pašalinti blogą kvapą iš batų

As ir mano vyras naudojam AVON dezodoranta kojoms yra ir specialus purskiklis i batus, bet cia manau padeda tik jei problema nera labai didele

QUOTE(ciuncia @ 2008 02 22, 10:10)

QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 02 28, 12:06)
Mane tai taip pat labai domina.

Turiu ir aš tokią problemą

As sios problemos neturiu, bet mano vyro kojytes vos tik prasideda siltesni orai iskart pradeda prakaituoti..
Negaliu pakesti kai gryzes is darbo praeina nuo kooridoriaus iki vonios.. Smarve momentaliai paskleidzia..
Kas kad nusiplauna kojas, bet smarve jau pasklidus..
Negaliu pakesti kai gryzes is darbo praeina nuo kooridoriaus iki vonios.. Smarve momentaliai paskleidzia..

Labai veiksmingas rusiskas kremukas DEO, parduodamas vaistineje, zalioje dezuteje. Tepti reikia karta per savaite, kaip ten parasyta, bet jei labai kankina koju prakaitavimas ir kvapas tai ir dazniau galima. Net pazastim karta per savaite galima naudot
Pati naudoju, prakaitavima visiskai nesustabdo, bet kvapo nera

QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 05, 17:56)
Labai veiksmingas rusiskas kremukas DEO, parduodamas vaistineje, zalioje dezuteje. Tepti reikia karta per savaite, kaip ten parasyta, bet jei labai kankina koju prakaitavimas ir kvapas tai ir dazniau galima. Net pazastim karta per savaite galima naudot

pirkau vyrui.. Kaip pats sake "didelis Š"..

QUOTE(Miss Kitten @ 2008 05 05, 17:05)
Na nezinau, daug kam patiko ir tiko, nes SM skaiciau

QUOTE(Gucci_nails @ 2008 01 28, 19:47)
as jau nelabai tikiu komiom priemonm siai problemai spresti..net masciau apie butalin ionjekcijas i padus, zinau kad tai 100 proc panakintu kvapa...bet skausmas sake nerealus...net nuskausmina, leidziant, bet vistiek...taip ir bijau .. 

kam reikia sitokius pinigus mest i bala

pati dabar ieskau kur kaune galima rast, nes savo is seniai seniai pirkta, jau baigiau

as rytais tepuosi Gehvol gaivinamuoju pedu kremu, perku ji vaistineje. Isties atgaivina, nemalonu koju kvapa panaikina ir gerai kulnu odai

QUOTE(davile @ 2008 07 14, 18:22)
Kas cia per nesamone, nuo kada

O man DEOKONTROL