Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

As ir apie 15-16 sav 2 savaites sirgau doh.gif temp laikesi 37, sloga, gerkle ir viskas kas galejo buti, gulejau ir nieko nenorejau, bet po daug arbatu, "garinimosi" praejo ax.gif viso isgeriau 1 paracetamolio ax.gif tik baisiai kosejau ir bijojau kad leliui tai nepakenktu (na kai koseji kas puse min tai ir pilvo raumenis iskausta, o taip diena nakti doh.gif ) na lyg nepakenke, augam rolleyes.gif

Va siand laikrasty tik skaiciau kad tokie nukrypimai nuo normaliu gyvenimo salygu, gali salygoti vaiko hyperaktyvuma unsure.gif kazkaip biski isgasdino ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Antra diena jau geriu spanguolių arbatą su medumi, tad pirmą naktį išmiegojau ramiai - nei pupos, nei kaimynų negasdinau savo kosuliu.. Atrodo (tfu, tfu, tfu) po truputį darosi geriau. Oi, pamirsau paminėti, kad gripostad dvi tabletes išgėriau blush2.gif
Atsakyti
Aš skalauju nosį vandeniu su druska, labai greitai padeda ir beveik nieko nekainoja biggrin.gif
Atsakyti
As pasikonsultavau su mama bei seimos gydytoju tai patare sinupret. Anksciau ji vrtodavau ir tikrai padedavo. Paskaiciau info ziuriu nestukems galima- bandysiu ryte i vaistine nulekus gydytis.. Nes nosiukas per viena diena pasidare neprakvepuojamas, o bega vandeniu... Pries miega skalavau siltu vandeniu ir druska, tikiuos miegot bus geriau...

Sveikit visos slogiukes nestukes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 03 31, 20:07)
Aš skalauju nosį vandeniu su druska, labai greitai padeda ir beveik nieko nekainoja  biggrin.gif

Aš irgi taip darydavau, labai neblogas poveikis drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai gydausi juros vandeniu.
Dar zinau galima pasidaryti toki tirpaliuka. Cesnako skiltele isspausti ir vandens uzpilti, ir lasinti i nosi... Nelabai malonus jausmas isilasinus, bet padeda... smile.gif Tik nepasidarykit per dideles koncentracijos, nes cesnakas astrus.... ax.gif
Atsakyti
As tai praskalauju juros vandeniu nosiuka, arba druskos tirpalu smile.gif O paskui pasikaitinu druskos ir ja karsta suvyniojus i skarele ant nosies uzsidedu smile.gif Man tai padeda smile.gif Ir jausmas labai malonus smile.gif malonesnis nei ka nors i nosyte lasint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laural @ 2008 04 08, 23:25)
As tai gydausi juros vandeniu.
Dar zinau galima pasidaryti toki tirpaliuka. Cesnako skiltele isspausti ir vandens uzpilti, ir lasinti i nosi... Nelabai malonus jausmas isilasinus, bet padeda... smile.gif Tik nepasidarykit per dideles koncentracijos, nes cesnakas astrus....  ax.gif

O aš naudoju ne vandenį, o augalinį aliejų, jis dar labiau minkština poveikį, ir dar šį tirpalą geriau naudoti po kelių valandų...
Atsakyti
Dar vienas neblogas receptukas:issivirkite pieno su smulkiai supjaustytu cesnaku ir medumi.Kvapas tikrai nekoks,bet skonis neblogas ir tikrai labai gerai padeda.
Atsakyti
As gydziausi sloga su juros vandeniu ir Citrosept lasiukais. Kelis lasiukus Citrosepto'o truputi atskiesti su aliejumi, kad neisgrauztu gleivines ir tept nosi 2-4 kartus per diena. Man padejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 04 09, 21:26)
Dar vienas neblogas receptukas:issivirkite pieno su smulkiai supjaustytu cesnaku ir medumi.Kvapas tikrai nekoks,bet skonis neblogas ir tikrai labai gerai padeda.

Del slogos nezinau ar padeda, ar ne, bet daug cesnaku isvirus piene, o paskui ta piena perkosus reikia gerti, tas viralas labai geras vaistas nuo kirmeliu.
Atsakyti
Slogos gydymas - liaudies receptai
Atsakyti
sveikos nestukes, nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
as po savo baseinu irgi nelemta sloga pasigavau , gerai nors 4 diena is eiles nera temperaturos..... schmoll.gif
mergaites as nakti naudoju uzsikimsusiiai nosiai juros vandens purskikli, bet ziuriu kad ko gero prie jo pripratau vakar visa nakti uzmigti negalejau kvepuodama pro burna........girdejau kad geriau kvepuotusi tinka visokios garu vonios, taciau nezinau ka i ta vandeni tokio naturalaus imetus, kad man leliukei nepakenktu.......
gal kas zinot kokios zoleles tinka mums nestukems...... g.gif g.gif g.gif
nestuke.gif
Atsakyti