Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

Iskeliu tema i virsu smile.gif Naudojusiuju "Deokontrol" tepaliuka noriu paklausti - ar po to kremo naudojimo kojos atrodo normaliai? Turiu omeny ar koju pirstu oda nesusirauksleja? As pastebejau, kad panaudojus ta krema koju pirstai tampa tokie, lyg butu vandeny mirke kelias paras blink.gif Butu idomu suzinoti apie kitu patirti ax.gif Tiesa, pazastims man tas kremas neveiksmingas, o kojoms thumbup.gif Ir kremo kvapas super. Tik vat tas pirstu odos susiraukslejimas tai baisu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(lapatiena @ 2007 04 16, 12:57)
Iskeliu tema i virsu  smile.gif Naudojusiuju "Deokontrol" tepaliuka noriu paklausti - ar po to kremo naudojimo kojos atrodo normaliai? Turiu omeny ar koju pirstu oda nesusirauksleja? As pastebejau, kad panaudojus ta krema koju pirstai tampa tokie, lyg butu vandeny mirke kelias paras  blink.gif Butu idomu suzinoti apie kitu patirti  ax.gif Tiesa, pazastims man tas kremas neveiksmingas, o kojoms  thumbup.gif Ir kremo kvapas super. Tik vat tas pirstu odos susiraukslejimas tai baisu  fear.gif

As irgi jau pora metu nauduoju sita tepaliuka. Man thumbup.gif Tik ji reikia nauduoti labai retai. Kaip instrukcijoje parasyta karta i savaite. As taip ir nauduoju, kai kada karta i 2 savaites tepu. O kiekviena vakara papildomai tepu paprasta kremuka kojom, galima dezodoruojanti, atpalaiduojanti. Ir man viskas gerai. Buvau viena karta persistengus suo to Doekontroliu, tai oda labai issausejo, kazkaip net pageltonavo ir pradejo pleiskanoti. Dabar tepu pagal instrikcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 17 balandžio 2007 - 12:19
Va va ir man sauseti pradeda. Ir, tas tiesa, pradzioj siuo kremuku papiknaudziavau, t.y. tepliojau kas kelias dienas. Tada ir buvo pirstukai susirauksleje smile.gif Ir issauseje. Dabar lyg ir kai tepu karta per sav tai normalizuojasi... Bet instrukcijoje parasyta, kad jokiu kitu papildomu priemoniu naudoti negalima unsure.gif Nes jos gali tarpusavyje "susipykti" biggrin.gif Gal as ka ne taip supratau? g.gif

QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 17, 12:18)
As irgi jau pora metu nauduoju sita tepaliuka. Man  thumbup.gif  Tik ji reikia nauduoti labai retai. Kaip instrukcijoje parasyta karta i savaite. As taip ir nauduoju, kai kada karta i 2 savaites tepu. O kiekviena vakara papildomai tepu paprasta kremuka kojom, galima dezodoruojanti, atpalaiduojanti. Ir man viskas gerai. Buvau viena karta persistengus suo to Doekontroliu, tai oda labai issausejo, kazkaip net pageltonavo ir pradejo pleiskanoti. Dabar tepu pagal instrikcija.

Atsakyti
Va taip buvo mano vyrui nuo Teimurovo tepalo tik jam žiauriai pradėjo skeldėti tarpirščiai ir paskui išbėrė, o padėjo tik kelias dienas g.gif kažko kito reikia paieškoti, nes kojų dvokas tai baisus, bet ir pats kaltas susigadino su tais dišovais kedais, ir jau vakar tempiaus pirkti naturalios odos normalius batus, kitaip neįmanoma, tai dabar batus normalius turi reikia kojas gydyti doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2006 02 21, 20:56)
O aš nuo kojų smarvės galėčiau rekomenduoti rusišką kremuką DEO kontrol (žalias indelis). Kiek skaičiau tai jos sudėty irgi yra cinko, tai matyt sudėtis panaši kaip ir tos pastos  g.gif tepti reikia vieną kartą per savaitę.. Bet padeda ir baisiai ilgam užtenka  biggrin.gif jokio kojų kvapo nelieka  ax.gif O pirkau vilkpėdėj atrodo už 5-6 lt. Kai kuriose vaistinėse būna

Pritariu, maniškis irgi šitą naudoja - ir nebeturiu šeškiuko namie smile.gif
Atsakyti
o ka i batus reikia deti kad tas kvapas isnyktu?nes vyrelis jau kiek laiko nesigyde tos smerves,va priverciau neseniai thumbup.gif
nupirkau jam "farmasi"foot deo cream,uz 4 lt.su vitaminu e.padeda kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, su kojom susitvarkau. O va batai pradėjo nelabai kvepėti, nežinau kaip galėčiau tą kvapą išnaikinti. Gal kas žino kokių būdų, pvz., kokiom priemonėm išplauti, kuo purkšti/barstyti? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau DROGE pudrą padams nuo prakaito "THAI". Labai liuks: pasibarstai, iškart galima apsiaut batus. Kojytės sausos ilgą laiką, kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Kojytėm labai faina yra Thai kojų pudra. Bent jau man tai liuks dalykėlis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 20:09)
Kojytėm labai faina yra Thai kojų pudra. Bent jau man tai liuks dalykėlis  rolleyes.gif

Mano vyriškis turi problemą su kojomis, tai šitaip daro: išsimaudęs jis naudoja Thai kristalą arba purškalą, ant švarių ir drėgnų kojų. O kai aunasi batus, tai į vidų pudros pabarsto, net jeigu su kojinėmis, ar jei sausos kojos.... būtinai turi būti švarios.
Atsakyti
Šiomis dienomis, kai buvo karšta, mane išgelbėjo šis daikčiukas
user posted image
Čia jau buvo rašyta apie jį.
Kai pirkau buvau skeptiškai nusistačius, galvojau nieko gero...
Bet padėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
as jau nelabai tikiu komiom priemonm siai problemai spresti..net masciau apie butalin ionjekcijas i padus, zinau kad tai 100 proc panakintu kvapa...bet skausmas sake nerealus...net nuskausmina, leidziant, bet vistiek...taip ir bijau .. doh.gif
Atsakyti