Iskeliu tema i virsu
Naudojusiuju "Deokontrol" tepaliuka noriu paklausti - ar po to kremo naudojimo kojos atrodo normaliai? Turiu omeny ar koju pirstu oda nesusirauksleja? As pastebejau, kad panaudojus ta krema koju pirstai tampa tokie, lyg butu vandeny mirke kelias paras
Butu idomu suzinoti apie kitu patirti
Tiesa, pazastims man tas kremas neveiksmingas, o kojoms
Ir kremo kvapas super. Tik vat tas pirstu odos susiraukslejimas tai baisu
QUOTE(lapatiena @ 2007 04 16, 12:57)
Iskeliu tema i virsu
Naudojusiuju "Deokontrol" tepaliuka noriu paklausti - ar po to kremo naudojimo kojos atrodo normaliai? Turiu omeny ar koju pirstu oda nesusirauksleja? As pastebejau, kad panaudojus ta krema koju pirstai tampa tokie, lyg butu vandeny mirke kelias paras
Butu idomu suzinoti apie kitu patirti
Tiesa, pazastims man tas kremas neveiksmingas, o kojoms
Ir kremo kvapas super. Tik vat tas pirstu odos susiraukslejimas tai baisu 
As irgi jau pora metu nauduoju sita tepaliuka. Man
Va va ir man sauseti pradeda. Ir, tas tiesa, pradzioj siuo kremuku papiknaudziavau, t.y. tepliojau kas kelias dienas. Tada ir buvo pirstukai susirauksleje
Ir issauseje. Dabar lyg ir kai tepu karta per sav tai normalizuojasi... Bet instrukcijoje parasyta, kad jokiu kitu papildomu priemoniu naudoti negalima
Nes jos gali tarpusavyje "susipykti"
Gal as ka ne taip supratau?
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 17, 12:18)
As irgi jau pora metu nauduoju sita tepaliuka. Man
Tik ji reikia nauduoti labai retai. Kaip instrukcijoje parasyta karta i savaite. As taip ir nauduoju, kai kada karta i 2 savaites tepu. O kiekviena vakara papildomai tepu paprasta kremuka kojom, galima dezodoruojanti, atpalaiduojanti. Ir man viskas gerai. Buvau viena karta persistengus suo to Doekontroliu, tai oda labai issausejo, kazkaip net pageltonavo ir pradejo pleiskanoti. Dabar tepu pagal instrikcija.
Va taip buvo mano vyrui nuo Teimurovo tepalo tik jam žiauriai pradėjo skeldėti tarpirščiai ir paskui išbėrė, o padėjo tik kelias dienas
kažko kito reikia paieškoti, nes kojų dvokas tai baisus, bet ir pats kaltas susigadino su tais dišovais kedais, ir jau vakar tempiaus pirkti naturalios odos normalius batus, kitaip neįmanoma, tai dabar batus normalius turi reikia kojas gydyti
QUOTE(tutti @ 2006 02 21, 20:56)
O aš nuo kojų smarvės galėčiau rekomenduoti rusišką kremuką DEO kontrol (žalias indelis). Kiek skaičiau tai jos sudėty irgi yra cinko, tai matyt sudėtis panaši kaip ir tos pastos
tepti reikia vieną kartą per savaitę.. Bet padeda ir baisiai ilgam užtenka
jokio kojų kvapo nelieka
O pirkau vilkpėdėj atrodo už 5-6 lt. Kai kuriose vaistinėse būna
Pritariu, maniškis irgi šitą naudoja - ir nebeturiu šeškiuko namie
o ka i batus reikia deti kad tas kvapas isnyktu?nes vyrelis jau kiek laiko nesigyde tos smerves,va priverciau neseniai
nupirkau jam "farmasi"foot deo cream,uz 4 lt.su vitaminu e.padeda kol kas
nupirkau jam "farmasi"foot deo cream,uz 4 lt.su vitaminu e.padeda kol kas
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 20:09)
Mano vyriškis turi problemą su kojomis, tai šitaip daro: išsimaudęs jis naudoja Thai kristalą arba purškalą, ant švarių ir drėgnų kojų. O kai aunasi batus, tai į vidų pudros pabarsto, net jeigu su kojinėmis, ar jei sausos kojos.... būtinai turi būti švarios.
Šiomis dienomis, kai buvo karšta, mane išgelbėjo šis daikčiukas

Čia jau buvo rašyta apie jį.
Kai pirkau buvau skeptiškai nusistačius, galvojau nieko gero...
Bet padėjo.

Čia jau buvo rašyta apie jį.
Kai pirkau buvau skeptiškai nusistačius, galvojau nieko gero...
Bet padėjo.
as jau nelabai tikiu komiom priemonm siai problemai spresti..net masciau apie butalin ionjekcijas i padus, zinau kad tai 100 proc panakintu kvapa...bet skausmas sake nerealus...net nuskausmina, leidziant, bet vistiek...taip ir bijau ..